Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Narcisizmas – gyvenimo pilnatvė?

Narcisizmas – gyvenimo pilnatvė?

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/12/22 09:33:37 09:33:37

deepsorrow:
Jeigu taip jau neigiame meilę sau, pasižvalgykime dogmose „Mylėk savo artimą, kaip save patį“ vadinasi tarp meilės sau ir aplinkiniams turėtų būti lygybės ženklas, be meilės sau – meilė kitiems negalima.

Kad kažką vadinti kažkuo, turėtum tai išmanyti!
Jei pastebėsi, kažkuris yra pirmas.
Ar daina gera, nesprendi apie ją iš joje esančių dviejų žodžių.

C

1075 įrašai

2011/12/22 12:17:34 12:17:34

"Nors man atrodo, kad esame turtingesni negu bet kada (istorikai sako, kad Lietuva niekada nebuvo tokia turtinga kaip dabar), bet mes vis žiūrime į Vakarus, kurie, žinoma, yra turtingesni už mus. Tada mes vertiname, lyginamės ir jaučiamės paskutiniai vargšai. Bet mes paskutiniai vargšai esam ne todėl, kad mums reikia brangiau už visus kitus mokėti už dujas, arba dėl to, kad mes neuždirbame tiek, kiek vakariečiai. Mes esame vargšai todėl, kad mes nemokame džiaugtis tuo, ką turime. Ir didžiausias džiaugsmas yra būtent šeima, vaikai ir tarpusavio santykiai. Nes žmogų tikrai laimingą gali padaryti tiktai meilė. Žinoma, pinigai yra reikalinga, net būtina sąlyga. Bet ne jie žmogų padaro laimingą. Kai tai užmirštame, pasineriame į materialinių gėrybių gaudynes ir išleidžiame iš akių tai, kas svarbiausia, papuolame į spąstus. Kitąkart turime ir didžiulę mašiną, ir "rūmus", bet jie lieka tušti, nes šeima susvetimėjo, vaikai užmiršo tėvus, tėvai išsiskyrė. Ir lieki dvasine prasme prie suskilusios geldos..."
[url:380rsneh]http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/tevas-kudikelio-jezaus-pranciskus-man-atrodo-kad-esame-turtingesni-negu-bet-kada.d?id=53268897[/url:380rsneh]

Svetlana

S

980 įrašai

2011/12/22 16:39:48 16:39:48

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: "Nors man atrodo, kad esame turtingesni negu bet kada (istorikai sako, kad Lietuva niekada nebuvo tokia turtinga kaip dabar),

Šis teiginys straipsnyje man priminė kitą, satyrinę statistiką . Kartą Lietuvoje statistai sumanė paskaičiuoti, kiek vištų per dieną suvalgo lietuviai. Turtuolis suvalgė 2 vištas ir jam skaudėjo pilvą nuo persivalgymo. Vargšas nesuvalgė nė vienos, jam irgi gėlė pilvą - iš bado. Statistika paskelbė: lietuvis suvalgo per dieną 1 vištą. taip, niekada LT nebuvo turtingesnių kai kurių asmenų. Bet ir skurdžių tokių buvo nebent prie Smetonos. Pažįstu daugybę žmonių, kurie ne norus savo pildydami uždirba tas kapeikas, o vaduodamiesi iš bado, su skolom...Jungas gal nė nesapnavo.

C

1075 įrašai

2011/12/22 18:38:10 18:38:10

Svetlana. man atrodo, kad Jungui sapnuoti nereikėjo. O Maslovui, teko kelias kuriuo Jūs einate.(pati taip sakėte)
O aplamai paėmus, abu flagmanai, ir abu gyvenimą suprato. Ex Svetlana, Svetlana FINALE daugelis iš mūsų ne apie vištas kalbės.

C

1075 įrašai

2011/12/29 08:44:21 08:44:21

"Vienas Didžiosios Britanijos psichologų, kuris daug laiko skyrė sutuoktinių tarpusavio santykių analizei, nustatė, kad narcisizmas - tiesus kelias į fizinę neištikimybę.

Daugelis merginų sau ar kai kurioms savo kūno dalims, kaip antai didelė krūtinė, skiria pernelyg didelį dėmesį. Išties žmonės, kurių gyvenimas sukasi tik apie juos pačius, linkę išduoti jau vien dėl to, kad jiems (bent taip mano) taisyklės negalioja. Dėl to vyrams reikėtų vengti moterų, kurios neduoda ramybės klausimais, kodėl šie nesidomi jų karjera ir iš partnerio salotų ištraukia paskutinį agurką tam, kad pasidarytų gaivinamąją veido kaukę."
[url:1aqcd2fd]http://www.lrytas.lt/-13242242821323564362-moters-nei%C5%A1tikimyb%C4%97s-formul%C4%97.htm[/url:1aqcd2fd]

Ra

R

389 įrašai

2012/01/08 16:10:41 16:10:41

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: "Nors man atrodo, kad esame turtingesni negu bet kada (istorikai sako, kad Lietuva niekada nebuvo tokia turtinga kaip dabar), bet mes vis žiūrime į Vakarus, kurie, žinoma, yra turtingesni už mus. Tada mes vertiname, lyginamės ir jaučiamės paskutiniai vargšai. Bet mes paskutiniai vargšai esam ne todėl, kad mums reikia brangiau už visus kitus mokėti už dujas, arba dėl to, kad mes neuždirbame tiek, kiek vakariečiai. Mes esame vargšai todėl, kad mes nemokame džiaugtis tuo, ką turime. Ir didžiausias džiaugsmas yra būtent šeima, vaikai ir tarpusavio santykiai. Nes žmogų tikrai laimingą gali padaryti tiktai meilė. Žinoma, pinigai yra reikalinga, net būtina sąlyga. Bet ne jie žmogų padaro laimingą. Kai tai užmirštame, pasineriame į materialinių gėrybių gaudynes ir išleidžiame iš akių tai, kas svarbiausia, papuolame į spąstus. Kitąkart turime ir didžiulę mašiną, ir "rūmus", bet jie lieka tušti, nes šeima susvetimėjo, vaikai užmiršo tėvus, tėvai išsiskyrė. Ir lieki dvasine prasme prie suskilusios geldos..."
[url:1y9r2dev]http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/tevas-kudikelio-jezaus-pranciskus-man-atrodo-kad-esame-turtingesni-negu-bet-kada.d?id=53268897[/url:1y9r2dev]

Nežinau, ką sako istorikai apie Lietuvos turtingumą, bet tikrai žinau, kad prieš dvidešimt metų nebuvo benamių, nebuvo badaujančių senolių, kuriems vieną sriubos lėkštė per dieną yra didžiausias džiaugsmas (įspūdžiai iš Maltos ordino labdaros akcijos), nebuvo vaikų, gyvenančių ir žaidžiančių savartyne, kurie gali susižeisti medicininėmis atliekomis (įspūdžiai iš radio laidos apie med. atliekų utilizavimą), nebuvo tiek daug savižudžių, kuriuos taip paskatino elgtis nepriteklius ir vargas.

Dalia

D

99 įrašai

2012/01/08 17:28:36 17:28:36

Ra:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti: "Nors man atrodo, kad esame turtingesni negu bet kada (istorikai sako, kad Lietuva niekada nebuvo tokia turtinga kaip dabar), bet mes vis žiūrime į Vakarus, kurie, žinoma, yra turtingesni už mus. Tada mes vertiname, lyginamės ir jaučiamės paskutiniai vargšai. Bet mes paskutiniai vargšai esam ne todėl, kad mums reikia brangiau už visus kitus mokėti už dujas, arba dėl to, kad mes neuždirbame tiek, kiek vakariečiai. Mes esame vargšai todėl, kad mes nemokame džiaugtis tuo, ką turime. Ir didžiausias džiaugsmas yra būtent šeima, vaikai ir tarpusavio santykiai. Nes žmogų tikrai laimingą gali padaryti tiktai meilė. Žinoma, pinigai yra reikalinga, net būtina sąlyga. Bet ne jie žmogų padaro laimingą. Kai tai užmirštame, pasineriame į materialinių gėrybių gaudynes ir išleidžiame iš akių tai, kas svarbiausia, papuolame į spąstus. Kitąkart turime ir didžiulę mašiną, ir "rūmus", bet jie lieka tušti, nes šeima susvetimėjo, vaikai užmiršo tėvus, tėvai išsiskyrė. Ir lieki dvasine prasme prie suskilusios geldos..."
[url:34tfaq4p]http://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/tevas-kudikelio-jezaus-pranciskus-man-atrodo-kad-esame-turtingesni-negu-bet-kada.d?id=53268897[/url:34tfaq4p]

Nežinau, ką sako istorikai apie Lietuvos turtingumą, bet tikrai žinau, kad prieš dvidešimt metų nebuvo benamių, nebuvo badaujančių senolių, kuriems vieną sriubos lėkštė per dieną yra didžiausias džiaugsmas (įspūdžiai iš Maltos ordino labdaros akcijos), nebuvo vaikų, gyvenančių ir žaidžiančių savartyne, kurie gali susižeisti medicininėmis atliekomis (įspūdžiai iš radio laidos apie med. atliekų utilizavimą), nebuvo tiek daug savižudžių, kuriuos taip paskatino elgtis nepriteklius ir vargas.

Na jei jau kapstytis po dešimtmečių praeitį,tai kažkada už laisvą žodį sodindavo už grotų,kažkada trėmė į Sibirą (ten žmonės nesižudė),kažkada santuokos vykdavo ne laisva valia,o parinkus tėvams,dar kažkada "raganos" degdavo ant laužų. Jei jau prisimenat praeitį,tai prisiminkit visumą.

C

1075 įrašai

2012/01/09 06:05:44 06:05:44

Ra:

Dar visai prisimenu 2009 m. kada oficialiai Lt bedarbių buvo (atrodo) 6 proc. darbo buvo, o norinčių dirbti ne. Ne už minimumą kaip čia kai kuriuose temose.
Galėtume pažvelgti į "trečias", labiau skurdžias šalis, o galime pažiūrėti į "supervalstybes".
Anot statistikos, jaunoji karta renkasi gyventi iš socialinės pašalpos.

s

S

89 įrašai

2012/01/10 19:59:37 19:59:37

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:
Dar visai prisimenu 2009 m. kada oficialiai Lt bedarbių buvo (atrodo) 6 proc. darbo buvo, o norinčių dirbti ne. Ne už minimumą kaip čia kai kuriuose temose.
Galėtume pažvelgti į "trečias", labiau skurdžias šalis, o galime pažiūrėti į "supervalstybes".

Tie palaimingi metai jau praeity, iš kurios nebesugrįš.
Toli gražu ne visas jaunimas renkasi pašalpą. Mano vaikai pvz. pasirinko: vienas mokslą, kitas darbą. Neatmestama, kad ateity pasirinks užjūrį..

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/10 20:00:48 20:00:48

s:
cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti:

Tie palaimingi metai jau praeity, iš kurios nebesugrįš.
Toli gražu ne visas jaunimas renkasi pašalpą. Mano vaikai pvz. pasirinko: vienas mokslą, kitas darbą. Neatmetama, kad ateity pasirinks užjūrį..

Čia mano.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume