Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Paliko vaikinas, reikia patarimo!

Paliko vaikinas, reikia patarimo!

Gecka52

G

1 įrašai

2013/11/23 20:49:43 20:49:43

Na mergyt, buk stipri. Tu jau parodei jam demesio. Esu tikras jog jis gris pas Tave. Visi bx po menesio ar veliau laiko susipranta jog jiems buvo gera su tuo zmogumi. Sekmes Tau!

Svetė

S

256 įrašai

2013/11/24 08:15:53 08:15:53

Gecka52: Na mergyt, buk stipri. Tu jau parodei jam demesio. Esu tikras jog jis gris pas Tave. Visi bx po menesio ar veliau laiko susipranta jog jiems buvo gera su tuo zmogumi. Sekmes Tau!

Idomus reiskinys sugrizimas po menesio: noriu pareinu, noriu iseinu, pats sau svarbus ir visai neidomu kuo tu gyveni! Jeigu jam dzin kaip as gyvenu visa menesi, tai kam man jo reikes po menesio?!

Mergina ;3

M

5 įrašai

2013/11/24 17:50:56 17:50:56

Kokie žmonės drąsus per internetą... Ko nesuprantu tai būtent jo elgesio. Mano draugės pabūna mano akim kai jis netoli manęs, žiūri kaip jis reaguoja, porą dienų labai žiūrėjo į mane, keletą kartų net akis į akį buvom sukirtę, vėliau jis dėl tų žvilgsnių prisipažino jog pats savęs nevaldo. Vėliau nutiko taip, kad jis man su ranka bakstelėjo į šoną. Kitą rytą aš atėjau į mokykla, buvau viena, o jis ėjo su savo trimis draugais, ir pats pirmas pasakė "Labas", ko ansčiau nedarydavo kai išsiskyrėm, man labai pasidarė keista jog pasisveikino prie savo draugų. Vėliau nutiko dar keistesnis dalykas... Kitą rytą, (man šitą įvikį pasakojo mano geriausia draugė), ji atėjo į mokyklą, jis ėjo kartu su draugu priešais ją ir rodydamas į ją pirštu jis jam sakė "Va šita." Tas man tikrai buvo keista, vėliau ėjau su kita drauge, jis ją paimė ir su ranka nustūmė nuo manęs. Draugės nusprendė jam parodyti savo ragus, o aš vis svarsčiau kodėl jis su jomis taip elgėsi. Lipom laiptais žemyn su draugėm, o jis su savo draugais aukštyn, mano ir jo žvilgsniai susikirto ir kaip tik tada mano draugė jį pastūmė stipriai, tada jo reakcija buvo tokia,.jis savo draugams nusistebėjęs pasakė "Matėt?" Nežinau kas darės, aš į jį juk visiškai nekreipiau dėmesio, jau kaip ir jį pamiršus buvau. Vėliau jis man parašė, kad labai dažnai mane pastebi, nors aš pvz jo visai tą dieną nemačiau, o jis mane kokius 4kart matė. Galvojau, jog jis pyksta ant manęs, bet su manim elgesi visiškai normaliai, tik stumdo mano drauges... Nesenai vėl pasisveikino, bet pasisveikina tik tuomet kai aš būnu viena. Likimas mus dažnai suveda... Valgykloje sėdėjau prie stalo su klasioku, abu esam labai geri draugai, o ex stovėjo eilėje, mačiau kaip žiūrėjo į mus, tuomet jis nusipirko valgyt ir valgė kartu su draugais. Kitą dieną vėl panašiai nutiko, tai pat sėdėjau su klasioku, o jis buvo vienas, atsitiko taip, kad buvo likęs tusčias stalas netoli to kur sėdėjome mes, jis ten pasidėjo savo maistą, bet tik atsigėrė sulčių ir išėjo nevalgęs. Nemačiau jo nei kart su šypsena, dažniausiai rimtą arba liūdną. Šį penktadienį manęs iš mokyklos atvažiavo pasiimti busbrolis, o mano pusbrolis žino kaip jis atrodo, ex laukė autobuso, tuo tarpu mano pusbrolis jau laukė manęs, jie buvo netoli vienas kito, pusbrolis sakė, kad ex labai dažnai žiūrėjo į mokyklą nors iš jos daugiau niekas nėjo, o kai,išėjau aš jis žiūrėjo, kol neatėjau arčiau iki mašinos, taip man nupasakojo pusbrolis. Labai įdomus jo elgesys... Aš atrodo kaip ir pamiršau jį, bet dažnai prigaunu jį bežiūrinti į mane. Kaip suprasti tokį jo elgesį?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 18:31:39 18:31:39

Tiesiai jo ir paklausk.

Mergina ;3

M

5 įrašai

2013/11/24 18:37:09 18:37:09

Klausiau vieną kartą jo paties, viskas buvo taip:
- Galiu paklaust?
- Na?
- Dėl tavo tų žvilgsnių, kaip juos suprast? Aš ką nors blogo padariau jog taip pažvelgi į mane?
- Aš pats savęs nevaldau.
Taip ir likau nesupratusi šito.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 18:52:44 18:52:44

Mergina ;3: Kokie žmonės drąsus per internetą... Ko nesuprantu tai būtent jo elgesio. Mano draugės pabūna mano akim kai jis netoli manęs, žiūri kaip jis reaguoja, porą dienų labai žiūrėjo į mane, keletą kartų net akis į akį buvom sukirtę, vėliau jis dėl tų žvilgsnių prisipažino jog pats savęs nevaldo. Vėliau nutiko taip, kad jis man su ranka bakstelėjo į šoną. Kitą rytą aš atėjau į mokykla, buvau viena, o jis ėjo su savo trimis draugais, ir pats pirmas pasakė "Labas", ko ansčiau nedarydavo kai išsiskyrėm, man labai pasidarė keista jog pasisveikino prie savo draugų. Vėliau nutiko dar keistesnis dalykas... Kitą rytą, (man šitą įvikį pasakojo mano geriausia draugė), ji atėjo į mokyklą, jis ėjo kartu su draugu priešais ją ir rodydamas į ją pirštu jis jam sakė "Va šita." Tas man tikrai buvo keista, vėliau ėjau su kita drauge, jis ją paimė ir su ranka nustūmė nuo manęs. Draugės nusprendė jam parodyti savo ragus, o aš vis svarsčiau kodėl jis su jomis taip elgėsi. Lipom laiptais žemyn su draugėm, o jis su savo draugais aukštyn, mano ir jo žvilgsniai susikirto ir kaip tik tada mano draugė jį pastūmė stipriai, tada jo reakcija buvo tokia,.jis savo draugams nusistebėjęs pasakė "Matėt?" Nežinau kas darės, aš į jį juk visiškai nekreipiau dėmesio, jau kaip ir jį pamiršus buvau. Vėliau jis man parašė, kad labai dažnai mane pastebi, nors aš pvz jo visai tą dieną nemačiau, o jis mane kokius 4kart matė. Galvojau, jog jis pyksta ant manęs, bet su manim elgesi visiškai normaliai, tik stumdo mano drauges... Nesenai vėl pasisveikino, bet pasisveikina tik tuomet kai aš būnu viena. Likimas mus dažnai suveda... Valgykloje sėdėjau prie stalo su klasioku, abu esam labai geri draugai, o ex stovėjo eilėje, mačiau kaip žiūrėjo į mus, tuomet jis nusipirko valgyt ir valgė kartu su draugais. Kitą dieną vėl panašiai nutiko, tai pat sėdėjau su klasioku, o jis buvo vienas, atsitiko taip, kad buvo likęs tusčias stalas netoli to kur sėdėjome mes, jis ten pasidėjo savo maistą, bet tik atsigėrė sulčių ir išėjo nevalgęs. Nemačiau jo nei kart su šypsena, dažniausiai rimtą arba liūdną. Šį penktadienį manęs iš mokyklos atvažiavo pasiimti busbrolis, o mano pusbrolis žino kaip jis atrodo, ex laukė autobuso, tuo tarpu mano pusbrolis jau laukė manęs, jie buvo netoli vienas kito, pusbrolis sakė, kad ex labai dažnai žiūrėjo į mokyklą nors iš jos daugiau niekas nėjo, o kai,išėjau aš jis žiūrėjo, kol neatėjau arčiau iki mašinos, taip man nupasakojo pusbrolis. Labai įdomus jo elgesys... Aš atrodo kaip ir pamiršau jį, bet dažnai prigaunu jį bežiūrinti į mane. Kaip suprasti tokį jo elgesį?

Žinok, tas aliejus nuo visų klausimų labai padeda. Užsipilk ant galvos visą butelį ir kol varvės, galvok, galvok, tai nereiks kitiems savo nesamonem smegenų kvaršinti,

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 18:59:25 18:59:25

Svečias:
Mergina ;3: Kokie žmonės drąsus per internetą... Ko nesuprantu tai būtent jo elgesio. Mano draugės pabūna mano akim kai jis netoli manęs, žiūri kaip jis reaguoja, porą dienų labai žiūrėjo į mane, keletą kartų net akis į akį buvom sukirtę, vėliau jis dėl tų žvilgsnių prisipažino jog pats savęs nevaldo. Vėliau nutiko taip, kad jis man su ranka bakstelėjo į šoną. Kitą rytą aš atėjau į mokykla, buvau viena, o jis ėjo su savo trimis draugais, ir pats pirmas pasakė "Labas", ko ansčiau nedarydavo kai išsiskyrėm, man labai pasidarė keista jog pasisveikino prie savo draugų. Vėliau nutiko dar keistesnis dalykas... Kitą rytą, (man šitą įvikį pasakojo mano geriausia draugė), ji atėjo į mokyklą, jis ėjo kartu su draugu priešais ją ir rodydamas į ją pirštu jis jam sakė "Va šita." Tas man tikrai buvo keista, vėliau ėjau su kita drauge, jis ją paimė ir su ranka nustūmė nuo manęs. Draugės nusprendė jam parodyti savo ragus, o aš vis svarsčiau kodėl jis su jomis taip elgėsi. Lipom laiptais žemyn su draugėm, o jis su savo draugais aukštyn, mano ir jo žvilgsniai susikirto ir kaip tik tada mano draugė jį pastūmė stipriai, tada jo reakcija buvo tokia,.jis savo draugams nusistebėjęs pasakė "Matėt?" Nežinau kas darės, aš į jį juk visiškai nekreipiau dėmesio, jau kaip ir jį pamiršus buvau. Vėliau jis man parašė, kad labai dažnai mane pastebi, nors aš pvz jo visai tą dieną nemačiau, o jis mane kokius 4kart matė. Galvojau, jog jis pyksta ant manęs, bet su manim elgesi visiškai normaliai, tik stumdo mano drauges... Nesenai vėl pasisveikino, bet pasisveikina tik tuomet kai aš būnu viena. Likimas mus dažnai suveda... Valgykloje sėdėjau prie stalo su klasioku, abu esam labai geri draugai, o ex stovėjo eilėje, mačiau kaip žiūrėjo į mus, tuomet jis nusipirko valgyt ir valgė kartu su draugais. Kitą dieną vėl panašiai nutiko, tai pat sėdėjau su klasioku, o jis buvo vienas, atsitiko taip, kad buvo likęs tusčias stalas netoli to kur sėdėjome mes, jis ten pasidėjo savo maistą, bet tik atsigėrė sulčių ir išėjo nevalgęs. Nemačiau jo nei kart su šypsena, dažniausiai rimtą arba liūdną. Šį penktadienį manęs iš mokyklos atvažiavo pasiimti busbrolis, o mano pusbrolis žino kaip jis atrodo, ex laukė autobuso, tuo tarpu mano pusbrolis jau laukė manęs, jie buvo netoli vienas kito, pusbrolis sakė, kad ex labai dažnai žiūrėjo į mokyklą nors iš jos daugiau niekas nėjo, o kai,išėjau aš jis žiūrėjo, kol neatėjau arčiau iki mašinos, taip man nupasakojo pusbrolis. Labai įdomus jo elgesys... Aš atrodo kaip ir pamiršau jį, bet dažnai prigaunu jį bežiūrinti į mane. Kaip suprasti tokį jo elgesį?

Žinok, tas aliejus nuo visų klausimų labai padeda. Užsipilk ant galvos visą butelį ir kol varvės, galvok, galvok, tai nereiks kitiems savo nesamonem smegenų kvaršinti,

Tai tu gal neskaityk ir nedalink savo durnu patarimu kuriuos isbandei. Zmogus nuomones praso o cia per laidus kaip sakoma kazka "ispizdavot" ir ale tipo kietesnis pasirodyt nori. Nu zemas lygis... Siaip jai jis i tave ziuri, vadinasi tu jam dar rupi, bet aplamai sunku paaiskinti ka jis galvoja. Galbut jis kazkaip nori per tavo drauges su tavimi susisiekti? Na nezinau labai sunku ta paaiskinti, as taipogi sito nesuprantu kuo jam uzkliuvo tavo drauges. Galbut jos jam kazka blogo yra pasakiusios.

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 19:15:08 19:15:08

idomiai cia, mano isvada irgi panasi jog tu jam rupi dar kazkiek. del draugiu manau kad jis galbut nori su tavim akis i aki pakalbet, o del jo zvilgsniu, reiskia jog jo pratas kariauja su sirdimi, jis dar tau tikriausiai kazka jaucia bet protas jam liepia daryti visai kita, o kai tave pamato negali valdytis. pastebek dar jo elgesi. beja kiek jums metu?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 19:31:21 19:31:21

o tie ragai tau jau išlindo iš galvos?

ieva

I

96405 įrašai

2013/11/24 19:32:06 19:32:06

man 16 jau.....bet atrodau vyresnė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume