Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Zygfrid

Zygfrid

vijuneee

V

114 įrašai

2009/03/19 14:57:08 14:57:08

Daugelis labai neigiamai reguoja į šią forumo temą.Bet pasižiūrėkit - koks komentarų skaičius!Tema paskelbta tik vakar,o jau kiek susidomėjimo sulaukė!Vadinasi ,nors ir keikiamas,"nemylimas",ne toleruojamas,bet vistiek- įdomus,sukeliantis įvairiausių emocijų žmogus.Ką galiu aš pasakyti apie"Zygfrid"?!Man labai įdomu skaityti jo komentarus,nes jie be galo nestandartiniai,kartais šokiruojantys,o kartais labai rimti ir tikslūs.Nesvarbu ,kad dažnai atsakymai susieti "su antru galu"(ar panašiai),bet jie labai šmaikštūs ir linksmi.Nereikia priimti viso to labai asmeniškai-čia juk kaip žaidimas.Na,o šitie paskutiniai ginčai ir svarstymai-labai rimti ir aktualūs.Juk kiekvienas turim savo nuomonę.Tik ne kiekvienas mokam ją argumentuotai apginti.Aš manau "Zygfrid",tai pavyksta,nors su daugeliu jo teiginių aš ir nesutinku.Bet gerbiu kiekvieno nuomonę...

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 15:00:53 15:00:53

Ištrauka iš biblijos, jei neklystu toji vietoje žmogus netiki bažnyčia ir dievas jam atsako "pakelk akmenį ten surasi mane". Aiškinti arba išaikinti nedrysiu...
pagarbiai
swx

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 15:21:43 15:21:43

to Untapistima

Taip gyvenimas yra kuryba. Bet isdrysiu papriestarauti.
Jus kalbate apie mokslini darba, arba muzika, ar daile. Nepagalvojate kad tai ir yra amatininku darbas? Hmmm... Mane kazkada viliojo mokslinis darbas. Sutinku, kad gali patirti orgazma, kai 10 metu bandai kazka israsti ir tas pavyksta. Bet tai yra darbas ir truputi kurybos.
Tikra kuryba galima rasti santykiuose su zmonemis. Taip, taip- guziko darymas is shudo irgi yra kuryba reikalaujanti ivairiu sugebejimu. Atrodo banalu, bet isigilinus, supranti, kad tai yra menas, menas padaryti milijona is oro. Menas irodyti, kad juoda yra balta. Menas itikinti mases, kas yra gerai. Todel nesumenkinciau nei verslo, nei politikos, nei prekybos- kas atrodo banalu. Ir tikrai ten nelengva. Mokslininkui gal net paprasciau- sedi savo kamurkeje ir razdeliajet molekuli na atomi. Jam niekas snukin neduoda, niekas jo apatiniu viesai neskalbia, ir nepuola pasmerkti.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 15:37:38 15:37:38

vijuneee: Daugelis labai neigiamai reguoja į šią forumo temą.Bet pasižiūrėkit - koks komentarų skaičius!Tema paskelbta tik vakar,o jau kiek susidomėjimo sulaukė!Vadinasi ,nors ir keikiamas,"nemylimas",ne toleruojamas,bet vistiek- įdomus,sukeliantis įvairiausių emocijų žmogus.Ką galiu aš pasakyti apie"Zygfrid"?!Man labai įdomu skaityti jo komentarus,nes jie be galo nestandartiniai,kartais šokiruojantys,o kartais labai rimti ir tikslūs.Nesvarbu ,kad dažnai atsakymai susieti "su antru galu"(ar panašiai),bet jie labai šmaikštūs ir linksmi.Nereikia priimti viso to labai asmeniškai-čia juk kaip žaidimas.Na,o šitie paskutiniai ginčai ir svarstymai-labai rimti ir aktualūs.Juk kiekvienas turim savo nuomonę.Tik ne kiekvienas mokam ją argumentuotai apginti.Aš manau "Zygfrid",tai pavyksta,nors su daugeliu jo teiginių aš ir nesutinku.Bet gerbiu kiekvieno nuomonę...

Aciu. Labai malonu, kad yra zmoniu, kurie supranta kas yra kompiuteriniai zaidimai internetine pagalba.
Manau internetinis forumas yra ta vieta, kurioje nebutina pateikti savo griezta nuomone. Tiesiog komentaras gali buti skirtas pagyvinti diskusija ar sukelti galbut priestaringa reakcija. Ar duoti preteksta to komentaro apsvarstymui. Todel suprantama, kad ir as pats ne su visais savo komentaru teiginiais sutinku. Bet tai nereiskia, kad tu teiginiu nereikia paviesinti.
O humoras yra gerai, tik ne visi ji supranta. Be to: v kazdoij shutke est dolia pravdi.

kora

K

2495 įrašai

2009/03/19 15:44:48 15:44:48

Vilkas kaukia menesienoj... Vieni supranta skausma, kiti - vienatve, treti - kaip protinga vada savos genties. Manau gerai, kai zmones moka jausti ir mastyti, priimti kritika ir kritikuot kitus.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/19 15:58:02 15:58:02

Noreciau pasakyti, kas mane stebina sitame forume. Temos apie genitalijas visada sulaukia populirumo. Toks vaizdas, kad cia sedi nepilnameciai, kurie dar nezino kas kaip ir kur ikisti.
O kodel nediskutuojama apie gyvenima?
Kur pokalbiai apie musu egzistencija ir jos prasme.
Kur pokalbiai apie sios dienos ekonomine situacija. Politika? Negi niekam jau neberupi butu kainos? Kodel sustojo statybos pramone ir didzioji verslo dalis lietuvoje merdeja. Kodel nebeliko patraukliu darbo vietu. Kur nuomones apie musu CK veikejus ir klaunus seime. Nesakau, kad reikia skustis siuo sunkmeciu. bet idomi tema diskusijai kas kaltas.
O man idomu. Kaip gyvena zmones ir ka jie galvoja. Idomu, kodel lietuvoje zmones baige universitetus negali net gruzciko darbo gauti. Idomu kodel mano pazistami draugai atidavineja savo butus bankams, nes ju kaina sumazejo 3 kartus (o paskola ne), o atlyginimai 2 kartus- kas iki to davede. Idomu kodel pensininkai turi pirkti maista kurio mano kate needa. Kodel mano pazistami bankrutuoja ir atleidzia simtus zmoniu. kur jie pasides? Kaip jie maitins savo seimas. Apie jaunima: uz ka jaunuoliai kviesis merginas i restoranus ir dovanos joms geles? As gal ir materialistas, bet idomu kur ritasi salis.
Taip pat idomu kodel zmones sedi prie kompiuteriu? O gal cia del krizes ir nera lesu iseiti i gatve?
Negi aktualiausia mums yra ar kas naudoja vibratorius ir po kiek zigolo siai dienai uz valanda?

qq

Q

50 įrašai

2009/03/19 16:14:49 16:14:49

Galima pavadinti tai paranoja, tačiau loginio mastymo kampas, labai panašus į Pigmeleono
Vakar internete ieškojau asmens sargybiniu savo dukroms apsaugai nuo Zygfrid , šiandiena miegosiu ramiai .
originali asmenybė. Prisiminiau vieną anekdotą:
Kalbasi du draugai: Nu tu man paaiškink kaip reikia kabinti merginą.
Nu reikia būti mandagiam, po to reikia pakalbėti apie orą, po to apie muzika, po to apie reikalą.
Tas nuvaro pas pana, sako:
Laba diena, geras oras, balalaika, noriu pyst...s

kažkas panašaus šioje temoje

Pagarbiai
swx

kora

K

2495 įrašai

2009/03/19 16:21:11 16:21:11

Sugriaut ir pasidalint - lengviausia, tik reikia pamastyt su kuo. O kurti, dirbti, tuo labiau galvoti, investuot ne savo labui nieks nenori, geriau pabuti tinginiu is prigimties. Patogiau plaukti pasroviui ir tiketis, kad i sali pasaku papulsi ir tapsi karalaiciu, be vargo praturtesi, taciau, kas toliau? Siai dienai patogiau uzsirist akis ir nematyt, jei niekas skaudziai nebado sono. Kai stumteles ir trenksies i saligatvi galva, tai gal atsipeikesim ir pagalvosim, ka vadais mes renkam, ko tikimes del savo ir vaiku ateities. Tauta dar miega, nepabudino dar "krize". Kaip greit pabus ir atsipeikes, sunku kazka sakyt, taciau tiketi reikia, kad greitai tai ivyks, jei nieks neduos papildomu migdomuju dozes

Untapištima

U

64 įrašai

2009/03/19 17:47:55 17:47:55

Zygfrid: to Untapistima

Jus kalbate apie mokslini darba, arba muzika, ar daile. Nepagalvojate kad tai ir yra amatininku darbas? Hmmm... Mane kazkada viliojo mokslinis darbas. Sutinku, kad gali patirti orgazma, kai 10 metu bandai kazka israsti ir tas pavyksta. Bet tai yra darbas ir truputi kurybos.
Tikra kuryba galima rasti santykiuose su zmonemis. Taip, taip- guziko darymas is shudo irgi yra kuryba reikalaujanti ivairiu sugebejimu. Atrodo banalu, bet isigilinus, supranti, kad tai yra menas, menas padaryti milijona is oro. Menas irodyti, kad juoda yra balta. Menas itikinti mases, kas yra gerai. Todel nesumenkinciau nei verslo, nei politikos, nei prekybos- kas atrodo banalu. Ir tikrai ten nelengva. Mokslininkui gal net paprasciau- sedi savo kamurkeje ir razdeliajet molekuli na atomi. Jam niekas snukin neduoda, niekas jo apatiniu viesai neskalbia, ir nepuola pasmerkti.

Suprantu, kad menas ir talentas yra padaryti milijoną iš oro, įrodyti, kad juoda yra balta, suvedžioti mases. Nemenkinu nei verslo, nei politikos, nors šiandienos politikos ir verslo pasiekimais mes dar ilgai galėsime "džiaugtis". Bet mane domina veiklos išliekamoji vertė, progresas ir būtent tai, kas gali padėti žmogui, o ne juo pasinaudoti. Kai pabendrauju su aplinkos žmonėmis, susidaro įspūdis, kad jie gyvenimo prasmės klausimų neuždavinėja. Gal neatėjo laikas?

Untapištima

U

64 įrašai

2009/03/19 18:08:34 18:08:34

Zygfrid: to Untapistima

.......................................................

P.S. Dėl mokslinio darbo. Gaila, nes smegenai matosi aštrūs. O naudojami be naudos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume