Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip išgyvenate vienatvę?

Kaip išgyvenate vienatvę?

joruune

J

19 įrašai

2008/12/15 17:33:07 17:33:07

tai ka tu cia veiki?

ren.l

R

70 įrašai

2008/12/20 09:56:16 09:56:16

Nei tiek nei tiek. Ir ką?
Reikia ne savęs gailėtis, o GYVENTI ;)

Zygfrid

Z

878 įrašai

2008/12/20 12:22:08 12:22:08

Su tuo sutinku. Reikia gyventi. Ir kiekvienas savo gyvenima pasirenka pagal save. Kazkam vienam gerai, kazkam reikia butinai dulkintis. Koks skirtumas, kas ka daro, esme, kad visiems butu gerai.

joruune

J

19 įrašai

2008/12/20 16:21:05 16:21:05

viskas labai paprasta-elementarus karmos desnis-gauname pagal nuopelnus.Musu ''krikscioniskame''kraste tas terminas greiciausiai bus svetimas ir daug kam nepriimtinas,bet gyvenimo desniai tokie.

joruune

J

19 įrašai

2008/12/20 16:51:37 16:51:37

viskas labai elementaru-tai vadinama karmos desniu.Nors musu''katalikiskame''kraste sios tiesos ir nelabai priimtinos.Stai,kad ir vienatve-jei jau ji''istiko'',vadinasi,tau ji duota galbut kazka permastyti,kazka pakeisti gyvenime ir pan.Esu beveik tikra,kad man ji duota greiciausiai visam gyven.nes niekas nepanores dalintis tokia nasta,kokia likimo uzdeta ant mano peciu.O vienatve man-baisiau uz mirti.Tai ir musu praeitu gyvenimu pasekmes.Puikiai zinau,cia tuoj atsiras''teisuoliu''kurie,sakys,kad tai kvaili prietarai,nusistat.ir panasiai.Nebesiruosiu vel leistis iki ju auksto lygio ir ju stiliumi kazka irodineti verciantis per galva.tiesiog yra tam tikri gyvenimo desniai,tik,aisku,nors ta ir zinai,gyventi nepasidarolengviau

voluntare

V

44 įrašai

2008/12/26 15:16:31 15:16:31

Joruune,
nežinau ar tau tas padės, bet kartais viskas yra ne taip kaip gali atrodyti. Esi ypatingai verta pagarbos ir palaikymo, -matyt tikrai stipri asmenybė- ir tavo situacija ypatinga. Gal verta pasidairyti aplink, negali būti, kad neatsiras jautrių draugų. Aš būtiniausiai prisišliečiau prie gerų žmonių, tai didžiulė jėga, ypač kai apima bejėgiškumas. Nepasilik viena be to kiek dabar suprantu,- virš trisdešimt- tai ne pabaiga.

Rassita

R

148 įrašai

2008/12/27 19:11:48 19:11:48

..Mielai susipazinciau jei esat is Kauno, gal kelioms moterytem vienoj vietoj slegiancias mintis lengviau nuvyt butu, juk taip daznai gyvenime mokam padet kitiems is visos Sirdies o sau padeti nebeistengiam..as neseniai likau viena ir man beprotiskai sunku..taip pat sunku sugalvot kur ir kaip praleist laika kad nesuptu tik namu sienos kur viskas tebeprimena ta vieninteli.. net nuo kaviniu atpratus per tiek metu kad ten isdrysciau eit viena.. beja tikrai nuosirdziai meginau suorganizuot vienisu zmoguciu susitikima sutikt Naujiesiems, bet jausmas kad as tik viena cia vienisa..Suprantu gal nevietoj ideta tema,ir nedaug kas perskaito kvietima, bet manau ir merginos ilgai pabuvusios vienos jau nera drasios kazka keist savo gyvenime ir dar ekspromtu kazkur lekt sutikinet Naujuju.. o as to labiausiai ir bijau- but viena ir uzsidaryt vienatvej...

voluntare

V

44 įrašai

2009/01/02 20:35:13 20:35:13

jei gyvenčiau Kaune, palaikyčiau kompaniją

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/03 09:55:47 09:55:47

VOLUNTARE,ACIU TAU UZ GERUS ZODZIUS,KA JAU PADARYSI,YRA KAIP YRA.MEGSTU PABUTI VIENA,BET KAI LIEKA TIK VIENATVE-TAI JAU PRADEDA ZUDYTI.ZINOMA,SUSITINKU GERU ZMONIU,BET TAI NEGALI UZPILDYTI TUSTUMOS ,KAI TEREIKIA TO VIENINTELIO,SU KURIUO NORETUM BUTI AMZINAI...PACIAI NAIVIAI SKAMBA MANO ZODZIAI,-KURI GI APIE TAI NESVAJOJA.SU NAUJAISIAIS,VISOS TIKROSIOS VIENISES,IS VISOS SIRDIES LINKIU,KAD SURASTUMETE TOKIA LAIME,KURIOS TROKSTATE

Egluže

E

5 įrašai

2009/01/03 16:02:28 16:02:28

Ir as viena...bet tikriausiai viskas priklauso nuo zmogaus mastymo, jei kiekviena diena galvosit, kad as viena, viena, viena...tai ir jausites vienisos

Pamirskite, aplankykite giminaicius, senus gerus draugus,iseikite is namu pasizmoneti. Nematykite toje vienatveje tik minusu. Taip as esu viena, kartais tikrai del to liudna, bet juk ir saunu.Juk kazkieno pabaiga tuo paciu nauja pradzia Nors ir i vyrus ziuret kolkas tikrai nesinori....Laikykites

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume