Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Myleti save

Myleti save

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/19 06:59:23 06:59:23

Ar ATMS atveju žala turtinė? Jokio konkretumo, nes tas butas "arsirado". visi gyvendami kažkokius darbelius naminius dirbame, nenoriu tikėti, kad žmona tik sėdėjo ir nagučius krapštė. Jei nuoskauda tik tokia, tai šiti dalykai pasidalijami.
Tačiau nuoskaudos, manau dar ir kitos..
Kaip žmogui pakilti, atgauti jėgas ir džiaugsmą gyvenime, kaip vėl patikėti ir jaustis laimingu, tai jau yra didžiulis darbas su savimi. Turtiniai dalykai sutvarkomi, tačiau savo viduje tvarkytis pačiam reikia.
Dėl įsižeidimo - niekas nesako 100k priimti, bet svarbu, kad tas skausmas, neapykanta, ir visi kiti negatyvai negriaužtų tavęs iš vidaus, kad neprisikabintum prie savo nesėkmės, neplaktum pats savęs, nes tai kelias į savęs sunaikinimą.
kas filtras - tai tavo smegenėlės, kaip priėmei, ka pasiėmei, ka išmetei

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/19 07:47:35 07:47:35

"kas filtras - tai tavo smegenėlės, kaip priėmei, ka pasiėmei, ka išmetei"
Plauni?

"Ar ATMS atveju žala turtinė?"
Turtas tai tik tai prie ko galima prisiliesti? Laikas ar turtas?

" nenoriu tikėti, kad žmona tik sėdėjo ir nagučius krapštė. Jei nuoskauda tik tokia, tai šiti dalykai pasidalijami."
" Pries pusantru metu mane zmona buvo palikusi del kito," "aisku vis kokia asara isrediedavo"
"iskeliau mudveju gerbuvi auksciau uz savo tikslus ir taip apleidau save. Dabar manes paprase iseiti, vel skyrybos, tik si karta nesijauciu labai blogai, aisku yra apmaudu, jauciu nusivylima sirdyje, "
ar jauti, tai ką jaučia Jis?

" kaip vėl patikėti ir jaustis laimingu"
"kad neprisikabintum prie savo nesėkmės,"
Plovimo rezultatas.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/19 08:38:53 08:38:53

ATMS: Sveiki visi kas skaitysit sia zinute!

Is tikruju viska ka cia parasysiu, norejau parasyti dienorastyje, bet nusprendziau pasidalinti su kitais, gal kas atrasit ka nors pazystamo. Taigi, mano istorija...
As esu 28 metu vyras, po beveik 2 metu draugystes ir 3 metu santuokos as ir vel atsiduriau ant skyrybu slenkscio. Pries pusantru metu mane zmona buvo palikusi del kito, tuo metu elgiausi kaip kvailys, silpnumo akimirka maldavau, kad griztu (vis dar kartais pasujuntu nemaloniai, kai apie tai pagalvoju). CIA PIRMA MANO KLAIDA. Tuomet kazkuria diena, gal po kokios savaites kai ji isejo, man buvo sunkios pagirios ir pasakiau sau, kad dabar visas demesys tik man. Po kiek laiko tikrai pasijutau geriau, aisku vis kokia asara isrediedavo. Tuomet, po mazdaug triju menesiu, ji atejo pas mane ir pasiprase atgal. Aisku nenorejau jos priimti atgal po tokio poelgio, be to jau buvau pradejas patikti pats sau, atgaves siek tiek pasitikejimo savimi, bet va jausmai jai dar buvo islike, nes ja mylejau labiau nei save ir priemiau atgal. CIA YRA ANTRA MANO KLAIDA. Pradejom vel gyventi kartu, nemazai kalbejomes lyg ir visas klaidas issiaiskinom, po kuriuo laiko jau galejome dziaugtis vienas kitu. Atrode gyvenimas gereja, atsirado butas, emiausio jo remonto, idejau daug pastangu ir laiko, galvojau, kad jei negaliu jai duoti kazko, nes nebuvau labai geroje finansineje padetyje, tai bent galiu darbu parodyti, kad ja myliu ir stengiuosi, bet atkreipkit demesi, kad del saves mazai ka dariau. Maniau, kad elgiuosi teisingai, iskeliau mudveju gerbuvi auksciau uz savo tikslus ir taip apleidau save. Dabar manes paprase iseiti, vel skyrybos, tik si karta nesijauciu labai blogai, aisku yra apmaudu, jauciu nusivylima sirdyje, vienu tarpu norejau issiverkti, bet nepavyko nes kazkuri dalis manes dziaugiasi. Cia gyvenimas man dar karta ispyre, nes suvokiau, kad beveik po 6 metu santykiu, man yra 28 metai, turiu nedideliu skolu, neturiu kur eiti, neturiu jokiu santaupu, netgi bendru. Si karta neklausiau, ar as myliu ta moteri, si karta paklausiau saves: ar sitaip as myliu save? Visi kas isgyvena skyrybas, paklauskite ar save mylite? Mano patarimas sau ir kitiems, pradziai reikia pamilti save, o tada dalinkites ta meile su antraja puse.
O dabar, sia istorija atiduodu jusu kritikai ir diskusijoms.

