Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Paliko vaikinas, reikia patarimo!

Paliko vaikinas, reikia patarimo!

Mergina ;3

M

5 įrašai

2013/11/11 19:00:07 19:00:07

Sveiki. Maždaug prieš savaitę, mane paliko vaikinas, tačiau mes dabar esame draugai. Reikia Jūsų nuomonės, patarimo. Mūsų draugystė prasidėjo šitaip: aš jį užkalbinau ir paprašiau jo telefono numerio, jis man jį davė. Per pamoką aš jam parašiau, nuo tada susirašinėjom visą dieną viskas iš ties buvo puiku. Labai jį įsimylėjau. Tačiau vieną dieną, mano draugė jo per sms paklausė kada jis man siųlis draugauti, atsakymą gavo "Net nežadu siųlit." Puoliau į ašaras, tai pačiai draugei parašiau, kad verkiu, ji tikriausiai parašė jam, ir gavau nuo jo sms. Paklausė ką veikiu, nemeluodama atsakiau, kad verkiu, jis suprato jog dėl jo. Tada aš jam ir išsipasakojau, kad jis man patinka, ir, kad norėčiau draugaut su juo. Po geros valandos jis parašė, kad galim pabandyti draugauti. Taip ir tapome pora. Draugavome beveik mėnesį, matėmės mokykloje kiekvieną dieną. Viskas buvo puiku. Nei kart nesipykom. Tačiau vieną dieną jis imė mane ignoruoti, nusisukdavo jai praeidavau pro šalį, galiausiai ir užsidengdavo akis, neatrašydavo. Grįžusi namo, iš draugės sužinojau, jog vienam asmeniui jis sakė, jog mes draugaujame neilgam. Parašiau jam, likome draugais. Tik nežinau ką reiškia jo dabartinis elgesys. Mokykloje pamatęs mane jis žiūri man į akis, visad man parašo pirmas, kiekvieną vakarą parašo labanakt, pasisveikina su manim prie savo draugų. Kaip suprasti tokį jo elgesį? Ką tai reiškia? Ar aš galiu tikėtis jog mes dar būsime pora? Ar iš viso man apsimoka likti su juo dabar draugais ar reikia viską nutraukti? Jis jaunesnis už mane metais. Dabar susitaikiau su tuo jog esame tik draugai, nepatyriau didelio skausmo, bet myliu jį. Tai va, laukiu Jūsų patarimo.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/11 19:53:59 19:53:59

vaikuti, ar jau ismokai pamokas rytojui? Eik išgerk silto pienuko, pabuciuok mama ir teti pries miega ir eik miegoti. Mazos mergaites turi pamokelemis rupintis, o ne berniukais.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/11 20:09:46 20:09:46

Na bet ir patariate. Manote, kad paaugliams nebuna meiles? Jie tik mokinasi jos. Nereikia ju taip stumdyti.
Mergaite, buk kantri, stebek kas vyksta. Buk jam draugiska, bet per daug nelisk i akis. Pamatysi kaip jis elgiasi.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/11 20:30:20 20:30:20

kas tave paliko, jei dar nebuvo ir prisikabines. Ot tai panos siais laikais - pacios kimba, paskui pacios su asarom kaulija draugystes, paskui pacios nutaria, kad jas paliko. O tam bernui pochui jos yra ar nera. Daugiau savigarbos ir realybes jausmo, nesielkite kaip mazvaikes, geda.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/12 02:32:53 02:32:53

Mergaite, pagalvok, ar nera Tavo aplinkoje vaikino, kuris Tau visai nepatinka? Manau, kad yra. Tai issivaizduok, kad jis nori su Tavimi draugauti. Tau visiskai "dzin", o jis kremtasi del Taves, tai cia atvirkstinis variantas. Tik nesizemink! Vaikinas turi "kovoti" del merginos, o ne mergina "listi vaikinui i gera vieta". Vaikinai nevertina tokiu panu. Jei jis jaunesnis, tai isvis nera ko pergyventi. Kazkaip jau labai dabartinis jaunimas i poras sueina. Tik pabuvo kartu ir jau pora. Bus tu dar poru, nepergyvenk, jei tik neskubesi pulti i lova. O Tu siaip turi mokykloje ar savo rajone gerbeju, ar tik to vaikino isikabinusi esi? Gali vaikinas pazaisti ir toki zaidima - ar ta mano pana (tai Tu) yra ko nors verta, ar ne. Jei as pasitrauksiu ka ji darys - ar greitai susiras kitu gerbeju (vadinasi, ji yra kazko verta ir verta su ja megzti draugystes), ar "isikabinusi i mane" lakstys, kas reikš, kad ji be manes niekam neidomi. O kuo tas Tau vaikinas taip patiko, kad net pirma jo tel. nr. prasei? Jei jis koks nors mokyklos zymesnis veikejas - sportininkas, DJ ar siaip turintis daug gerbeju merginu - tai nepergyvenk - tokios draugystes, be abipusiu noru, be ateities.
O verkti tai tikrai nereikia, nuo to tikrai nieko geriau nebus. Pilnai Tave suprantu, kazkada ir as pats 10 klaseje, namuose savaite prazliumbiau, kai pana, su kuria draugavau apie metus, pasake, kad as jai nusibodau. Bet siandien po 20 metu i tai ziuriu tik su juoku. Gyvenimas parode, kad ta mergina tikrai buvo nieko verta... Buk kaip sakoma panele "savo vietoje" - nebuk pasikelusi ir nevaidink neprieinamos, bet ir nesizemink lakstydama paskui vaikinus. Tu jau jam parodei demesi susipazindama. Vaikinai nemegsta ir tokiu panu, kaip sakoma "kuriu negalima atsikratyti". Draugyste gali egzistuoti tiki abipusemis pastangomis.

Mergina ;3

M

5 įrašai

2013/11/12 14:17:15 14:17:15

Ačiū, už patarimus. Ne jis nėra mokykloj žymesnis veikėjas. Nežinau, jis man tiesiog krito į akį. Iš bendravimo yra visiškai kitoks, jis man buvo antras vaikinas. Kalbant apie kitus gerbėjus, taip jų yra, vienas netgi jo draugas, tačiau aš jo bijausi, ir supratau jog jis tikriausiai bandė mane per jį patikrinti. Tas jo draugas, gyvena ten pat kur jis. Vieną dieną jis man parašė, jie tikriausiai sėdėjo kartu ir tikrino mane, kaip reaguosiu į tai, tačiau pats mano ex tuo pačiu metu kaip ir jo draugas man parašė, pradėjo jį girti. Tačiau pasakiau, kad manęs tai nedomina. Po šito, nuo jo draugo sms daugiau nebegavau. Be to, jo kiti draugai labai domisi ar išsiskyrėme. Dabar kai netyčia susiduriu su juo praeinu su šypsena, neparodau jog man yra sunku. Dabar vengiu jį sutikti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/13 18:18:42 18:18:42

suprantu tave pilnai. O tu specialiai, jai atsiras koks vaikinas bendrauk su juo, jis tau padės užmiršti ji, kas zino gal ir su nauju kas nors gausis.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/23 20:24:56 20:24:56

Siūlau tau būti tvirtai. Nors tu jį myli, priversk jį truputį pasigailėti dėl to, kad tave paliko. Pati nesižmemink, nerašyk jam. Kaip priversti jį pasigailėti? Bendrauk prie jo akių su kitais vaikinais, visada šypsokis. Atkreipk dėmesį į jo elgesį. Tada parašyk kaip jis elgiasi.

_____

_

1 įrašai

2013/11/23 20:38:43 20:38:43

Tai dabar apsidžiaugs tas vaikinas, kad pana pagaliau atstiro nuo jo. O tai prikimba kaip šūdas prie lapo ir nebenukrapštysi nei su pagaliu.Nieko nėra šlykščiau nei tokios prielipos, kur pačios kariasi bernams ant sprando, būsimos stoties prostitutės.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/23 20:43:55 20:43:55

Nu bet ir parašei "prostitutės" ... Juk rašo kad viskas buvo gerai su tuo vaikinu. Daa aa... Tiesiog kažkas nutiko, gal jis Ją tikrina ką ji darys jai jis ją paliks. Tiesiog žemo lygio žmogus ir laido riteris esi gerbiamasis.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume