Laukine vyšnia, ačiū už sveikinimus, tikrai pradžiuginai .
Svečiui noriu parašyti, kad nepaisant to, kiek yra onkologinių ligonių, aš negyvenu jų gyvenimo, todėl ir jų mintimis negaliu mąstyti. Kiekvienam savo, kada nors ir man atsitiks kažkas lemtingo, tada mintys apie mirtį ir pasikeis.
Karta mires:
sutinku,kad Dainele kartais kzk protingo pasako,bet daugelio atveju mane purto nuo juos minčiu..jos teisė but davatka ir bijot gyvent.. " mėgstu baidarem pasiplaukiot,bet bijau srauniu upiu..nemegstu triuksmo ir susiburimu..."
Danut ar neatrodo tau kad tu tiesiog bijai gyvenimo?
Taip, Kartą miręs, nemėgstu audringo gyvenimo - tokio jo bijau. Ir man tai nereiškia negyventi. Ne visi gali ištverti audrų pagairėje arba jos žūtbūt ieškotis, kad pasijustų gyveną. Filmų išvis nežiūriu (su retom išimtim) - per aštrus man šitas žanras.
O šiaip, kai patyrinėju savo košmarus, atrodo, kad už mirtį man dar baisesnė yra beprotybė. Kai žmogus praranda sveiką nuovoką, ir kad ir norėdamas nebegali savęs suvaldyti. Kadangi taip yra nutikę vienam mano artimajam, realiai žinau, kad protą galima lemtingai prarasti ir nebeatgauti. Arba jis tik tol yra, kol tinkamus vaistus geria.
Toks dailininkas Goya (nežinau, ar teisingai jo pavardę užrašiau), kuris visokių baisybių yra pripaišęs, berods sakė:
vaizduotė, jei jos nekontroliuoja protas, gimdo pabaisas.
[color=#0080BF:3pvjg24t]Upė, netekusi krantų, virsta pelke. [/color:3pvjg24t]