Saunuolis, kad supratai, tik nesusireiksmink.Kaip pasake vienas zinomas zmogus
- As tik dabar supratau, kaip tave myliu, todel paleidziu tave.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/19 18:56:23 18:56:23

Svečias: "kas filtras - tai tavo smegenėlės, kaip priėmei, ka pasiėmei, ka išmetei"
Plauni?

"Ar ATMS atveju žala turtinė?"
Turtas tai tik tai prie ko galima prisiliesti? Laikas ar turtas?

" nenoriu tikėti, kad žmona tik sėdėjo ir nagučius krapštė. Jei nuoskauda tik tokia, tai šiti dalykai pasidalijami."
" Pries pusantru metu mane zmona buvo palikusi del kito," "aisku vis kokia asara isrediedavo"
"iskeliau mudveju gerbuvi auksciau uz savo tikslus ir taip apleidau save. Dabar manes paprase iseiti, vel skyrybos, tik si karta nesijauciu labai blogai, aisku yra apmaudu, jauciu nusivylima sirdyje, "
ar jauti, tai ką jaučia Jis?

" kaip vėl patikėti ir jaustis laimingu"
"kad neprisikabintum prie savo nesėkmės,"
Plovimo rezultatas.

Ar darbą pačiam su savimi vadini plovimu??
Tada plovimo rezultatu galima būtų laikyti - aš esu laimingas, va kaip yra

Ką jaučia kitas žmogus, empatija, irgi ugdoma.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/19 19:03:56 19:03:56

Saunuolis, kad supratai, tik nesusireiksmink.Kaip pasake vienas zinomas zmogus
- As tik dabar supratau, kaip tave myliu, todel paleidziu tave.[/quote]
Gili prasmė. Jei akivaizdžiai esi nemylimas, paleisk..

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 06:39:32 06:39:32

Labaivairuojanti:

Darba paciam su savimi nevadinu plovimu. Bet kai tai daro pasalinis asmuo sneka erezijas DEL ASMENINES naudos, vadinu.
Viskam yra laikas. Laikas metyti akmenys, laikas juos rinkti. Ugdykis. Zinojimas suteikia dziaugsmo, bet koks nusivilimas ateina po to kai suzinai jog per laika zinojas ne tiesa.
Zmogus pasake"paprase iseiti", taip pat sake"mes vienas kito negirdejome". Nefarsuokit laiko. Tai ne istorijos pabaiga, manau.
Taip pat neprase jo "gydyti"

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 06:49:25 06:49:25

Labaivairuojanti, ar esi buvus savaite tyloje?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 08:23:42 08:23:42

Svečias:
Labaivairuojanti:

Darba paciam su savimi nevadinu plovimu. Bet kai tai daro pasalinis asmuo sneka erezijas DEL ASMENINES naudos, vadinu.
Viskam yra laikas. Laikas metyti akmenys, laikas juos rinkti. Ugdykis. Zinojimas suteikia dziaugsmo, bet koks nusivilimas ateina po to kai suzinai jog per laika zinojas ne tiesa.
Zmogus pasake"paprase iseiti", taip pat sake"mes vienas kito negirdejome". Nefarsuokit laiko. Tai ne istorijos pabaiga, manau.
Taip pat neprase jo "gydyti"

Tai kad mes ir čia visi esntys tokie pat pašaliniai, tokie pat ne. Kokia iš manęs asmeninė nauda

Aš geriau ne akmenis mėtysiu, o sėsiu ir pjausiu..
Pats psigydis..

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 08:26:17 08:26:17

Svečias: Labaivairuojanti, ar esi buvus savaite tyloje?

Ne, kodėl klausi?

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/20 09:13:23 09:13:23

Svečias:
Svečias: Labaivairuojanti, ar esi buvus savaite tyloje?

Ne, kodėl klausi?

O kaip Tu manai?

Antras klausimas, ar zinai kas yra demokratija?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume