tu jį susitikai šioje svetainėje?
Tai matyt beraščiai abu..
Pavydas sirdi gniauzia
ieva
2012/04/14 07:10:07 07:10:07
Pavydas sirdi gniauzia
ieva
2012/04/14 07:55:55 07:55:55
Pirma skaityt ismok, tada kitus berasciais vadink. Juk aiskiai parasyta: [b:37l15y73][u:37l15y73], ne per sia svetaine, sutikau pati brangiausia zmogu[/u:37l15y73][/b:37l15y73]
Tikrai, pavydas akis temdo
ieva
2012/04/14 08:59:31 08:59:31
As seniai pastebejau, kad pagrindinis sios svetaines rasanciu moteru bruozas - begalinis pavydas.Pavydi visko - vyru, meiles, sekso,pazinciu.Ir gatavos apipilti pamazgom bet kuria,kuriai dar sekasi ir kuri turi kuo dziaugtis.
ieva
2012/04/14 09:17:44 09:17:44
O as pastebejau, kad pagrindinis cia rasanciu vyru bruozas begalinis pavydas.Pavydi moterims visko - vyru, meiles, sekso,pazinciu.Ir gatavi apipilti pamazgom bet kuria,kuriai dar sekasi ir kuri turi kuo dziaugtis.
Is kur daugiau butu tie pasisakymai, kad moterys pasileide ir tt
Nors greiciausiai, tai pora belyciu troliu rasineja, bet to uztenka, kad forumas darytusi neidomus. Kiek galima skaityti ta pati, per ta pati?
Jei izeidinetoju IP nebus blokuojami- forumas savaime numirs.
JulijaR.
2012/04/17 16:52:32 16:52:32
Na tikrai, neverta kreipti demesio i piktus zmones, gal kam ir akis bado rasymas ne lietuvisku sriftu, man asmeniskai taip patogiau, o ir daug greiciau. Del gramatikos per daug galvos irgi nesuku, cia gi esme turetu buti savo nuomones pasakymas, nuosirdus pabendravimas....zmones, bukit geri, jei kas nepatinka, savo pagieza pasilaikykit sau, gana to negatyvo ir taip aplinkui, kam drabstytis purvais del kazkokiu smulkmenu, - kad nera Š, Ž, Č ? Ir aciu lb mieliems zmogiukams, mane uztarusiems
ieva
2012/04/17 19:13:01 19:13:01
"-Nesupratau....nuotraukose 6vaikai, o kur jus pats????
-Čia aš visose nuotraukose kai jaunas buvau )
-Jus ir dabar jaunas, bet cinizmui turetu buti ribos...Jumoras yra geras dalykas, jumoras su trupuciu chamizmo-pakenciama, bet grynas chamizmas-tai jau diagnoze....
Cia jums linkejimai visu moteru vardu... ********
-Jei asmeniškai jus kažkaip įžeidžiau tai atsiprašau. Kitu atvieju auklėkit savus ne mane... Jei mano nenoras rašyti savo amžiaus yra chamizmas, tai tiek to. Tik nežinau kaip tai jus ar kitas moteris kurių vardu jūs prabilot liečia. Mano kita pasaulėžiūra, jums yra jaunas-senas, man visi vienodi... **********.
-Asmeniskai ne, bet jusu poziuris i moteris yra labai ciniskas. Tuom ir baigsim, geros dienos
-Jei neargumentuosit, būsiu priverstas manyti jog jūs nutrūkusi nuo realybės... Teigiate nesamones, ką jūs žinote apie mano požiūrį į moteris, nesu parašęs nei vienos piktos žinutės. Prisikabinote prie mano amžiaus, moterys parašo ir paklausia kiek man metų, aš visada nuoširdžiai atsakau... Šiaip paprastai net neatsakau į tokius kliedesius, ir gal neturėčiau išsiųsti šitos žinutės, tačiau jūs kaltinat kažkuom ką matyt tik jūs pati suprantat. Geros dienos"
Moterys čia irgi yra 'ypatingos'.
Ir tokia kritika dėl to, kad anketoje nurodžiau jog man 100 metų?.. Jei kas nors pasakys kodėl mano netikras amžius jus žemina ar įžeidžia aš tuoj pat pasikeičiu į 22 metus )
Svetlana
2012/04/17 19:20:18 19:20:18
Jūs tiesiog originalas, nieko tikrai neįžeidėte. Kaip į tai reaguoja kiti/kitos - tai jau jų problema.
jaucianti
2012/05/05 10:44:16 10:44:16
čia rimtai susirašinėjimas nutrūko dėl metų skaičiaus???
žmogus ir sveikas humoro jausmas - puikus kokteilis
Lorenzo1895
2012/05/05 22:11:39 22:11:39
Labai teisingas ir protingas pasisakymas. Iš tiesų aš šiame aprašytame vaikino pavyzdyje nematau nieko neigiamo ir nenormalaus. Tai, kad jis jai pasirodė "nenormalus", daugiau pasako apie pačią posto autorę, o ne tą vaikiną. Žmogus kaip žmogus, su pomėgiais, su nuomone, o dėl mikčiojimo kažką nurašyti, tai juokinga tiesiog. Kuklinimasis, šioks toks nedrąsumas, ypač su nauju žmogumi, yra natūrali žmogiška emocija. Apskritai, dauguma čia rašančių vyrams kelia tokius reikalavimus, kad apskritai nesuprasi, kokie jiems tinka. Būtų labai įdomu pamatyti jas pačias, ar jau pačios tokios idealios.
Va čia tai geras Variantas "kaip sukurti konfliktą iš nieko".
xwzmftrd
2012/07/28 15:41:58 15:41:58
Apie vyrų ir moterų ypatybes šioje svetainėje jau galima susidaryti nuomonę, perskaičius senbuvių komentarus. Taigi trumpas reziumė:
Vyrai:
Deepsorrow - pažinčių tikslas - pasimylėti ir pamesti, prisidengiant išrankumu ir tikros meilės ieškojimu. Mėgsta viešai pasiaiškinti santykius su buvusiomis jaunomis mamytėmis arba apkūnokomis "burbuliukėmis". Pagrindinis psichologinis manevras - aiškinti moterims, kad toks likimas... Ir jis kartojasi kiekvieną savaitę vis su kita. Helios klubo liūtas - visada iš ten parsiveda kokį pamakštutėmis apsikrėtusį trofėjų.
Skaivius - vargšas vaikelis, peraugusiais riebaluotais plaukais, ieškantis "tikros meilės", kuri jų nusivežtų į Palangą, nes pats nesugeba išsilaikyti teisių.
Draugelis - psichiškai nestabilus žmogus, kalbantis Biblijos citatomis, kurių pats ir nesupranta.
Zygfrid - infantiliškos išvaizdos nanistas, besigiriantis seksualiniais pasiekimais.
Be stabdžių - 9/11 tragedijos ekspertas, nesugebantis sukrapštyti 2 Lt mergino kavai pasimatymo metu. Išvis, kam panai ta kava - tegu iš balos palaka.
Moterys:
Ugnelė - forumo židinio kūrentoja, įžymi moterų garbės ir susilaikymo sergėtoja, todėl praktikuoja seksą per pirmą pasimatymą.
Lady Scorpio - ir kokia moteris taip pasivadintų, ieškodama antros pusės? Tuo viskas pasakyta.
Svetlana - forumo psichologė, jaunajai kartai patarianti sekti ugnelės moralės normomis.
Jaucianti - forumo senole tiesiogine prasme. Ja traukia jauni vaikinai, nes tik koki jauna durnių nukabinus, galima ji priversti išlaikyti jos vaikučius ir ją pačią.