Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Zygfrid

Zygfrid

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 20:28:38 20:28:38

kora: Sugriaut ir pasidalint - lengviausia, tik reikia pamastyt su kuo. O kurti, dirbti, tuo labiau galvoti, investuot ne savo labui nieks nenori, geriau pabuti tinginiu is prigimties. Patogiau plaukti pasroviui ir tiketis, kad i sali pasaku papulsi ir tapsi karalaiciu, be vargo praturtesi, taciau, kas toliau? Siai dienai patogiau uzsirist akis ir nematyt, jei niekas skaudziai nebado sono. Kai stumteles ir trenksies i saligatvi galva, tai gal atsipeikesim ir pagalvosim, ka vadais mes renkam, ko tikimes del savo ir vaiku ateities. Tauta dar miega, nepabudino dar "krize". Kaip greit pabus ir atsipeikes, sunku kazka sakyt, taciau tiketi reikia, kad greitai tai ivyks, jei nieks neduos papildomu migdomuju dozes

Keisciausia tai, kad jau nemazai kas trenkesi i ta saligatvi ir dantys isbyrejo. Bet sadomazo sovietine prigimtis vercia juos galvoti, kad tai yra normalu, kad taip visi gyvena ir neduok dieve jei pagalvosi, kad gali buti kitaip.
Ir jeigu musu karta turi igimta sadomazo, labai teisingai pastebejote: kokia bus musu vaiku ateitis?
As ir mano karta turi visa sovietini cinizma ir sugebejima lipti per kitu galvas be skrupulu, isgyventi bade, kare ir nelaisveje. Bet mes turime ir bendra supratima apie zmogiskasias vertybes, kurios buvo pateiktos sovietines svietimo sistemos, kuri kaip veike, taip veike.
O dabartine karta, vaikai? Be tikruju vertybiu. Ir ne taip prisitaikiusi prie gyvenimo. Sunku jiems bus.
Daznai sutinku nuomone, kad dabartiniai vaikai mato smurta per TV ir aplink, kad jie bus ziauresni. Nesutinku su tuo. Visgi sovietiniame konclagery augus, patiriama buvo daugiau ziaurumo ir cinizmo. ir kinai mano vaikystes buvo tik apie kara (o kitokiu ir nebuvo), ir is AK ismokino saudyti (ir nepuole irodyneti kad tai yra blogai). Tai apie ka cia as. Biski nuklydau. Bet norejau pasakyti, kad siuolaikine karta, vaikai auga gal ir geresnemis salygomis nei mano, bet be vertybiu.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/19 20:59:18 20:59:18

Vaikai auga salygose skirtingose, tuo tarpu ir vertybiu poziuriu ivairiu. Yra ir protingai mastanciu, tiketis reikia, kad vyrai siek tiek protingi neismirs, o moterys pagimdys ju kudikius taip pat. Man baisiausia, kai vaikai stampuojami, kad gauti siek tiek maisto ir ipilt i skrandi, kai robotas ir tas paklusta kurejaus valiai, o cia neaisku, ar suvoks jie aplamai pasauli. O "mastantys", nuo kuriu galbut priklausytu siukslyno vaiku gebejimai, tiesiog stengiasi to nematyti, buti siena abejinga. Gal jau perdaug juodai, taciau tiesa.

Leo

L

543 įrašai

2009/03/19 21:03:56 21:03:56

Zygfrid:
Li: Kur gyvenimo esme ir prasme? Religijos pagalba zmones ir iesko prasmes. Matai, jei dar kyla kazkam klausimas apie tai siais laikais, tai vad. 21 a. religija dar reikalinga.
Zygfrid: Этот мир, такой, как он есть, невыносим. Следовательно, мне нужна луна, или счастье, или бессмертие, что угодно, пусть даже безумие - но не от мира сего.

Aisku nerandu savo vietos, nei po saule, nei po menuliu. Is to seka klausimas: ka daryti? Gal kas turi auksiniu minciu?
Kur yra gyvenimo esme, prasme ir kaifas?
Atmeskime tuos priesingos lyties, duonos, desros, ikru, busto, automobilio (vokisko ar japonisko) poreikius- tas yra. O kas daugiau?

Uzvakar N-taji karta ziurejau Almodavaro "Blogas auklejimas". Rekomenduoju Jums. Man atrodo jau esu isreiskes nuomone apie religija ir baznycia. [b:1r36lg9j][b]Religija tai priemone valdyti mases, paversti zmones i paklusnius gyvulius.

[/b:1r36lg9j][/b]

Troliskas pastebejimas:)

Leo

L

543 įrašai

2009/03/19 21:07:39 21:07:39

Zygfrid: Noreciau pasakyti, kas mane stebina sitame forume. Temos apie genitalijas visada sulaukia populirumo. Toks vaizdas, kad cia sedi nepilnameciai, kurie dar nezino kas kaip ir kur ikisti.
O kodel nediskutuojama apie gyvenima?
Kur pokalbiai apie musu egzistencija ir jos prasme.
Kur pokalbiai apie sios dienos ekonomine situacija. Politika? Negi niekam jau neberupi butu kainos? Kodel sustojo statybos pramone ir didzioji verslo dalis lietuvoje merdeja. Kodel nebeliko patraukliu darbo vietu. Kur nuomones apie musu CK veikejus ir klaunus seime. Nesakau, kad reikia skustis siuo sunkmeciu. bet idomi tema diskusijai kas kaltas.
O man idomu. Kaip gyvena zmones ir ka jie galvoja. Idomu, kodel lietuvoje zmones baige universitetus negali net gruzciko darbo gauti. Idomu kodel mano pazistami draugai atidavineja savo butus bankams, nes ju kaina sumazejo 3 kartus (o paskola ne), o atlyginimai 2 kartus- kas iki to davede. Idomu kodel pensininkai turi pirkti maista kurio mano kate needa. Kodel mano pazistami bankrutuoja ir atleidzia simtus zmoniu. kur jie pasides? Kaip jie maitins savo seimas. Apie jaunima: uz ka jaunuoliai kviesis merginas i restoranus ir dovanos joms geles? As gal ir materialistas, bet idomu kur ritasi salis.
Taip pat idomu kodel zmones sedi prie kompiuteriu? O gal cia del krizes ir nera lesu iseiti i gatve?
Negi aktualiausia mums yra ar kas naudoja vibratorius ir po kiek zigolo siai dienai uz valanda?

Gal todel, kad sie klausimai aiskus, nes atsakymus i juos daugelis jau rade paaugliams skirtuose forumuose:)

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 21:29:57 21:29:57

Leo:
Zygfrid: Noreciau pasakyti, kas mane stebina sitame forume. Temos apie genitalijas visada sulaukia populirumo. Toks vaizdas, kad cia sedi nepilnameciai, kurie dar nezino kas kaip ir kur ikisti.
O kodel nediskutuojama apie gyvenima?
Kur pokalbiai apie musu egzistencija ir jos prasme.
Kur pokalbiai apie sios dienos ekonomine situacija. Politika? Negi niekam jau neberupi butu kainos? Kodel sustojo statybos pramone ir didzioji verslo dalis lietuvoje merdeja. Kodel nebeliko patraukliu darbo vietu. Kur nuomones apie musu CK veikejus ir klaunus seime. Nesakau, kad reikia skustis siuo sunkmeciu. bet idomi tema diskusijai kas kaltas.
O man idomu. Kaip gyvena zmones ir ka jie galvoja. Idomu, kodel lietuvoje zmones baige universitetus negali net gruzciko darbo gauti. Idomu kodel mano pazistami draugai atidavineja savo butus bankams, nes ju kaina sumazejo 3 kartus (o paskola ne), o atlyginimai 2 kartus- kas iki to davede. Idomu kodel pensininkai turi pirkti maista kurio mano kate needa. Kodel mano pazistami bankrutuoja ir atleidzia simtus zmoniu. kur jie pasides? Kaip jie maitins savo seimas. Apie jaunima: uz ka jaunuoliai kviesis merginas i restoranus ir dovanos joms geles? As gal ir materialistas, bet idomu kur ritasi salis.
Taip pat idomu kodel zmones sedi prie kompiuteriu? O gal cia del krizes ir nera lesu iseiti i gatve?
Negi aktualiausia mums yra ar kas naudoja vibratorius ir po kiek zigolo siai dienai uz valanda?

Gal todel, kad sie klausimai aiskus, nes atsakymus i juos daugelis jau rade paaugliams skirtuose forumuose:)

Gerbiamas kolega, as skirtingai nei Jus, labai teigiamai paziuresiu i Jusu "troliskus" veiksmus. Nors ir nesugebejote isgimdyti nei vienos minties ir tersiate eteri, bet rezultate mano tema "storeja". O tai yra gerai. Nesvarbu ka Jus rasote Leo, bet Jus rasote. Todel jei Jus man primetate troliskuma- turetumete ijungti ignora man- pagal Jusu teorija.
O jei paskaitytumete Ogilvi, kitaip ziuretumete i visokius troliskumus ir pan. Nes juk nesvarbi reakcija ar momentine nuomone, svarbiau isesmes buti pastebetu. Todel net visi "troliski" veiksmai- as juos vertinu teigiamai, kaip savireklamos elementa.

beganti

B

157 įrašai

2009/03/19 21:38:38 21:38:38

Zygfrid: Этот мир, такой, как он есть, невыносим. Следовательно, мне нужна луна, или счастье, или бессмертие, что угодно, пусть даже безумие - но не от мира сего.

Aisku nerandu savo vietos, nei po saule, nei po menuliu. Is to seka klausimas: ka daryti? Gal kas turi auksiniu minciu?
Kur yra gyvenimo esme, prasme ir kaifas?
Atmeskime tuos priesingos lyties, duonos, desros, ikru, busto, automobilio (vokisko ar japonisko) poreikius- tas yra. O kas daugiau?

Tas auksines mintis reikia pačiam suvokti, per save "perleisi", Išgyventi jas. Kas iš to, jei kas numes dabar kokią auksinę mintį? Ji bus svetima ir niekuo nepadės.

O šiaip manau, kad yra prasmingiau gyventi, negu mąstyti apie prasmę. Prisimąsčiau jau kažkada..

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 21:41:57 21:41:57

Siandien vakare isejau i kiema. Kazkodel pavasaris primena rudeni. Jauciu rudens kvapa. Kazkodel pastebejau daug lapu- nesupratau is kur jie, gal liko nuo rudens. Pavasario neradau siandien, nepajauciau dar to kvapo, to kuris yra pavasariniame shaltuke, ir kuris skiriasi nuo rudeninio. Bezobrazija ir gamtoje, ne tik ekonomikoje. Visgi tikiu, kad ateis tas pavasaris.
Zmona nusitempe i picerija. As kaip snobas nekenciu tokiu vietu,- nejaukiai jauciuosi kur groja radio per prastas koloneles ir ten reklamuojasi hiperseksualus vaikinai ir merginos, skelbiasi savo nr. Picerijose buna prastas maistas. Siandien valgiau pica ir geriau alaus- norejau buti kaip visi lietuviai. Grizes namo ilgai sedejau ant tuliko... Na ne man tas gyvenimas lietuviskas, organizmas nepriima. O kas keisciausia: visada galvojau kad picerijose renkasi buduliai, na ties vaikinai is miegamuju rajonu su pigiais treningais. Mano nuostabai pastebejau apie 20 pensijinio ir panasau amziaus moteru. Nesuprantu ka jos veike picerijoje, kur dega neonines sviesos kai kokiame "Golubaja ustrica"... Zmonai pasakiau, kad daugiau neisiu i Picerija.

beganti

B

157 įrašai

2009/03/19 21:44:28 21:44:28

Zygfrid: Sekantis klausimas kuris man idomus yra meterialine laime. Visur diskutuojama, kad moterims reikia pasiturinciu vyru. Gi ir patiems vyrams rekia uzdirbti babkiu. Bet visgi klausimas ar pinigai suteikia laime?
Kai sedi be babkiu, elementariai norisi est. Norisi visko. Gyvenimas atrodo pilkas, ir visos galimybes sumazeja. Dirbi, stengiesi. Darai viska, kad ismaitinti savo seima. Gali parduoti bet ka, padaryti bet ka, nuspausti Nagasaki knopke. Atrodo pinigai suteiks daugiau laisves, bus priemone pasiekti savo tikslu. Bet ateina variantas kai atrodo yra tu pinigeliu ir sau gali leisti daugiau nei statistinis vienetas. Iskyla klausimas- o kur ta laime. Na sedi tu Bentley, visi spokso pavydziai, pagalvoji, kad geriau jau su kokiu nisanu pavazineti. Na valgai ikrus, geri sampa ir kas? Nueini i maxima, pamatai kaip pensininkai perka atliekas ir ple apsizliumbi...
Is viso reakcija visuomenes idomi: 1. jei neturi babkiu- esi nevykelis, niekam neidomu, nepilnavertis vyras. 2. Jei jau turi babkiu- tai susiduri su pavydu. Didzioji dalis ziuri i tave kreivai. Jei turi moteri- mano kad ji k**** barakuda.. ir t.t.
Toks jausmas, kad visuomene toleruoja tik pilka mase. Atrodo jau nebe CCCP, o mastymas toks pats likes. Nebandyk but protingesnis uz kitus. Ir ne duok dieve busi silpnesnis- apsiks galva su sypsena visi.

Kas labiausiai man kliuvo šiame tekste, kad labai daug lygini save su kitais ir rūpi, kokia visuomenės nuomonė.. O negi negali būti laimingas žmogus tiesiog šiaip?

beganti

B

157 įrašai

2009/03/19 21:49:10 21:49:10

Zygfrid: Siandien vakare isejau i kiema. Kazkodel pavasaris primena rudeni. Jauciu rudens kvapa. Kazkodel pastebejau daug lapu- nesupratau is kur jie, gal liko nuo rudens. Pavasario neradau siandien, nepajauciau dar to kvapo, to kuris yra pavasariniame shaltuke, ir kuris skiriasi nuo rudeninio. Bezobrazija ir gamtoje, ne tik ekonomikoje. Visgi tikiu, kad ateis tas pavasaris.
Zmona nusitempe i picerija. As kaip snobas nekenciu tokiu vietu,- nejaukiai jauciuosi kur groja radio per prastas koloneles ir ten reklamuojasi hiperseksualus vaikinai ir merginos, skelbiasi savo nr. Picerijose buna prastas maistas. Siandien valgiau pica ir geriau alaus- norejau buti kaip visi lietuviai. Grizes namo ilgai sedejau ant tuliko... Na ne man tas gyvenimas lietuviskas, organizmas nepriima. O kas keisciausia: visada galvojau kad picerijose renkasi buduliai, na ties vaikinai is miegamuju rajonu su pigiais treningais. Mano nuostabai pastebejau apie 20 pensijinio ir panasau amziaus moteru. Nesuprantu ka jos veike picerijoje, kur dega neonines sviesos kai kokiame "Golubaja ustrica"... Zmonai pasakiau, kad daugiau neisiu i Picerija.

Nuskambėjo kaip kokia satyrinė miniatiūra Nors gal čia verkti reikėtų: vaje vaje, kas darosi toje Lietuvoje

qq

Q

50 įrašai

2009/03/20 06:41:09 06:41:09

Man asmeniškai kvepia negerovėm šitas reikalas.
Zygfrid, ar tu gali nuoširdžiai paiimti ir pasakyti kas tau neduoda ramybės !?

swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume