tik tak:
Šį kelią jau praėjome, tikslo nepasiekėme (dar), bet susidraugavus su vienatve, atradome vidinę ramybę.
Ką reiškia susidraugauti su vienatve? - susitaikyti su ja, bet nepriimti jos kaip bausmės, likimo.
Viskas yra laikina, kaip ir ji.
Ir kai susidraugausite su ja tikrąja to žodžio prasme, jūs pajusti sieloje ramybę, bet tai nebus kaip trenkiantis žaibas, jūs jausitės kasdieną vis geriau ir geriau. kai tik pastebėsite teigiamus pokyčius nepaleiskite, judėkite ta kryptimi toliau, analizuokite.
Po ilgų ieškojimų ir blaškymosi, dabar aš mėgaujuosi vienatve, manęs nebeerzina laimingi veidai, sėkmingai susiklostę kitų gyvenimai, tuščia dvigulė lova, neatiduoti jausmai ar neišsakytos mintys. Dabar mano turtas - mano vidinė ramybė
Jie tik turite gebėjimų kūrybai - kurkite! Jei turėsite dievo dovaną, jūsų kūryba galbūt džiugins ir ne tik jus
Ramios ir gražios jūsų mintys
Vienatvę matau kaip savo paties susikurtą būseną, kaip negebėjimą priklausyti pasauliui, tapti prasminga ir reikšminga jo dalimi. Rodos pradedu apsiprasti su šia būsena, vidinė tuštuma lyg ir retkarčiais atrodo lengvesnė, deja, pastebiu šalutinį poveikį - panašu, jog slėgusi tuštuma pamažu keičiasi vakuumu. Tampu mašina tiesiog atliekančia mechaninius veiksmus, kurių reikia, kad išgyventų kūnas. Prarandu gebėjimą jausti, išgyventi emocijas (nesvarbu neigiamas ar teigiamas) bei jas išreikšti į aplinką. Jeigu ne visuotinė euforija, būčiau net nepastebėjęs, jog šiąnakt sutikau Naujuosius metus. Darosi sunku išlaikyti ryšį net su pačiais artimiausiais žmonėmis, nyksta taip reikalingas abipusis supratimas.
Gal pasirinkau neteisingą kelią susidraugauti su vienatve - nesąmoningai pradėjau kratytis dalykų, kurie mane liūdino ar vertė jaustis nepatogiai, ko pasekoje vis labiau užsidarau savyje, nutraukiu kontaktus su pasauliu, kuriame jaučiuosi svetimas. Panašu į baimę gyventi, prisiimti atsakomybę už savo paties gyvenimą, neigimas savo lygiavertiškumo prieš kitus.
Labai norėčiau, jog dabartinė būsena būtų tik tarpinė stotelė tamsioje naktyje, o ateityje lauktų vaizdingas maršrutas. Deja, manau, kad pamažu prarandu tai, ką turėjau gražiausia savyje ar bent jau tariausi turįs Reikia bent atsikratyti noro gauti, ir galvoti tik apie tai, ką dar galiu pats pasiūlyti