Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Geneologinis medis

Geneologinis medis

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/08 11:02:58 11:02:58

Zygfrid: Mano visi proteviai buvo dvarininkai. Bet man nuo to nei silta nei salta. Nes visa kapitala jie issvaiste patys, o ko neisvaiste is ju ateme okupantai ir visokie dermaedai per sukilimus. Ir nematau jokio skirtumo ar esi bajoras ar grafas, siais laikais pagarba ir kapeika reikia paciam pelnyti ir negelbeja jokie proteviu titulai.

Tu teisus, kad pagarba ir autoriteta banditu gaujoje ar banditu visuomeneje reikia pelnyti paciam...Mokslininkai spelioja, kodel isnyko inku civilizacija. Na o ateities mokslininkai spelios, kodel isnyko jusu Vingiu Jono tautele: ar kad prasigere, ar kad buvo pederastai ar banditai...

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/02/08 11:17:06 11:17:06

Svečias:
Zygfrid: Mano visi proteviai buvo dvarininkai. Bet man nuo to nei silta nei salta. Nes visa kapitala jie issvaiste patys, o ko neisvaiste is ju ateme okupantai ir visokie dermaedai per sukilimus. Ir nematau jokio skirtumo ar esi bajoras ar grafas, siais laikais pagarba ir kapeika reikia paciam pelnyti ir negelbeja jokie proteviu titulai.

Tu teisus, kad pagarba ir autoriteta banditu gaujoje ar banditu visuomeneje reikia pelnyti paciam...Mokslininkai spelioja, kodel isnyko inku civilizacija. Na o ateities mokslininkai spelios, kodel isnyko jusu Vingiu Jono tautele: ar kad prasigere, ar kad buvo pederastai ar banditai...

Turiu pastebeti, kad Vingiu Jono tautele tikriausiai yra Jusu.

Pigmaleonas

P

257 įrašai

2009/02/08 12:21:03 12:21:03

Vergams žinot nereikia, svarbu tinkamai per rinkimus balsuot! Nelaisvas žmogus, kaip žuvis - nei tėvų, nei giminės nepažįsta ir istorijos nežino, nei moka, nors manosi esąs visažinis: visi blogi, išskyrus mane, visi vagia, išskyrus mane.

ieva

I

96405 įrašai

2010/02/12 11:47:01 11:47:01

Pigmaleonas: Vergams žinot nereikia, svarbu tinkamai per rinkimus balsuot! Nelaisvas žmogus, kaip žuvis - nei tėvų, nei giminės nepažįsta ir istorijos nežino, nei moka, nors manosi esąs visažinis: visi blogi, išskyrus mane, visi vagia, išskyrus mane.

Auksiniai žodžiai, pritariu 100 % Negi taip nerūpi iš kur esi kilęs? Ir visai nesvarbu grafai, valstiečiai, bajorai ar dar žino kas. Svarbu kad žinai savo protėvių istoriją. Kas mes be praeities, taip kaip ir be ateities. Negi jūs visi (dergiantys ant proteviu, nesidomintys savo kilme, besityčiojantys iš tų kuriems tai įdomu) esate degradai ar pamestinukai?

Rimante002

R

1 įrašai

2012/04/22 14:13:15 14:13:15

Ne seniai sudarinėjau savo giminės medį. Kažkaip turbut atėjo toks laikas, kai norėjosi daugiau sužinoti apie savo šeimą, iš kur aš kilusi. Pasinaudojau vienos naujos firmos paslaugomis. Ten dirba istorijos studentai, vaikšto po archyvus, o ir kalbų moka žymiai daugiau negu aš… man per 2 mėnesius sudarė visą mano giminės medį, kartu su dokumentais iš archyvų, dar ir gražiai atvaizdavo (ant drobės!). Va šitas dalykas išliks ilgam, ( tai tiesiog norėjau rekomenduoti ir pasidalinti savo džiaugsmu , jei kas nors irgi domisi savo genealogija: www.sibora.lt

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/22 19:21:49 19:21:49

Tik iki seneliu ir proseneliu nueita? Juokas! As pati toki galiu pasidaryti. Savo prosenelius rasti galiu pati (mama ir tetis pasakys)

VanillaSky

V

623 įrašai

2012/07/05 10:10:09 10:10:09

Būtų labai šaunu sudaryti savo šeimos geneologinį medį. Manau taip ir padarysiu netolimoj ateity

Julianta

J

1 įrašai

2012/07/24 21:38:30 21:38:30

Žmogus, nežinantis savo praeitį, yra lygus vabalui, o niekinantis savo protėvius-niekšas jų atžvilgiu!
Nebent protėviai buvo galvažudžiai ir plėšikai. Bet vis viena dėkingumas jau turi būti, kad atvedė į šią žemę!
Geriau jau jo mamai butų buvę pasidaryti abortą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/25 05:30:14 05:30:14

Julianta: Žmogus, nežinantis savo praeitį, yra lygus vabalui, o niekinantis savo protėvius-niekšas jų atžvilgiu!
Nebent protėviai buvo galvažudžiai ir plėšikai. Bet vis viena dėkingumas jau turi būti, kad atvedė į šią žemę!
Geriau jau jo mamai butų buvę pasidaryti abortą.

Kai vaikas į pasaulį ateina nelaukiamas, tai jo tėvams abortas tęsiasi visą gyvenimą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume