Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Vyrų "kabinimas"

Vyrų "kabinimas"

Redule79

R

16 įrašai

2012/03/01 16:03:32 16:03:32

BeStabdziu: Protingi vyrai nekabina moterų. jie padaro taip, kad moterys pačios kartųsi ant jų Va čia yra aukštasis pilotažas. Pavydžiu tokiems.

Šiaip, moterų nekabinu specialiai. jei atsiranda kažkokia kibirkštėlė bendravime, tai atsiranda savaime. ne - tai ne. Likimo neapgausi.

nebutum tu... kai tik ka rasai forume, iskart butinai pries moteris pasireikst turi, fui koks, ne vyras

NaIRkaZ

N

26 įrašai

2012/03/01 20:06:07 20:06:07

to:sielvartaujančiam {Visas vertinimas ar nevertinimas priklauso nuo to, kaip tai daroma.}

Cha cha cha...vistiek norėčiau aiškumo:čia tas vertinimas ar nevertinimas priklauso ("...kaip tai daroma")---pvz lengvai kaip gazelė ant kaklo ar kaip hiena su dantukais .Smalsu labai Nes kaip bežiurėčiau-faktą "kabinimasi ant kaklo" vertinu tik vienareikšmiškai

Take it easy

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/01 21:47:21 21:47:21

NaIRkaZ: to:sielvartaujančiam {Visas vertinimas ar nevertinimas priklauso nuo to, kaip tai daroma.}

Cha cha cha...vistiek norėčiau aiškumo:čia tas vertinimas ar nevertinimas priklauso ("...kaip tai daroma")---pvz lengvai kaip gazelė ant kaklo ar kaip hiena su dantukais .Smalsu labai Nes kaip bežiurėčiau-faktą "kabinimasi ant kaklo" vertinu tik vienareikšmiškai
Take it easy

Na ir kas pagal tave yra "kabinimasis ant kaklo"?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/02 13:41:30 13:41:30

Tai taip ir yra, paprastai kaip hiena kabinasi arba „reikalaudama“ sekso, arba užuosdama lengvus pinigus. (tai šis atvejis aiškinimų nereikalauja, tiesiog vieni su kitais pažaidžia ir numeta). Na o gazelėms tai visokių priežasčių būna bet pagrindinė tikriausiai kai trūksta kantrybė - blizginu, blizginu akis visą vakarą, o Mahometas kaip neina pas kalną, taip neina. Tai ką tada darysi, tenka kalnui eiti. Tiek vienu, tiek kitu atveju nieko blogo nematau, tiesiog renkasi ko, kam reikia, o kad iš pirmo varianto nieko rimto (jei proto kažkiek yra) negali būti – faktas.

NaIRkaZ

N

26 įrašai

2012/03/02 23:19:35 23:19:35

iš gilaus-giliai Ačiukas

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/03 13:11:08 13:11:08

Tai, kad ir antru variantu nieko nebus.
Zmogus turi valia rinktis. Todel, "ne ka daryti kalnui", bet zmogui " as renkuosi".
Todel Mahomedui nereikalingas vyras, o moteriai kalnas.

Seklus upelis garsiai ciurlena, o srauni upe gilia vaga rezia.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2012/03/03 14:59:43 14:59:43

Kodėl nebus, jeigu moteris pati rodo dėmesį vadinasi iš jos pusės trauka yra, toliau žinoma priklauso nuo vyro ar ji augs, ar trauksis. Pradžioje juk niekas vos pamatęs negalvoja (na bent mano metuose), kad tai mano būsimas vyras ar žmona, vilioja pats pažinties žaidimas. Vien iš išvaizdos negali daug spręsti, reikia ir pabendrauti.

Sutinku žmonės turi teisę rinktis, tačiau dažnai pamiršta, kad ir kita pusė turi tą pačią galimybę ir aklai seka vien savo įsitikinimais. Dažnai matome, kaip užsiciklinama ties vienu žmogumi ir nesvarbu jis atsakys į jausmus ar ne, dažnai matome kaip flirtuojama/kabinama „viskas kas juda“ tai kraštutinumai ir jų reiktų vengti. Nesuprantu kodėl slepiamas natūralumas ir tikrasis aš, bei mano nuostatos/nuomonės/vertybės – visiems geras nebūsi ir to siekti nereikia. Mūsų kūno kalba puikiai spinduliuoja signalus ir pagal tai paprasta spręsti, kuris nori bendrauti ir su kuo tai daryti verta. Iš vyro pusės jau minėjau – įėjus į patalpą ar būrį žmonių tavo elgesys ir išvaizda turi būti tokia, kad didžioji dalis žaviosios lyties atkreiptų dėmesį (geraja prasme).
I -Stotas ne aš pasaulio bamba, bet tvirtas pareiškimas – aš turiu savo nuomonę ir su ja teks skaitytis.
II- Aš tiksliai žinau ko noriu ir nesiblaškau – visiems pataikauti nesiruošiu, o tiems kurie man imponuoja parodau jog esu atviras bendravimui.
III -Aš tvirta asmenybė, žemintis prieš nieką nesiruošiu – jeigu moteris neatsako į mano dėmesį, tai nėra mano pralaimėjimas, o greičiau jos praradimas.
Gal gali pasirodyti arogantiška, tačiau taip nėra (žr. 3 punktą).

Natūrali elgsena ir charizma – paslaptingas ir viliojantis vandenynas, upeliai ar gilesnės upės jam ne varžovai. Nereikia rinktis ir bandyti būti vienu ar kitu, reikia tiesiog būti tuo, kas esi.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/03 15:35:43 15:35:43

Zmogus geba augti, kai girdi kita As.
Zmogus gali suprasti kita As, isileisdamas ir uzleisdamas vietos savajame As.

Buti nepastumiamu man atrodo turetu buti pavojinga.(nesakau, kad buti stumdomu)
Egoistiska kazkaip.

I kuo daugiau zinau, tuo labaiu suprantu, kad mazai zinau. Jei turi nuomone geresne, pasiliksim prie jos.
II tiksliai zinau ko noriu. Taciau jei tai pasirodys idinga, pakeisiu tiksla.
III as zmogus, kartais suklumpu. Demesio man nereik. Myleti ir buti mylimam. Jei moteris neatsako i mano demesi, vadinasi ji nenuotaikoje.

Buti savimi nera taip paprasta. Buti savimi, tai parodyti ir savo vidu, bet ne kostiuma.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/03 15:47:11 15:47:11

deepsorrow: vilioja pats pažinties žaidimas.

Kai kurie uzsizaidzia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume