Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrų "kabinimas"

Vyrų "kabinimas"

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/08 20:44:43 20:44:43

Sveikos, merginos Papasakokite, kokiais būdais "kabinate" vyrus ir ar tokios pastangos davė rezultatų, t.y. ar išsivystė ilgalaikiai santykiai, nes patirtis rodo, kad sėkmingai dažniausiai baigiasi "kabinimas", kurio iniciatorius yra vyras. Taip pat papasakokite, kokiu būdu mėgstate tai daryti, pvz., vienos subtiliai įmeta patikusiam nepažįstamajam lapelį į kišenę su savo numeriu, o kitos gana akivaizdžiai ir tiesiai šviesiai bendradarbiui rėžia, kad jis ją turėtų pasikviesti į pasimatymą. Pasidalinkite savo patirtimi

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/08 21:16:41 21:16:41

Kabinimas vykdavo taip, kad kabinamasis nesuprasdavo to ir mane, kad netycia pastebejo ir netycia pats pradejo kabinti. Jis nezino, kad kabliukas jau mano buvo mestas. Tikslas visada budavo pasiektas- pakabintas butent tas, kurio norejau. I ilgalaikius santykius neissivyste, nes neturejau tokio tikslo. Gal tik keli pavieniai atvejai truko ilgiau.
Tiksliai, kaip tai darau nepasakosiu, nes ir vyrai cia skaito. Nera reikalo jiems zinoti. Be to varijuojama spontaniskai.
Toks dalykas, kaip paciai pakviesti i pasimatyma, reta vyra sudomins, nebent kabliukas buvo mestas anksciau ir vyras jau prinokes.
Rastelis su savo tel, nr. ...hm... nebent tas vyras butu ne vienas ir nebutu salygu bendrauti visai.
Seip vyrus kabinti gan idomus zaidimas

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/08 21:27:15 21:27:15

Svečias: Kabinimas vykdavo taip, kad kabinamasis nesuprasdavo to ir mane, kad netycia pastebejo ir netycia pats pradejo kabinti. Jis nezino, kad kabliukas jau mano buvo mestas. Tikslas visada budavo pasiektas- pakabintas butent tas, kurio norejau. I ilgalaikius santykius neissivyste, nes neturejau tokio tikslo. Gal tik keli pavieniai atvejai truko ilgiau.
Tiksliai, kaip tai darau nepasakosiu, nes ir vyrai cia skaito. Nera reikalo jiems zinoti. Be to varijuojama spontaniskai.
Toks dalykas, kaip paciai pakviesti i pasimatyma, reta vyra sudomins, nebent kabliukas buvo mestas anksciau ir vyras jau prinokes.
Rastelis su savo tel, nr. ...hm... nebent tas vyras butu ne vienas ir nebutu salygu bendrauti visai.
Seip vyrus kabinti gan idomus zaidimas

Na, tai drąsiau, papasakokit, patarkit:) manau, ne viena vieniša mergina jums bus dėkinga

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/09 10:56:06 10:56:06

Niekada nieko nekabinau,kažkaip keistai skamba..pažintis užsimezga ir be dirbtinų "kabinimų",viskas gaunasi savaime,o be to,mane visada užkalbina vyrai,o ne aš juos:)

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/12/09 12:22:29 12:22:29

Tik nereikia tų raštelių - vaikiška labai Juk pačios suprantate, kad daugumą "signalų" perduodat neverbaliniai metodais kartasi net pačios to nežinodamos. Pradžiai pakanka pažaidimo akių kontaktu ir šypsenos, kad vaikinas(jeigu esate jo skonio) imtųsi kažkokių veiksmų, prieitų, užkalbintų etc.

basta

B

48 įrašai

2011/12/09 17:28:56 17:28:56

o aš kabinau, kabinau, ir akis varčiau, ir kavos kviečiau, ir laiškus rašiau - neužkibo

beeet girdėjau, kad kai kuriuose vandenyse nekimba ant sliekų, ten reikia žvejot ant blizgių

ir žinok tu moterie kur kokį masalą naudot, dar neišmokau

basta

B

48 įrašai

2011/12/09 17:29:25 17:29:25

o aš kabinau, kabinau, ir akis varčiau, ir kavos kviečiau, ir laiškus rašiau - neužkibo

beeet girdėjau, kad kai kuriuose vandenyse nekimba ant sliekų, ten reikia žvejot ant blizgių

ir žinok tu moterie kur kokį masalą naudot, dar neišmokau

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/09 20:08:55 20:08:55

Maziau zvenk Basta, nes kumelem niekas nesusizavi

basta

B

48 įrašai

2011/12/09 20:14:22 20:14:22

[quote="Svečias"]Maziau zvenk Basta, nes kumelem niekas nesusizavi [/quote
koks mielas tavo žvingtelėjimas, aš sužavėta

basta

B

48 įrašai

2011/12/09 21:13:02 21:13:02

Basta:
Svečias: Maziau zvenk Basta, nes kumelem niekas nesusizavi [/quote
koks mielas tavo žvingtelėjimas, aš sužavėta

Žinai, radau forume tokią forume temą Žirgai, gal ten pasukt - ten renkasi zirgų mylėtojai , gal pasiseks

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume