Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąPinigai → Vyriškumas.Vaikas.Pinigai

Vyriškumas.Vaikas.Pinigai

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/02 13:00:12 13:00:12

rudnosiukas:
gyt: Matau, kad darbas nebeneša malonumo

O nešė? Tai kas pasikeitė? Galų gale, darbą galima pakeisti.
gyt: atlyginimo perspektyvos niekada nepasieks tokio lygio, kad galėčiau įsigyti savo būstą

O kas sakė, kad jos tokios turi būti? Ar taip jau dažnas turi savo (ne banko) būstą? Galų gale, tokį atlyginimą reikia pelnyti.
gyt: Kaip aš galiu kažką pasiūlyti moteriai

Na, jei tavo akiračio moterims tereikia būsto, atlyginimo... ir tu daugiau nieko negali pasiūlyt..., tada gal ir bėda...

Rudnosiukas turi ka pasiulyti? Ka?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/02 13:09:32 13:09:32

Buvusi Ugnelė: O jei 3 studentai? O jei dar net ne LT? O jei šeimoje tik vienas iš tėvų ir tėra?
Bet tada įsijungia toks truputį kitoks išgyvenimo mechanizmas, kuris gal niekada nebūtų įsijungęs kitoje situacijoje.
Svetur dar reikia sugebėti išgyventi - ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Aš nežinau, ar galėčiau.
Kad tas atitraukimas nuo tavo paties šaknų nekirstų per smegenis.

O taip Ugnele. Isgyvenimo mechanizmas. Bet tu neturejai galimybes rinktis. O jei kelio pradzioje butum turejus galimybe rinktis ir si "skoni" butum zinojus?????
Taip svetur sunku "dvasiskai" du metus. Bet kai taves gimtineje niekas nelaukia?!

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/09/02 13:11:58 13:11:58

Svečias:
Rudnosiukas turi ka pasiulyti? Ka?

Turiu, tik sprendžiant iš jūsų klausimo, jūs to neįpirksite.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/09/02 13:14:32 13:14:32

Svečias: Bet kai taves gimtineje niekas nelaukia?!

Tai ko čia rašinėjat? Vis dar naviai tikitės, kad kažkam čia esat reikalingas(-a)?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/02 13:20:28 13:20:28

o tai ko as nesiruosiu pirkti i kuria lentyna tilps ir kuriam laikui pakaks? malonekit prasau
Siaip nuostabai, visi to turi begalybe, bet is to sotus nebusi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/02 13:30:01 13:30:01

rudnosiukas:
Svečias: Bet kai taves gimtineje niekas nelaukia?!

Tai ko čia rašinėjat? Vis dar naviai tikitės, kad kažkam čia esat reikalingas(-a)?

Tavim detas Rudnosiuk, i veidrodi paziureciau

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/09/02 14:10:44 14:10:44

Svečias:
Buvusi Ugnelė: O jei 3 studentai? O jei dar net ne LT? O jei šeimoje tik vienas iš tėvų ir tėra?
Bet tada įsijungia toks truputį kitoks išgyvenimo mechanizmas, kuris gal niekada nebūtų įsijungęs kitoje situacijoje.
Svetur dar reikia sugebėti išgyventi - ne tik fiziškai, bet ir emociškai. Aš nežinau, ar galėčiau.
Kad tas atitraukimas nuo tavo paties šaknų nekirstų per smegenis.

O taip Ugnele. Isgyvenimo mechanizmas. Bet tu neturejai galimybes rinktis. O jei kelio pradzioje butum turejus galimybe rinktis ir si "skoni" butum zinojus?????
Taip svetur sunku "dvasiskai" du metus. Bet kai taves gimtineje niekas nelaukia?!

Yra sudėliojami prioritetai. Ne visada pinigai yra svarbiausia. Aš nekalbu apie visišką skurdą ir skolas, nuo kurių nebesimiega. Bet kai balansuojama ant ribos - teikia darbas malonumą ar nelabai, ar gali sau leisti sutikti Naujus Metus Vienoje ar tik su šeima prie TV namie, turi namą ar tik butuką - aš rinkčiausi galimybę būti savo krašte ir šalia savo artimųjų. Nes kiekvienoje naujoje žemėje bandydavau save įsivaizduoti ir veltui. Manau, kad ten atsirastų kitos problemos - gal būtų kiti finansai, bet atsiradęs psichologinis, emocinis diskomfortas nužudytų galutinai. Man gyvenime brangiausia yra laikas ir galimybė/laisvė būti šalia saviškių, savoje kultūroje ir aplinkoje.
Į klausimą: nieko nekeisčiau. Esu laiminga. Žmogaus galimybės neribotos. Ir....viskas prasideda smegenyse.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/09/02 16:52:54 16:52:54

[quote:3bgsqrv9]isleisti vaika studijoms i kita miesta, o jei du?!
[/quote:3bgsqrv9] tikiu, kad nėra lengva, kai tėvai įsipareigoja savo vaikus auginti, lepinti, rūpintis kol jiems (vaikams) sukaks keturiasdešimt. Aš norėčiau leist savo vaikui savimi pasirūpinti nuo 18 metų.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/02 22:54:30 22:54:30

Buvusi Ugnelė: Man gyvenime brangiausia yra laikas ir galimybė/laisvė būti šalia saviškių, savoje kultūroje ir aplinkoje.
Į klausimą: nieko nekeisčiau. Esu laiminga. Žmogaus galimybės neribotos. Ir....viskas prasideda smegenyse.

O taip Ugnele. Eilini karta nepataikiau i tempa. Matomai is manes ne koks sokejas butu.
Kitaip tariant tavo dalis misijos ivykdyta. Va mastau, gal yra tu kuriems tik kelio pradzia.
Dar yra tokiu kurie, neresi penkta kaili, o finale gavo klausima "kas taves prase?"ar mazumele praso. Kaip tai baisus man tokis kllausimas pasirode. Matomai vidutinio amziaus krize beldziasi.

Manau pasiseke tiems vaikams kuriu tevai suteike tinkama auklejima. Kurie nagais ir dantimis kabinasi i gyvenima. Tiems kurie tinkamose vezese.
Ar pasiseks tiems kuriu antrasios puses zudys klausimais, o ka as galiu? o gal?
As cia apie pasitikejima savimi, kurio pagrindas ...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/03 05:48:27 05:48:27

,,...Ar pasiseks tiems kuriu antrasios puses zudys klausimais, o ka as galiu? o gal?
As cia apie pasitikejima savimi, kurio pagrindas ...''

Tėvai yra ne tam, kad sukurtų vaikams rojų žemėje.
Tėvai yra tam, kad išmokytų vaikus pagrindinių gyvenimo tiesų, suprasti save, savo norus ir galimybes bei įskiepyti pasitikėjimą savimi. Ir tu teisus - išmokyti nagais ir dantimis kabintis į gyvenimą.
O automobilį pasikeisti į naują telieka jų pačių reikalas.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume