Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Vyriškumas.Vaikas.Pinigai

Vyriškumas.Vaikas.Pinigai

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/03 05:52:01 05:52:01

O dabar pasiziurekim i autoriaus klausimus, sios temos pradzioje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/03 07:43:00 07:43:00

gyt: Esu jaunas, ganėtinai jaunas, bet jau puolu į depresiškumą. Matau, kad darbas nebeneša malonumo, o atlyginimo perspektyvos niekada nepasieks tokio lygio, kad galėčiau įsigyti savo būstą. Kaip aš galiu kažką pasiūlyti moteriai? Jau gal ir norėtųsi vaikų, bet negaliu sau to leisti... kažkoks užburtas ratas.

jei jauti diskomforta, vaziuok is cia. pazystu daug zmoniu, kurie ne gyvena o egzistuoja gaudami minimuma. jie gal isvaziuotu, bet jau amzius ne tas, vaikai, seima, namai... viskas jau per sudetinga. Taip ir gyvena nieko sau neleisdami isskyrus prasta maista ir rubus is skuduryno, nes reikia sumoket drakoniskus komunalinius mokescius ir islaikyti vaikus.
kas ten sake, kad vaikai patys savim pasirupins nuo 18? Jauciu tie, kurie dar isvis jokiu vaiku neturi. Ar vaikas 17 ar 18 visvien jam reikia valgyt, apsirengt mokytis...
taip, kad bachuras tepk slides.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/09/03 07:53:01 07:53:01

Svečias:
rudnosiukas:
Svečias: Bet kai taves gimtineje niekas nelaukia?!

Tai ko čia rašinėjat? Vis dar naviai tikitės, kad kažkam čia esat reikalingas(-a)?

Tavim detas Rudnosiuk, i veidrodi paziureciau

Į save aš ne veidrodyje žiūriu, o iš šalies, o veidrodis gi rodo atvirkščią vaizdą, gal todėl ir esate toks savimi patenkintas, kad veidrodyje save stebit?

mangustelis

M

108 įrašai

2010/09/03 07:56:20 07:56:20

bekt ir sdar karta bekt is cia jau geriau gyventum anglijoi flayarius nesiodamas nei ce vergaudamas

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/09/03 08:32:06 08:32:06

rudnosiukas: Į save aš ne veidrodyje žiūriu, o iš šalies, o veidrodis gi rodo atvirkščią vaizdą, gal todėl ir esate toks savimi patenkintas, kad veidrodyje save stebit?

Is esmes savimi patenkintas, ne del to, kad save stebiu veidrodyje (nors tai darau), bet begaliniu pastangu deka.
Ir tuos patarimus daviau ne todel, kad "issigandau". Bet todel, kad zinau kiek as saves sudeginu pasiekdamas tam tikro tikslo cia Lt. Zinau kiek saves sudegina pazystami emigracijoje.
Paprastai kalbant, uzdirbti 10K per menesi iki uzsipisimo(gryzus namo nieko nenori arba visi jau miega), o toki pat darba svetur su "cocacola vienoje rankoje", o savaitgalius i tusus Londone.
Pasikartosiu.
Tie kurie planavo sugryzti, rugsejo pirmajai, vaikus emigracijai pasieme.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/03 08:51:13 08:51:13

Tiems, kurie tikrai čia nieko neturi ir kurių niekas nelaukia, gal ir verta pabandyti tą laimę svetur.
Kad prasivėdintų protas ir atsirastų aiškumas, ko iš tikro nori ir kas netenkina.
Bet autoriui - na, nekvailas vaikinukas atrodo - galgi trūksta kažkokio stimulo, gal pirmiausiai tinkamo žmogaus šalia.
Gal merginos, kuri materialių dalykų nelaikytų visa ko pagrindu?
Gal pabudus jausmams, atsiras tikslai. O kai bus tikslai - bus ieškomi būdai jiems įgyvendinti.
Mano galva, visa bėda, kai nesimato tikslo.

cia tas draugas, kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1 įrašai

2010/09/03 09:02:59 09:02:59

Buv.Ugnelė:
Bet autoriui - na, nekvailas vaikinukas atrodo - galgi trūksta kažkokio stimulo, gal pirmiausiai tinkamo žmogaus šalia.
Gal merginos, kuri materialių dalykų nelaikytų visa ko pagrindu?
Gal pabudus jausmams, atsiras tikslai. O kai bus tikslai - bus ieškomi būdai jiems įgyvendinti.
Mano galva, visa bėda, kai nesimato tikslo.

O taip Ugnele. Cia kaip pats nestovi ant koju, ramstis reikalingas. Gal dabar pats laikas pagliaudenti tas vyriskas ir moteriskas temas, kai tas ramstis pavargsta juo buti?????!!!!!

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/03 10:08:34 10:08:34

O taip Ugnele. Cia kaip pats nestovi ant koju, ramstis reikalingas. Gal dabar pats laikas pagliaudenti tas vyriskas ir moteriskas temas, kai tas ramstis pavargsta juo buti?????!!!!![/quote]

Ne ramstis, o tikslas.
Čia, beje, tik mano versija, į jokią absoliučią tiesą nepretenduoju.
Ir kodėl jūs visur tų ramsčių ieškote? Man ir į galvą niekad nešautų ieškoti vyro kaip ramsčio, tegul ir dvasiai. Tiesiog, kai žmogus vienišas, jo vienokie tikslai/poreikiai/laisvalaikis ir t.t., kai poroje ar šeimoje - kitokie. Ar kas, būdamas vienišas, statytų sau namą? Ar kaltų pinigus iki išnaktų, kad nesulįsti į skolas? Turbūt ne, nes pirmiausiai turi matyti viso to triūso prasmę.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/03 10:34:24 10:34:24

Prasme gali buti svajone.

Buten, kad ramscio kaip ir neieskau.
Bet zvelgiu i dauguma ir matau ja kitokia. Su retom isimtim.

Hei auditorija, tai turis labiau turi pasirupinti seimos finansais???!!!

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/03 11:01:46 11:01:46

Hei auditorija, tai turis labiau turi pasirupinti seimos finansais???!!! [/quote]

Na, norėtųsi, kad vyras... Bet jau net nejauku tai pasakyti garsiai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume