Tai kad tie sakiniai mano tikrai ne pykcio,sielvarto ar vienatves pilni,...mat bendrauju ne is vienatves ir nesitikiu cia sau vyra rasti:) O kad su vaikinais nesusitikineju,tai cia jau daugiau mano"problemos",mat esu"seno"kirpimo ir man patinka pazintys gyvai.Mat man,kad galeciau bendrauti,turi suveikti visi pojuciai Na siaip,tai geresnes vietos pazintims-klubai,su draugais besilinksminant,jau ziurek ir pazintys naujos uzsimezga!Bet tik ne senamiescio gatviu slifavimas-taigi kosmaras!
as tave suprantu, esu cia buvus kazkada, ir patykek ne vieno pasimatymo, nors ir nesu "kaip atominis karas":) bet su manim bande susipazinti "atominio karo" bachuriukai, o kas geresnio, tai tik nuotraukos, nei atraso, nei cia lankosi. va taip. siulau ir tau spruk is cia yra tikrai geru svetainiu, o dar ir orai geri, iseik pasivaiksciuok po senamiesti, uzsisakyk puodeli arbatos.. ir jis prieis, arba pamatysi ji toki pat gurksnuojanti kava ir prieisi pati:), vietoj to kad sedeti cia ir rasyti pilnus sielvarto, pykcio, vienatves sakinius.
sekmes