Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Myleti save

Myleti save

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/18 12:09:07 12:09:07

Svečias: užuot kaltinus kitą ar akcentavus klaidas,o tas iš parašymp matosi.

Ar šitos klaidos Tau artimos?
Man tai neskambėjo kaip kaltinimai.

ATMS

A

3 įrašai

2012/12/18 12:32:37 12:32:37

[quote:e1ls4ani]aukojais ir darei dėl jos... O ar jai šitos tokios aukos reikėjo? Gal, Tu aukojais, ji aukojosi kažkam, ko nei vienam nei kitam nereikėjo. Abu aukojosi, negavo įvertinimo ir abu nelaimingi? Gal reikėjo visai kitų dalykų, t.y. ieškoti kartu ir atskirai esminės tiesos: dėl ko mes kartu, kas yra santuoka ir t.t. ir pan. , o nesiaukoti ir neieškoti kitame klaidų ir netobulumų.
Ir nematau jokios čia klaidos susitaikyti net ir po karštų ginčų ar išsiskyrimo.
Ar Tau neįdomu, kodėl nepavyksta abiem išlaikyti santuokos pažado, kad ir kas benutiktų.... likti drauge? Ar manai, kad santuoka tik gražūs šilti jausmai? Tikrai - ne. Santykius kuria du žmonės, todėl verta pasigilinti , kodėl nepavyko, užuot kaltinus kitą ar akcentavus klaidas,o tas iš parašymp matosi.[/quote:e1ls4ani]

Taip as issiaiskinau, kodel nepavyko islaikyti santuokos pazado ir zinau, kas tiek laiko leidu buti kartu. Norejom lygiai tu paciu dalyku, tik mes kalbejom skirtingom kalbom. Ji girdedavo ka as jai sakau, bet ne velnio nesuprasdavo, lygia taip pat as jauciausi. Zinau, kad dar galima viska istaisyti ir gyventi toliau, bet si karta tikriausiai jau nebeturiu jegu. Didziausia auka buvo ta, kad as atsisakiau savo asmeninio tikslo ir ambiciju. Del to pykstu ir ant saves ir ant savo zmonos, kad leido man taip pasielgti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/18 13:12:22 13:12:22

ATMS: Del to pykstu ir ant saves ir ant savo zmonos, kad leido man taip pasielgti.

Rinkaisi pats. Ne iš žinojimo, bet iš nežinojimo.
Nėra ko pykti.
Pasidžiauk, gavai patirtį.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/12/18 15:24:35 15:24:35

Labaivairuojanti:
Gal tau bent kiek padės rasti kai kuriuos atsakymus pasiklausius "Gintaro pokalbių"

Turedamas laiko paziurejau jo prisitatymus.
Draugiskas patarimas, bek salin kol ne velu.

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/18 19:42:26 19:42:26

Svečias:
labaivairuojanti: Pats sau prieštarauji, sakai mylėk savo artimą, kaip pats save, o komentuoji vėlgi priešingai .taip mylėjo, kad viską darė dėl kito. Parašysiu paprastai, aš namuose dulkes valau tam, kad oras butų gaivesnis, nes tuo oru kvėpuoju ne tik aš, bet ir mano mylimas žmogus, gal čia per daug suprimityvinau, bet tai, kuo tu kvėpuoji visų pirma priklauso sveikata, tvarka- jau estetinė pusė.

Tavo draugas taip pat gali valyti dulkes.

Kasdienis buities darbas, nėra meilės darbas.
Ar su draugu ar be, tai darytum.
gyvas toks pasakymas "man ir taip gerai" "jei tau kažkas negerai tai pati pasidaryk".

Taip sveikata priklauso nuo to kuo žmogus kvėpuoja. Bet ne oru.
Emocijos, psichologija. Tvarka visu pirma galvoje.

"Pats sau prieštarauji, sakai mylėk savo artimą, kaip pats save, o komentuoji vėlgi priešingai "
Plačiau, kur?

Taip, draugas ir gali valyti dulkes, ir su meile:)
Pasakymas, man ir taip gerai yra, tačiau šeima dviejų sąjunga
Kuom kvėpuojam?Gal per primityvus pvz.,tačiau oras rašydama omeny turėjau ne vien cheminę formulę, į tai sutelpa ir supratimas, ir bendravimas irtt.
Tvarka visų pirma galvoje, kaip gi kitaip Jei mintyse chaosas, kaokia gali būti tvarka aplinkoje, su aplinkiniu pasauliu

Mylėk savo artimą kaip pats save - tikintis žmogus neklaustų..

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/18 19:54:16 19:54:16

Svečias:
Svečias: aukojais ir darei dėl jos... O ar jai šitos tokios aukos reikėjo? Gal, Tu aukojais, ji aukojosi kažkam, ko nei vienam nei kitam nereikėjo. Abu aukojosi, negavo įvertinimo ir abu nelaimingi? Gal reikėjo visai kitų dalykų, t.y. ieškoti kartu ir atskirai esminės tiesos: dėl ko mes kartu, kas yra santuoka ir t.t. ir pan. , o nesiaukoti ir neieškoti kitame klaidų ir netobulumų.
Ir nematau jokios čia klaidos susitaikyti net ir po karštų ginčų ar išsiskyrimo.
Ar Tau neįdomu, kodėl nepavyksta abiem išlaikyti santuokos pažado, kad ir kas benutiktų.... likti drauge? Ar manai, kad santuoka tik gražūs šilti jausmai? Tikrai - ne. Santykius kuria du žmonės, todėl verta pasigilinti , kodėl nepavyko, užuot kaltinus kitą ar akcentavus klaidas,o tas iš parašymp matosi.

Pirmiau reiktu įvardinti ką vadiname auka. Tada galėtume kalbėti ar to reik.
Mano supratimu kartais tai neišvengiama. Santuokoje ypač. Kitaip kompromisas neįmanomas.
" išlaikyti santuokos pažado, kad ir kas benutiktų."
Visu pirma koks buvo pažadas? MYLĖTI!!!
"Mylėk savo artimą kaip save patį" . "Mylėti save patį, man skamba kaip neleisti, kad kitas elgtųsi kaip su šiukšle.

Net jei su tavimi elgiasi ir blogai, kaip įvardijot šiukšle, kuom gi čia dėti mes, ar iš gero žmogaus ateina blogas tonas, nereikia to priimti asmeniškai, ar kito elgesys turi ką bendro su tavimi, tai tik pats žmogus toks ir taip išreiškia savo vidinį konfliktą. Ar galima įžeisti žmogu, jeigu jis neįsižeidžia

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2012/12/18 19:58:09 19:58:09

Be saibu:
Labaivairuojanti:
Gal tau bent kiek padės rasti kai kuriuos atsakymus pasiklausius "Gintaro pokalbių"

Turedamas laiko paziurejau jo prisitatymus.
Draugiskas patarimas, bek salin kol ne velu.

Aciu, taciau nei bėgu, nei vejuosi, viską perleidžiu per savo filtra, tačiau kas gera ir priimtina galima ir pasimokyti

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/12/19 00:29:07 00:29:07

Jei atvirai, tokiu atveju manau "sveika" viską teisiškai įforminti, kam sudaryti sąlygas jus išmesti kaip musę iš barščių. Kreipkitės, rekomenduosiu - sutvarkys viską nebrangiai ir teisingai abiejų pusių atžvilgiu.

Jau sakiau anksčiau ir vėl pakartosiu - žaidžia su tavim, apsuka - pasimokyk, kitą kartą žaisk pats, tik tu ir tik nuo tavęs priklauso žaidimo taisyklės, jei gali diktuok jas sau palankias - tai tavo privilegija. Moterys(dalis) šiais laikais yra "furijos" - neduok die tu bendrai būstą prasimanysi - užplauks gali ir išmest, ateisi į griuveną, suremontuosi - gali išmest. Jei yra galimybė geriau vest pas save ir tai pradžioj bent 5 metus nepasitikėt ir turtą užrašyt broliui ar sesei, nes visokių tų barakudų yra - nunuodys dar palaipsniui maža kas.
Remontuot nesavo, tolygu nuomojamą remontuot ir tai reikia tai teisiškai įformint, nepasimaukit kartais meilė visa baigiasi su piniginės turiniu ar su kita diena(čia tiems, kurie labai gražūs ir kuriais pasinaudojama kaip mėsgaliais).
Jau kaip sakiai, buvai "užbridęs" ant teisingo tako - dėmesio sau. Po kiek laiko ir moterų dėmesys prasideda gana aktyvus, tada jau laikykis ir statyk savo taisykles.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/19 03:39:11 03:39:11

labaivairuojanti: . Ar galima įžeisti žmogu, jeigu jis neįsižeidžia

Kiek pamenu musu naujas draugas, vejamas is namu taip kaip stovi. Pamenu lyg rase, kad jau karta buvo atleista.
Jei septyniasdesimt septynis kartus atleisti, tuomet geriau buti vienam. tada tikrai neisizeisciau. Priimciau kaip kaime kate. Pienuko prie duru, palaka, palaka...

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/19 03:50:35 03:50:35

[quote="labaivairuojanti
Aciu, taciau nei bėgu, nei vejuosi, viską perleidžiu per savo filtra, tačiau kas gera ir priimtina galima ir pasimokyti [/quote]
Tai taip. Juk daugiau nera is ko mokintis.
Tavo filtras tai kas yra?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume