Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

Ypatingi šioje svetainėje sutikti vyrai

MrMisteris

M

48 įrašai

2012/04/08 12:34:51 12:34:51

Svečias: O ka sitam portale daugiau veikt, jei ne parasinet atsliukinus?

Yra portalai plepalams ir yra pazintims.Kaip tu manai koks cia portalas? jei cia jau ateina kazkas tai tikrai netik del plepalu

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/08 20:10:47 20:10:47

Klausyk, naivusia misteri, kiek tau metu?...

MrMisteris

M

48 įrašai

2012/04/08 20:30:47 20:30:47

Svečias: Klausyk, naivusia misteri, kiek tau metu?...

Kazin ar tokia informacija galima atskleisti nepilnameciams...

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/08 20:31:47 20:31:47

MrMisteris:
Svečias: O ka sitam portale daugiau veikt, jei ne parasinet atsliukinus?

Yra portalai plepalams ir yra pazintims.Kaip tu manai koks cia portalas? jei cia jau ateina kazkas tai tikrai netik del plepalu

tai ateina del sekso,tik su tokiais vaikigaliais seksu neuzsiimsi

Mergina tokia

M

5 įrašai

2012/04/11 09:31:08 09:31:08

Ypatingai vyrai šioje svetainėje iš mano patirties, tai 45 - 55 m. diedai, turintys dukras mano amziaus ir vilciu del santykiu su manim AS jiems nuolat ra6au, kad man tik 26 m. ir tetuko neiieskau... Kaip tik del to issiregistravau is sios svetaines, nes cia pagrinde tokie vyrai su klimakso kompleksais.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/12 05:27:11 05:27:11

Svečias: Sveikos mergaites, skaitydama vieną iš diskusijų, radau labai įdomias dviejų moterų patirtis ir pasisakymus apie vyriškius, sutiktus šioje
1) 25 m. programuotojas, mikčiojantis, per pirmą pasimatymą pasakoja apie ekologinį gyvenimo būdą ir tai, kad mėgsta žiūrėti "Animal planet". 15 min. prakalbėjo apie 9/11 tragediją ir kad tai buvo amerikiečių sąmokslas.

Mikčiojimas gali būti įgimta problema, o gali atsirasti ir kiekvienam atsisėdus šalia patinkančios žavingos moters. Būti programuotoju, domėtis ekologija ir žiūrėti ,,Animal planet " ar tai kažkas blogo ? Apie 9/11 įvykius kiekvienas gali turėti savo nepriklausomą nuomonę. Vieni per pirmąjį pasimatymą su stresu kovoja paprasčiau, kitiems kiek sudėtingiau. Gal kartais ir geriau taip ir likt prie kompo ir niekur neit, nes dar žiūrėk moteriai nepatiks tavo pomiegiai, neturėsi vadybininko iškalbos, o jei dar rūbai ar šukuosena ne pagal paskutinę madą, jezaumarija tada reiks nubaust save, kad netobulas gimei.

JulijaR.

J

14 įrašai

2012/04/12 12:40:30 12:40:30

man atrodo, vistiek yra verta bandyti, nes anksciau ar veliau pasiseks...as pati buvau ne vienam pasimatyme, teko ir lb nepatogiai pasijausti, kai galvojau, kaip cia greiciau "nusimuilint", teko ir susipazint su zmonemis, kurie is pradziu padare nebloga ispudi, bet po to pasirode, kad...jie ne man...na bet galu gale , tiesa , ne per sia svetaine, sutikau pati brangiausia zmogu siai dienai, esu ysimylejusi ir laiminga, nebeysivaizduoju be jo gyvenimo, - nors tiesa sakant, nelabai besitikejau kazka panasaus sutikt...taigi, mielieji ir mielosios, kas iesko, tas randa, linkiu viesiems sekmes

Viešnia

V

281 įrašai

2012/04/13 20:01:28 20:01:28

Jūs man pasakykit, kaip išsirenkat tą vienintelį? Nemanau, kad čia vieni nevykėliai. Tarkim, susitinki su žmogumi, matai, kad doras, protingas, panašūs interesai, bet ugnelė neįsižiebia. Gal tai ateis pamažu, o gal ne. Jei ne, tuomet tą žmogų įskaudinsi, jis bus jau prisirišęs, kol tu lauksi stebuklo.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/13 20:25:41 20:25:41

JulijaR.: man atrodo, vistiek yra verta bandyti, nes anksciau ar veliau pasiseks...as pati buvau ne vienam pasimatyme, teko ir lb nepatogiai pasijausti, kai galvojau, kaip cia greiciau "nusimuilint", teko ir susipazint su zmonemis, kurie is pradziu padare nebloga ispudi, bet po to pasirode, kad...jie ne man...na bet galu gale , tiesa , ne per sia svetaine, sutikau pati brangiausia zmogu siai dienai, esu ysimylejusi ir laiminga, nebeysivaizduoju be jo gyvenimo, - nors tiesa sakant, nelabai besitikejau kazka panasaus sutikt...taigi, mielieji ir mielosios, kas iesko, tas randa, linkiu viesiems sekmes

tu jį susitikai šioje svetainėje?
Tai matyt beraščiai abu..

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/13 20:27:01 20:27:01

Viešnia: Jūs man pasakykit, kaip išsirenkat tą vienintelį? Nemanau, kad čia vieni nevykėliai. Tarkim, susitinki su žmogumi, matai, kad doras, protingas, panašūs interesai, bet ugnelė neįsižiebia. Gal tai ateis pamažu, o gal ne. Jei ne, tuomet tą žmogų įskaudinsi, jis bus jau prisirišęs, kol tu lauksi stebuklo.

jei ugnelės nėra, tai ji ir neįsižeibs. paprasta

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume