Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Kaip pamiršti mylimą žmogų?

Svetlana

S

980 įrašai

2012/11/16 21:00:21 21:00:21

Mylinti vieną♥: Žinau ,kad mano patirtis gyvenime nėra didelė.Man tik 16 ,bet aš tai pat myliu žmogų kuris man to paties nejaučia .Tik tuo skiriasi ,jog mane kažkada mylėjo ,bet per savo klaidas praradau ir jy ir jo meilę.Verčiau tokį žmogų pamiršti arba kankintis tol kol atsimerksi ir suprasi ,kad Tu kaip beprotė laukei to kuris į Tave rimtai nežiūri ir liksi viena .Gailėsiesi ,kad nedavei šanso tiems kurie norėjo Tave mylėti.Turbūt visą gyvenimą mylėsiu vieną vaikiną ,bet gyvensiu toliau ir bent stengsiuosi nesustoti ties tuo vienu kuris gal net to nevertas.

Mieloji, jei nedavei šanso tam, kuris norėjo tave mylėti (cituoju), vadinasi taip ir turėjo būti, tavo intuicija taip pasakė. Galbūt laimėjai daugiau nei netekai, ir ateityje sutiksi kitą meilę, kuri turės šansą išsiskleisti visame gražume. 16 metų - tokia 'jauna" jaunystė...

Neskelbsiu...

N

1 įrašai

2012/11/21 23:10:04 23:10:04

MAN VISIŠKAI TAS PAT! net ir laikas toks pat...visuose kituose, kurie patraukia aki matau po gabaleli jo. tai akys, tai balsas... Bet tau dar nevelu, pasakyk jam ka jauti, nes gyvenimas nestovi vietoj ir greit gali nebeturet tokios galimybes...

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/15 06:30:19 06:30:19

Labai aktuali tema,Pats kankinuosi.Musu su zmona santikiai buvo labai atsale.Karta rimtai pasikalbejom,pasakiau ka norejau pasakyti visa gyvenima, beveik viska.Santikiai jau pusmetis geri .Bet jauciu kad myliu tik bendradarbe ir tik su ja norisi buti ir apie ja kasdien galvoju .Turiu du vaikus man jau 46.Bandziau pabuti uzsienije.Bet tas jausmas nesitraukia....Nors bendradarbei atrodo ,,Dzin,,Buciau labai dekingas Jai kas dalykiskai patartu kaip islaviruoti siame gyvenimo vingije...Is anksto dekoju.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/16 21:06:28 21:06:28

Labas issiskyriau su zmona pries 6 men nu dar nevisai dar poperiai nesutvarkyti bet jau 6 men nebegivenam kartu,ji mane kankina erzina nes pas ja jausmu nebera ji turi kita as kiekviena diena galvoju apie ja skaudu kaip atsikeliu ryte ir nera salia jos net nesinori nieko is givenimo... kiekviena nakty ja sapnuoju su kitu ir visokius sapnus tik apie ja net nezinau ka daryti noriu uzmirsti nes ateities nebebus kartu bet as ja myliu begalo ir negaliu uzmirsti norejau vaiko su ja giventi grazu givenima praleisti visa likusy kartu,bet taip gavosi kad jai tik pinigai rupi ir linksmybes clubai ir isgerinejimai su draugem tai ir atsisake manes....
ir pies issiskirima ji jau man sake kad laukia tos dienos kada mane paliks.... kaip man skaudu buvo tai turbut kad niekas nezino...
kaip noreciau su ja buti giventi ir jaustis mylimas bet to nebebus nes ji to nejaucia man visiskai....
ka daryti kad ja uzmirsti kad nebegalvoti ir atsikelus ryte dziaugtis diena vaistai antidepresiniai nepadeda niekas nebepadeda nes bijau kad nenusirisciau dar zemiau nei esu... stengiuosi susitvardyti ir sutvarkyti savo givenima bet vis kaskas islenda is jos puses..
Kaip jai reikia pagalbos padedu bet poto ji tesiog pasijokia ir sako as tik linksmai laika praleisti norejau kaip, parodo kad jaucia kaska bet tai tik jos zaidimas kad mane panervoti ir vel palieka mane kvailio vietoi....
Gal kas galite padeti pamirsti ja ir pradeti man nauja givenima sukurti seima ir giventi laimingai.
Aciu

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/16 22:17:01 22:17:01

Svečias: Labas issiskyriau su zmona pries 6 men nu dar nevisai dar poperiai nesutvarkyti bet jau 6 men nebegivenam kartu,ji mane kankina erzina nes pas ja jausmu nebera ji turi kita as kiekviena diena galvoju apie ja skaudu kaip atsikeliu ryte ir nera salia jos net nesinori nieko is givenimo... kiekviena nakty ja sapnuoju su kitu ir visokius sapnus tik apie ja net nezinau ka daryti noriu uzmirsti nes ateities nebebus kartu bet as ja myliu begalo ir negaliu uzmirsti norejau vaiko su ja giventi grazu givenima praleisti visa likusy kartu,bet taip gavosi kad jai tik pinigai rupi ir linksmybes clubai ir isgerinejimai su draugem tai ir atsisake manes....
ir pies issiskirima ji jau man sake kad laukia tos dienos kada mane paliks.... kaip man skaudu buvo tai turbut kad niekas nezino...
kaip noreciau su ja buti giventi ir jaustis mylimas bet to nebebus nes ji to nejaucia man visiskai....
ka daryti kad ja uzmirsti kad nebegalvoti ir atsikelus ryte dziaugtis diena vaistai antidepresiniai nepadeda niekas nebepadeda nes bijau kad nenusirisciau dar zemiau nei esu... stengiuosi susitvardyti ir sutvarkyti savo givenima bet vis kaskas islenda is jos puses..
Kaip jai reikia pagalbos padedu bet poto ji tesiog pasijokia ir sako as tik linksmai laika praleisti norejau kaip, parodo kad jaucia kaska bet tai tik jos zaidimas kad mane panervoti ir vel palieka mane kvailio vietoi....
Gal kas galite padeti pamirsti ja ir pradeti man nauja givenima sukurti seima ir giventi laimingai.
Aciu

Man tai nepanašu į meilę. Jūs kankinatės dėl užgautos savigarbos ir prisirišimo. Kas norėtų būti su žmogumi išnaudotoju, kuriam rūpi tik pinigai? Gal jūsų savivertė žema? Mėgstate pabūti kankiniu? Siūlau jums pakalbėti su psichologu. Kartais labai padeda ir nauja pažintis, neužsisklęskite. Sėkmės .

Svetlana

S

980 įrašai

2012/12/16 22:24:09 22:24:09

Svečias: Labai aktuali tema,Pats kankinuosi.Musu su zmona santikiai buvo labai atsale.Karta rimtai pasikalbejom,pasakiau ka norejau pasakyti visa gyvenima, beveik viska.Santikiai jau pusmetis geri .Bet jauciu kad myliu tik bendradarbe ir tik su ja norisi buti ir apie ja kasdien galvoju .Turiu du vaikus man jau 46.Bandziau pabuti uzsienije.Bet tas jausmas nesitraukia....Nors bendradarbei atrodo ,,Dzin,,Buciau labai dekingas Jai kas dalykiskai patartu kaip islaviruoti siame gyvenimo vingije...Is anksto dekoju.

Susipainiojote... Per maža duomenų: ar santykiai su žmona atšalo kai jūs įsimylėjote bendradarbę ar iki to? Pasakėte žmonai kažką tokio, ką norėjote pasakyti visą gyvenimą, ir tada jūsų santykiai pagėrėjo - apie savo meilę jai? Bendradarbė kaip suprantu į jūsų jausmą neatsako? Tuomet jums patinka užkariauti neprieinamą tvirtovę? O jei užkariausite, ką darysite? Prisipažinsite žmonai? Kažkaip padrikai atrodo viskas..Susidėliokite taškus, supraskite ko ištikrųjų norite. Jei santykiai su žmona geri, pasikalbėkite su ja apie šią problemą.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/12/16 23:15:41 23:15:41

Svečias: Labas issiskyriau su zmona pries 6 men nu dar nevisai dar poperiai nesutvarkyti bet jau 6 men nebegivenam kartu,ji mane kankina erzina nes pas ja jausmu nebera ji turi kita as kiekviena diena galvoju apie ja skaudu kaip atsikeliu ryte ir nera salia jos net nesinori nieko is givenimo... kiekviena nakty ja sapnuoju su kitu ir visokius sapnus tik apie ja net nezinau ka daryti noriu uzmirsti nes ateities nebebus kartu bet as ja myliu begalo ir negaliu uzmirsti norejau vaiko su ja giventi grazu givenima praleisti visa likusy kartu,bet taip gavosi kad jai tik pinigai rupi ir linksmybes clubai ir isgerinejimai su draugem tai ir atsisake manes....
Aciu

Kaip susirasti šeimą, deja tikrai negalėčiau patarti, nes visi mes ieškome ir skirtingų žmonių ir skirtingų, mums priimtinų šeimos modelių, mūsų modelių, tad čia viskas tik nuo mūsų ir priklauso.
Kiek supratau iš tamstos posto - tai buvo lyg ir pirmas toks atvejis jūsų gyvenime, kuomet jumis tiesiog pasinaudojo ir tiek. Turiu nuvilti toliau jų irgi bus, tačiau galiu ir paguosti, kad būtent po to pirmo šalto dušo su laiku atsiranda ir nauja juslė - būtent tokiems dalykams, nėra tai sąmoningas dalykas, greičiau įgytas instinktas, bet juo remtis ar bent apsvarstyti toliau netik verta, bet privalu.
To jausmo kurį jauti po tokio įvykio niekam nelinkėčiau, tai etapas kuomet viskas, ką tu jauti pakišama po stambiu štampavimo presu, tas spaudimas, audinių ir kaulų emocinis traiškymas, karatais gali privesti prie žmogaus, kaip asmenybės visiško sužlugdymo, bei pojūčio , kad gyvenimo toliau nėra.
Niekada savęs nesigailėk - tegul tavęs gaili kiti. Tu esi išskirtinis, nes vienodų žmonių nėra, tik nesuprask klaidingai tai gali būti tiek tavo pliusas, tiek minusas - o minusus kaip besikeičianti asmenybė žmogus pagal jo valią arba susitaiko ir pripažįstą, bei įvardina, arba naikina - čia pasirinkimo laisvė. Verta visada įsigilinti į save ir pamąstyti, kokia galėjo būti vieno ar kito rezultato priežastis.
Tačiau ilgai žvalgytis ir tarpti praeityje žalinga - pelėsis metasi - priekyje yra tai kas mums duota ir tai ką mes susikuriame ir ko trokštame, ko siekiame.
Toliau rekomenduoju auginti storą odą, šarvą - žaisti lygiai taip pat kaip buvo žaidžiama su jumis, o įsileisti kai suprantate, jog žmogus tikrai yra to vertas. Vienintelis patarimas neteikit iliuziniams jausmams pagrindo, jei nesat tikras, kad žmogus dabar yra tas, geriau jam tai atvirai pasakyti - iš abipusio supratimo dažnai gimsta netikėtas rezultatas, o ilgainiui ir jausmas, kurio tikriausiai dauguma ieško. Svarbiausia mano galva, niekada nesileisti padaromam tuo asilu, kuris nuolat tempia princesės karietą, o tapti tuo žirgu(ar mulu), kuris dvikinkę karietą temps su patikimu partneriu, o toje karietoje kilmingi damos ir ponaičiai bus jūsų palikuonys, dėl kurių tą karietą verta tempti ir per giedrą ir per darganą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/12/17 09:11:27 09:11:27

Твое желание илюзий - не крыло...
А тяжкий плен, где крылья напрочь отпадают.
Фантом исчезнет, ну а образы... растают.
Не отдавай себя иллюзии во зло.

Руми

astulia1231

A

1 įrašai

2013/03/15 20:27:15 20:27:15

Labuka, išsiskyriau su vaikinu, su kuriuo tik 2 mėnesius draugavom, mums viskas buvo lyg ir gerai,fainai. bet vieną dieną jis mane metė dėl kitų nuomonės... Arba dėl kitos merginos. Aš jį dar myliu,kaip man jį išplėšti iš širdies? Jis manęs jau nebemyli.

Be saibu

B

623 įrašai

2013/03/15 20:36:14 20:36:14

Del ko Tau labiausiai skauda?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume