Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

kas neturit antros puses,bet jos ieskot rasykit cia...;)*

egleja

E

15 įrašai

2009/08/26 19:51:56 19:51:56

Na taip,niekada susitikus nebuvau ir as,tiesiog,jei rimtai,dar niekas nesudomino!!!O kaip ir sudomins,jei pirmi zodziai buna:"O tu grazi.I svecius pakviesi???!!!" Tai ka gi tokiam belieka atsakyti,o pats net savo nuotraukos neikeles...Na pradziai paprasai bent jau pasirodyti,tai atskaito paskaita,neva "O argi tau tai svarbiausia?Mes juk suauge zmones,tai ko cia delsti..."-tai ne matai,pats kazkodel renkasi tai is nuotraukeliu,o ir siaip,nori dar ir kad juos"aptarnautu " ... " ]Taip dazniausiai buna, kai eini i pasimatyma su vaikinu/mergina "is nuotraukos"

Dazniausiai internete zmogus stengiasi pasirodyt kuo geriau, apraso save labai subtiliai, geriau negu is tiesu yra, ir kitas zmogus apie ji susidaro labai pozityvia nuomone. Tuomet ir buna daugiausia nusivylimu pirmuosiuose pasimatymuose, nes eini tikedamasis "kazko nepaprasto" O reiktu juk atvirksciai. Nepersistengt suzavet internete, o pasilikt siek tiek "koziriu" ir ateiciai

Kas del Paieskos ir auksines narystes... Isduosiu viesa paslapti - pakvietus drauga i DP, gauni berods 3 ar 5 dienu auksine naryste

Augustas[/quote]

Su tais pasimatymais, tai visko nutinka, na man nutiko, tai, kad nebuvau cia su niekuo nuejus i pasimatyma:) ir kol kas nebuvo noro su kazkuo eiti. O pasakyti norisi visai kita, tiesiog zmones neturi kantrybes pazinti vienas kito. jeigu laiskas susideda is dvieju sakiniu, tai antras sakinys buna kada susitinkam, o pirmas atsiusk nuotrauka:) Tai kokia gali buti kokybe pasimatymo jeigu zmogus nesugeba suregzti keliu normaliu sakiniu motyvuodamas tuo, kad nemegsta rasyti laisku, o nori gyvo bendravimo. Vat tada kai sutinki ta " gyva" ir atsoka fantazija;( O be to, bent jau man, kad siusti nuotrauka ir kad eiti susitikti, turi zmogus kazkuo sudominti. Ir jeigu siusciau kiekvienam is antro laisko, kurio tekstas prasideda ir baigiais "labas " ,tiesiog imciau ir ideciau nuotrauka i anketa nepaslepta, ir kai, tai pasakai prasideda keiksmu tornadas apie, tai kokia esu sena kaip zeme ir baisi, kaip atominis karas:)[/quote]

silvijus

S

65 įrašai

2009/08/26 20:08:38 20:08:38

egleja -taip piktai rase net nezinia ka cia pridurti tikra tesa sake apie vaikinius zino kaip nuliuptus, vaikinai mokynkites is jos

18005

1

3 įrašai

2009/08/27 13:33:28 13:33:28

tai argi imanoma rast dar siais laikais kazka rimto.. netikiu jau , 26 metu vaikinas.

Incognito'

I

3 įrašai

2009/08/27 14:45:11 14:45:11

23 metų vaikinas iš Vilniaus ir kitur

Ieškau drąsios merginos. Jei į klausimą "Ar eitum į pasimatymą su manim šianakt?" atsakai "Taip", parašyk man

8 626 57659, skype: anonymaz3

egleja

E

15 įrašai

2009/09/07 12:57:15 12:57:15

Na taip,atrodo tai tikrai piktai,o norejau tiesiog aiskiai viska isdestyti.Ir tikriausiai atrodziau kaip didziausia feministe,nors taip nera,gal net atvirksciai.Ir dar,jei galiu,noreciau duoti 1 patarima vyrukam(atleiskit man merginos ) Bet kuria moteri galima uzkariauti,tereikia tr.fantazijos,isradingumo ir kantrybes

silvijus: egleja -taip piktai rase net nezinia ka cia pridurti tikra tesa sake apie vaikinius zino kaip nuliuptus, vaikinai mokynkites is jos

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/07 13:17:02 13:17:02

egleja: Na taip,atrodo tai tikrai piktai,o norejau tiesiog aiskiai viska isdestyti.Ir tikriausiai atrodziau kaip didziausia feministe,nors taip nera,gal net atvirksciai.Ir dar,jei galiu,noreciau duoti 1 patarima vyrukam(atleiskit man merginos ) Bet kuria moteri galima uzkariauti,tereikia tr.fantazijos,isradingumo ir kantrybes
silvijus: egleja -taip piktai rase net nezinia ka cia pridurti tikra tesa sake apie vaikinius zino kaip nuliuptus, vaikinai mokynkites is jos

as tave suprantu, esu cia buvus kazkada, ir patykek ne vieno pasimatymo, nors ir nesu "kaip atominis karas":) bet su manim bande susipazinti "atominio karo" bachuriukai, o kas geresnio, tai tik nuotraukos, nei atraso, nei cia lankosi. va taip. siulau ir tau spruk is cia yra tikrai geru svetainiu, o dar ir orai geri, iseik pasivaiksciuok po senamiesti, uzsisakyk puodeli arbatos.. ir jis prieis, arba pamatysi ji toki pat gurksnuojanti kava ir prieisi pati:), vietoj to kad sedeti cia ir rasyti pilnus sielvarto, pykcio, vienatves sakinius.
sekmes

Jonelisss

J

9 įrašai

2009/09/07 14:18:48 14:18:48

Visi turim pliusu bej minusu, man tas patinka arba nepatinka, o aš čia ne pasivaikščiot atėjau, bet susirast sau drauge, ar neteks man susitaikyt su dabartimi, jei aš niekur nedirbu ir turiu nežymiu sveikatos problemėliu, tai mergynos/moterys nenori ir prasidėt, o jei dar netaip ka nors parašai tai visai. Ir dar pastebėjau, yra užsiregistravusiu nariu kurie retai lankosi, o galėtu tokias anketas ištrynt, tarkim mėnesi neapsilankit ir jas automatiškai pašalinamos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/08 14:11:03 14:11:03

Neisizeisk, Joneli, bet pasakysiu, jog pastebejau, kad su tokiais zmonemis, kurie turi sveikatos sutrikimu, labai sunku bendrauti. Ir ne todel, kad ju liga butu kokia nors ypatinga, kuri pazeidzia gebejima bendrauti, o todel, kad sie zmones labai sureiksmina savo negalia. Ir tada bendrauji ne su zmogumi, o su jo negalia. Apie tai kalbi, tai matai. O savo privalumus jie kazkaip pamirsta. Ir vis baiminasi, kad del negales bus nurasyti. Tai noriu pasakyti, kad nedarykite tokios klaidos! Bukite savimi, ir zavekite zmones savo privalumais.

ponia

P

371 įrašai

2009/09/08 21:23:10 21:23:10

Ranger:
Auris:
Surasti ta tikraja savo puse duota ne kiekvienam.Deja.Todel visiem ieskantiems-nepulkit bet kam i glebi,juk geriau ryte pabusti vienam ir dziaugtis nuostabia diena,nei pabudus salia rasti kazka kas sauleta ryta pavercia pragaru
Sekmes ieskant,neklysti renkantis!
Ieskantis.

gerai pasakyta!!!!! visiems to paties norisi linketi!

egleja

E

15 įrašai

2009/09/24 20:01:31 20:01:31

Tai kad tie sakiniai mano tikrai ne pykcio,sielvarto ar vienatves pilni,...mat bendrauju ne is vienatves O kad su vaikinais nesusitikineju,tai cia jau daugiau mano"problemos",mat esu"seno"kirpimo ir susipazistu gyvai.Mat man,kad galeciau bendrauti,turi suveikti visi pojuciai Na siaip,tai geros vietos pazintims-klubai,bet tik ne senamiescio gatviu slifavimas-taigi kosmaras!

Svečias:
egleja: Na taip,atrodo tai tikrai piktai,o norejau tiesiog aiskiai viska isdestyti.Ir tikriausiai atrodziau kaip didziausia feministe,nors taip nera,gal net atvirksciai.Ir dar,jei galiu,noreciau duoti 1 patarima vyrukam(atleiskit man merginos ) Bet kuria moteri galima uzkariauti,tereikia tr.fantazijos,isradingumo ir kantrybes

as tave suprantu, esu cia buvus kazkada, ir patykek ne vieno pasimatymo, nors ir nesu "kaip atominis karas":) bet su manim bande susipazinti "atominio karo" bachuriukai, o kas geresnio, tai tik nuotraukos, nei atraso, nei cia lankosi. va taip. siulau ir tau spruk is cia yra tikrai geru svetainiu, o dar ir orai geri, iseik pasivaiksciuok po senamiesti, uzsisakyk puodeli arbatos.. ir jis prieis, arba pamatysi ji toki pat gurksnuojanti kava ir prieisi pati:), vietoj to kad sedeti cia ir rasyti pilnus sielvarto, pykcio, vienatves sakinius.
sekmes

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume