Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nemylekit, vyrai, akimis, atsibodot

Nemylekit, vyrai, akimis, atsibodot

Jovan

J

1 įrašai

2011/08/31 09:11:41 09:11:41

Sveikos,

Noriu patarimo. As esu simpatiska mergina, tik man del vyru nuziurinejimu labai nesmagu. Svetimi tegul ziuri, prasau.
Einu gatve, buve klasiokai pristabdo masina ir laaaaaabai letai pravaziuoja kad pasiziuretu, mokiniai mokykloje per savo hormonus apsiseileje ziuri, koridoriui fui...As rengiuosi labai normaliai, jokiu nuogybiu, bet matyt charakteryje yra yda, kad jie leidzia sau nuziurineti.

Kaip as tureciau reaguoti, kad jiems visiems, su kuriais esu susijusi praeityje ir darbo situacijose, praeitu noras i mane uzmesti aki? Kaip parodyti ta grieztuma, kad is tolo matytu?

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/31 10:49:49 10:49:49

Jovan: Sveikos,

Noriu patarimo. As esu simpatiska mergina, tik man del vyru nuziurinejimu labai nesmagu. Svetimi tegul ziuri, prasau.
Einu gatve, buve klasiokai pristabdo masina ir laaaaaabai letai pravaziuoja kad pasiziuretu, mokiniai mokykloje per savo hormonus apsiseileje ziuri, koridoriui fui...As rengiuosi labai normaliai, jokiu nuogybiu, bet matyt charakteryje yra yda, kad jie leidzia sau nuziurineti.

Kaip as tureciau reaguoti, kad jiems visiems, su kuriais esu susijusi praeityje ir darbo situacijose, praeitu noras i mane uzmesti aki? Kaip parodyti ta grieztuma, kad is tolo matytu?

Yra variantas istoti i vienuolyna arba bent jau rengtis vienuoliu stiliu drabuziais, na, supranti, aisku, ir elgsena tokia reiketu primest, plaukus butinai ristis i kuoda, ne kokiais ten palaidais, nesidazyt, but rimtai visad, per daug nesijuokt ir toki stiliuka laikyt - yra gyvu pavyzdziu. TAI pades, tik reikia netingeti keistis

Nelaiminguolė

N

41 įrašai

2011/08/31 10:50:12 10:50:12

Yra variantas istoti i vienuolyna arba bent jau rengtis vienuoliu stiliu drabuziais, na, supranti, aisku, ir elgsena tokia reiketu primest, plaukus butinai ristis i kuoda, ne kokiais ten palaidais, nesidazyt, but rimtai visad, per daug nesijuokt ir toki stiliuka laikyt - yra gyvu pavyzdziu. TAI pades, tik reikia netingeti keistis

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/31 13:35:40 13:35:40

Nelaiminguole:

Nepadės tai. Galima bandyti slopint tą seksualumą, bet kas gamtos duota to žmogui nesuvaldyt. Mano galva būna dirbtinis seksualumas (formuojamas vien iššaukiančio stiliaus ir elgsenos) ir vidinis seksualumas. Antruoju atveju individas gali atrodyti patrauklus nepaisant to kaip jis rengias(ar nesirengia) ar kaip elgiasi. Teko sutikti tokių merginų, kurios vienodai patrauklios atrodo tiek su maudymosi kostiumėliu, tiek su griežtu uždaru klasikiniu, tiek su džinsais ar su patysusiu megztiniu(apykaklė didoka, nuslysta jis šiek tiek apnuogindamas petį), nesvarbu kad elgiasi kaip griežta valdinga žiežula bet ji vis tiek seksuali. Tą seksualumą spinduliuoja netgi atskiros dalys – užsidėkit vienuolės rūbus seksualumą spinduliuos tavo spindinčios akys, putlios/rausvos lūpos , skruostai ir t.t. Na žinoma galit užsidengt visai kaip musulmonės su Burka, kad netik veido bet ir akių nelabai matosi, bet ar gatvėje į jus mažiau atkreips dėmesio labai abejotinas dalykas, paradoksalu bet smalsūs tie lietuvaičiai tad dar daugiau dėmesio sulauksit. Gal geriau džiaukitės rodomu dėmesiu, neieškokit tame negatyvo anksčiau ar vėliau sutiksit žmogų/žmonių, kuriam nepatiksit ir jis visiškai nekreips dėmesio į jus, tada gal ir galima kelti problemą – Patinku daugumai, o jam/jai ne.Kodėl?

Autorius

A

27 įrašai

2011/08/31 14:05:32 14:05:32

Kol kas nieko naudingo nepasaket. Problema tame, kad daugiausia ziuri tie, kam negalima, kad ir mokiniai (nevaldantys hormonu). Svetimi man vienodai tegu ziuri...

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/08/31 14:30:06 14:30:06

Noriu paklausti, o is kur istraukei, kad cia tau kazkas kazka privalo naudingo pasakyti?
Kadangi priminiai nostalgiska filmuka apie riteri ir princese, duosiu tau patarima.
Uzsirasyk terapijai pas psichologa.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/31 21:14:31 21:14:31

Bet kuris sveikas berniukas hormonų audrų laikotarpiu kreipė dėmesį arba bent yra fantazavęs apie jauną ir kiek patrauklesnės išvaizdos savo mokytoją, nieko naujo ir negirdėto jūs čia nepasakėte. Kreipė ir kreips lygiai taip, kaip aš kreipiau dėmesį į jaunas dėstytojas ir bendrauti mums jokių kliūčių nebuvo(žinoma mokykla visai kas kita ), moteriškumo nepaslėpsi ar tu kalbėsi apie fizikos dėsnius ar apie kompiuterių architektūrą (tiesa pastarosios dėstytojų esu matęs tik 1) esmė tame, kad nori nenori dėmesį koncentruoji į save.
Tad kokia tikroji problema jus kamuoja?

skavius

S

270 įrašai

2011/08/31 22:38:53 22:38:53

100 % pritariu Deepsorrow, kaip pirstu i aki.
Sudetinga patarti, kai nori patarimo, kuris labai stipriai eina pries gamta, o su ja juk nepakovosi. Paaiskink pati, kuo tau nepatogu, jog tave nuziurineja? Zinoma, pritariu, tokie gaslus zvilgsniai, atrodantys lyg atvirai troksta cia pat pasiguldyti tave, yra labai slykstus ir nemalonus. Taciau juk yra vyru zvilgsniai, tarsi vynu zinovu atkreipianciu i pacius subtiliausius vyno skonius, isskirtinumus, ypatingumus, o kuo tokie netiktu zvilgsniai, vertinantys tavo moteriska isvaizda? Kiek daug moteru buna pamalonintos, jog yra pastebetos del dailios figuros ar kt., net ir vyrai, kuriems ju paciu isvaizda nera tiek svarbi, irgi buna pamaloninti suzinoje, jog buvo pastebeti del simpatingos, seksualios isvaizdos. O kodel tau tai nepatinka? As nekritikuoju, man tik smalsu kaip vyrui ir kaip besidominciam psichologija.

pani direktorsa

P

4 įrašai

2011/09/01 08:43:58 08:43:58

O man čia visiškai ta pati istorija, kaip čia kita tema - ką reiškia komplimentas.
Kai dėl kažko kompleksuoji, tai ir matai tik tai, ką nori matyti.
Ir jau kodėl čia svetimi jei žiūri - tai gerai, o pažįstami - tai blogai? Tu sau į tą klausimą atsakyk. O po to seks kiti klausimai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/01 09:07:10 09:07:10

pani direktorsa: O man čia visiškai ta pati istorija, kaip čia kita tema - ką reiškia komplimentas.
Kai dėl kažko kompleksuoji, tai ir matai tik tai, ką nori matyti.
Ir jau kodėl čia svetimi jei žiūri - tai gerai, o pažįstami - tai blogai? Tu sau į tą klausimą atsakyk. O po to seks kiti klausimai.

Pani, o tiksliau- vyriski, kadangi esate vyras, tai jums ir nesuprast, ir nera cia ko savo nesupratimo kisti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume