Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Zygfrid

Zygfrid

Leo

L

543 įrašai

2009/03/20 10:17:32 10:17:32

Zygfrid:
Leo:
Zygfrid: Noreciau pasakyti, kas mane stebina sitame forume. Temos apie genitalijas visada sulaukia populirumo. Toks vaizdas, kad cia sedi nepilnameciai, kurie dar nezino kas kaip ir kur ikisti.
O kodel nediskutuojama apie gyvenima?
Kur pokalbiai apie musu egzistencija ir jos prasme.
Kur pokalbiai apie sios dienos ekonomine situacija. Politika? Negi niekam jau neberupi butu kainos? Kodel sustojo statybos pramone ir didzioji verslo dalis lietuvoje merdeja. Kodel nebeliko patraukliu darbo vietu. Kur nuomones apie musu CK veikejus ir klaunus seime. Nesakau, kad reikia skustis siuo sunkmeciu. bet idomi tema diskusijai kas kaltas.
O man idomu. Kaip gyvena zmones ir ka jie galvoja. Idomu, kodel lietuvoje zmones baige universitetus negali net gruzciko darbo gauti. Idomu kodel mano pazistami draugai atidavineja savo butus bankams, nes ju kaina sumazejo 3 kartus (o paskola ne), o atlyginimai 2 kartus- kas iki to davede. Idomu kodel pensininkai turi pirkti maista kurio mano kate needa. Kodel mano pazistami bankrutuoja ir atleidzia simtus zmoniu. kur jie pasides? Kaip jie maitins savo seimas. Apie jaunima: uz ka jaunuoliai kviesis merginas i restoranus ir dovanos joms geles? As gal ir materialistas, bet idomu kur ritasi salis.
Taip pat idomu kodel zmones sedi prie kompiuteriu? O gal cia del krizes ir nera lesu iseiti i gatve?
Negi aktualiausia mums yra ar kas naudoja vibratorius ir po kiek zigolo siai dienai uz valanda?

Gal todel, kad sie klausimai aiskus, nes atsakymus i juos daugelis jau rade paaugliams skirtuose forumuose:)

Gerbiamas kolega, as skirtingai nei Jus, labai teigiamai paziuresiu i Jusu "troliskus" veiksmus. Nors ir nesugebejote isgimdyti nei vienos minties ir tersiate eteri, bet rezultate mano tema "storeja". O tai yra gerai. Nesvarbu ka Jus rasote Leo, bet Jus rasote. Todel jei Jus man primetate troliskuma- turetumete ijungti ignora man- pagal Jusu teorija.
O jei paskaitytumete Ogilvi, kitaip ziuretumete i visokius troliskumus ir pan. Nes juk nesvarbi reakcija ar momentine nuomone, svarbiau isesmes buti pastebetu.
[u:2wo5hbzr][b:2wo5hbzr]Todel net visi "troliski" veiksmai- as juos vertinu teigiamai, kaip savireklamos elementa[/b:2wo5hbzr][/u:2wo5hbzr].

Aciu. Tai ir norejau, kad parasytum. Tik nesitikejau kad taip greitai pavyks:) Noriu patikinti, kad demesio ir savirealizacijos stokos virtualybe nekompensuos....

kora

K

2495 įrašai

2009/03/20 12:55:08 12:55:08

beganti: Kas labiausiai man kliuvo šiame tekste, kad labai daug lygini save su kitais ir rūpi, kokia visuomenės nuomonė.. O negi negali būti laimingas žmogus tiesiog šiaip?

Beganti, "negali" , dar karta, "negali" buti laimingu, kai girdi bambejima, pasipiktinima arba kvaila juoka, kai jauti, kad kazkam skauda, o kitas pasiputes nemato nieko ir tave sutryps, jei laiku nepasitrauksi arba neikasi

Laimingas busi, kai aplink tave sypsosis ir tu nepagailesi sypsenos atgal

Kiekvienas mes esam dalis visuomenes, todel neturetume abejingais buti nei kitiems, nei sau. O siaip gyvenime nebuna, net ir lietus lyja ne "siaip".

kora

K

2495 įrašai

2009/03/20 13:10:37 13:10:37

Zygfrid: Siandien vakare isejau i kiema. Kazkodel pavasaris primena rudeni. Jauciu rudens kvapa. Kazkodel pastebejau daug lapu- nesupratau is kur jie, gal liko nuo rudens. Pavasario neradau siandien, nepajauciau dar to kvapo, to kuris yra pavasariniame shaltuke, ir kuris skiriasi nuo rudeninio. Bezobrazija ir gamtoje, ne tik ekonomikoje. Visgi tikiu, kad ateis tas pavasaris.
Zmona nusitempe i picerija. As kaip snobas nekenciu tokiu vietu,- nejaukiai jauciuosi kur groja radio per prastas koloneles ir ten reklamuojasi hiperseksualus vaikinai ir merginos, skelbiasi savo nr. Picerijose buna prastas maistas. Siandien valgiau pica ir geriau alaus- norejau buti kaip visi lietuviai. Grizes namo ilgai sedejau ant tuliko... Na ne man tas gyvenimas lietuviskas, organizmas nepriima. O kas keisciausia: visada galvojau kad picerijose renkasi buduliai, na ties vaikinai is miegamuju rajonu su pigiais treningais. Mano nuostabai pastebejau apie 20 pensijinio ir panasau amziaus moteru. Nesuprantu ka jos veike picerijoje, kur dega neonines sviesos kai kokiame "Golubaja ustrica"... Zmonai pasakiau, kad daugiau neisiu i Picerija.

Daznai nematom, nepastebim, neuzuodziam, kai dar nesam pasiruose tam, visos smulkmenos lyg blusos kuna erzina, mintis taip pat. Gerai, kad tikim dar. Ikvepkim oro ir nusiraminkim, pagalvokim: siandiena gyvas as esu, o rytoj jegu atgausiu ir pasakysiu zmonai: "Valgome kartu virtuvej pakol kas, namu tvirtoveje saugiausia, o dar pridursiu (aisku, jei tai tiesa, be to, jei patikes, kam adresuota), tu malo Vienintele ir Mylimiausia, ir nieko siandien matyt nenoriu TIKTAI TAVE.

beganti

B

157 įrašai

2009/03/20 19:01:19 19:01:19

kora:
beganti: Kas labiausiai man kliuvo šiame tekste, kad labai daug lygini save su kitais ir rūpi, kokia visuomenės nuomonė.. O negi negali būti laimingas žmogus tiesiog šiaip?

Beganti, "negali" , dar karta, "negali" buti laimingu, kai girdi bambejima, pasipiktinima arba kvaila juoka, kai jauti, kad kazkam skauda, o kitas pasiputes nemato nieko ir tave sutryps, jei laiku nepasitrauksi arba neikasi
Laimingas busi, kai aplink tave sypsosis ir tu nepagailesi sypsenos atgal
Kiekvienas mes esam dalis visuomenes, todel neturetume abejingais buti nei kitiems, nei sau. O siaip gyvenime nebuna, net ir lietus lyja ne "siaip".

Tada mes visą laiką turėtume būti nelaimingi, nes pasaulyje visada bus nelaimių, stichinių katastrofų, skurdas, karas, mirtys.
O kuo trugdo būti laimingu bambėjimas ar kvailas juokas, nesupratau. Kodėl tai turėtų mane žeisti? Na taip, mane kartais tai žeidžia, bet tai jau mano problema, kad įsileidžiu tokius dalykus į vidų.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/20 21:45:24 21:45:24

Пили, пьют и пить будут. Выбор у небогатого, далеко не среднего класса, невелик, принцип предпочтений, увы, примитивен, не виски и «Вдова Клико», а чем дешевле и крепче, тем лучше. Как пел знаток этого дела Владимир Высоцкий: «А гадость пьют из экономии и на свои».

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/20 21:52:20 21:52:20

As esu alkoholikas.
Taigi, tema- alkoholizmas. Kodel pasaulis skendi alkoholizmo liune?
Is tiesu gerti (ne piena) norisi. Toleruojamas gerimas ivairiai: is vienos puses visi keikia, bet is kitos- juk smagu pagerti, ir musu bendravimas juk prasideda nuo arbatos, ta prasme vyno, alaus, brendzio, etc...
Kodel gerius nezinau, gal del to, kad blaivas negaliu ziureti i viska.
Sakoma kad alkoholikai yra nelaime seimai ir visuomenei. Na as dar niekam blogo nedarau. Dar. Pinigu yra. Uz ka gert yra. Negeriu visokio sudo. Atrodo ir gert niekas nevercia. Bet geriu. Seip geriu. Praktiskai kas diena, jau greit 10 metu...

beganti

B

157 įrašai

2009/03/20 22:46:22 22:46:22

Zigfridai, gal tu papasakok, kuo nesi? Alfa ir Omega

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/21 10:22:12 10:22:12

beganti: Zigfridai, gal tu papasakok, kuo nesi? Alfa ir Omega

...leisiu sau pasakyti..jis nėra žmogus,mylintis kitus su jų silpnybėmis ir kvailumu,žmones su mažiukais poreikiais,nesiekiančius tikslo,pijokėlius ir beraščius,negražias moteris ir visą kitą,kas yra mūsų gyvenimas.Jis skraido virš visko ir niekina tai kaip kiti gyvena ,ir pyksta ,kad ką bedarytų,be to gerai darytų,nėra laimingas...Reikia gryžti prie mažų ir tapti dideliu mažuose,nes visi dideli yra kuklus (čia kaip iš kokios biblijos gavosi.. )Vienos prasmės mūsų gyvenime nėra,jis visas susideda į prasmę,gausim daugiau ar mažiau kokybišką ..ir gali Zigfridas tapti Zaratūstra arba netaps niekuo... ,bet geriausiai butų ,jei taptu Hesės "keltininku"....plukdytų i Smiltynę valtele žmones už dyką ir beto dar ir tylėtų.....

kora

K

2495 įrašai

2009/03/21 10:26:11 10:26:11

Zygfrid: As esu alkoholikas.
Taigi, tema- alkoholizmas. Kodel pasaulis skendi alkoholizmo liune?
Is tiesu gerti (ne piena) norisi. Toleruojamas gerimas ivairiai: is vienos puses visi keikia, bet is kitos- juk smagu pagerti, ir musu bendravimas juk prasideda nuo arbatos, ta prasme vyno, alaus, brendzio, etc...
Kodel gerius nezinau, gal del to, kad blaivas negaliu ziureti i viska.
Sakoma kad alkoholikai yra nelaime seimai ir visuomenei. Na as dar niekam blogo nedarau. Dar. Pinigu yra. Uz ka gert yra. Negeriu visokio sudo. Atrodo ir gert niekas nevercia. Bet geriu. Seip geriu. Praktiskai kas diena, jau greit 10 metu...

Zygfrid, nebuk ciniku visai Cia nejuokinga. Jei tikrai susirgtum, o nuo ligu neapsaugotas pasauly niekas, privalai is liuno issikapstyti pats, nelaukdamas pagalbos, bet dar padedamas kitiems. Neblaiviom akim i aplinka gali ziureti ir negerdamas. Taciau bet kokiu atveju neturi teises, jei dar esi zmogum, tik stebeti, privalai kazka daryti ir ranku nenuleist, kai velniskai sunku.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/24 21:15:11 21:15:11

Kora, nematau nieko juokingo. Nors tiesa pasakius jau 2 dienas negeriau.
Ir seip keista, kad alkoholizmo tema niekam nerupi. Nors salis skendi tame liune.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume