O kodel nediskutuojama apie gyvenima?
Kur pokalbiai apie musu egzistencija ir jos prasme.
Kur pokalbiai apie sios dienos ekonomine situacija. Politika? Negi niekam jau neberupi butu kainos? Kodel sustojo statybos pramone ir didzioji verslo dalis lietuvoje merdeja. Kodel nebeliko patraukliu darbo vietu. Kur nuomones apie musu CK veikejus ir klaunus seime. Nesakau, kad reikia skustis siuo sunkmeciu. bet idomi tema diskusijai kas kaltas.
O man idomu. Kaip gyvena zmones ir ka jie galvoja. Idomu, kodel lietuvoje zmones baige universitetus negali net gruzciko darbo gauti. Idomu kodel mano pazistami draugai atidavineja savo butus bankams, nes ju kaina sumazejo 3 kartus (o paskola ne), o atlyginimai 2 kartus- kas iki to davede. Idomu kodel pensininkai turi pirkti maista kurio mano kate needa. Kodel mano pazistami bankrutuoja ir atleidzia simtus zmoniu. kur jie pasides? Kaip jie maitins savo seimas. Apie jaunima: uz ka jaunuoliai kviesis merginas i restoranus ir dovanos joms geles? As gal ir materialistas, bet idomu kur ritasi salis.
Taip pat idomu kodel zmones sedi prie kompiuteriu? O gal cia del krizes ir nera lesu iseiti i gatve?
Negi aktualiausia mums yra ar kas naudoja vibratorius ir po kiek zigolo siai dienai uz valanda?
Gal todel, kad sie klausimai aiskus, nes atsakymus i juos daugelis jau rade paaugliams skirtuose forumuose:)
Gerbiamas kolega, as skirtingai nei Jus, labai teigiamai paziuresiu i Jusu "troliskus" veiksmus. Nors ir nesugebejote isgimdyti nei vienos minties ir tersiate eteri, bet rezultate mano tema "storeja". O tai yra gerai. Nesvarbu ka Jus rasote Leo, bet Jus rasote. Todel jei Jus man primetate troliskuma- turetumete ijungti ignora man- pagal Jusu teorija.
O jei paskaitytumete Ogilvi, kitaip ziuretumete i visokius troliskumus ir pan. Nes juk nesvarbi reakcija ar momentine nuomone, svarbiau isesmes buti pastebetu.
[u:2wo5hbzr][b:2wo5hbzr]Todel net visi "troliski" veiksmai- as juos vertinu teigiamai, kaip savireklamos elementa[/b:2wo5hbzr][/u:2wo5hbzr].
Aciu. Tai ir norejau, kad parasytum. Tik nesitikejau kad taip greitai pavyks:) Noriu patikinti, kad demesio ir savirealizacijos stokos virtualybe nekompensuos....