Nelaiminguole: Jovan: Sveikos,
Noriu patarimo. As esu simpatiska mergina, tik man del vyru nuziurinejimu labai nesmagu. Svetimi tegul ziuri, prasau.
Einu gatve, buve klasiokai pristabdo masina ir laaaaaabai letai pravaziuoja kad pasiziuretu, mokiniai mokykloje per savo hormonus apsiseileje ziuri, koridoriui fui...As rengiuosi labai normaliai, jokiu nuogybiu, bet matyt charakteryje yra yda, kad jie leidzia sau nuziurineti.
Kaip as tureciau reaguoti, kad jiems visiems, su kuriais esu susijusi praeityje ir darbo situacijose, praeitu noras i mane uzmesti aki? Kaip parodyti ta grieztuma, kad is tolo matytu?
Yra variantas istoti i vienuolyna arba bent jau rengtis vienuoliu stiliu drabuziais, na, supranti, aisku, ir elgsena tokia reiketu primest, plaukus butinai ristis i kuoda, ne kokiais ten palaidais, nesidazyt, but rimtai visad, per daug nesijuokt ir toki stiliuka laikyt - yra gyvu pavyzdziu. TAI pades, tik reikia netingeti keistis
Nepadės tai. Galima bandyti slopint tą seksualumą, bet kas gamtos duota to žmogui nesuvaldyt. Mano galva būna dirbtinis seksualumas (formuojamas vien iššaukiančio stiliaus ir elgsenos) ir vidinis seksualumas. Antruoju atveju individas gali atrodyti patrauklus nepaisant to kaip jis rengias(ar nesirengia) ar kaip elgiasi. Teko sutikti tokių merginų, kurios vienodai patrauklios atrodo tiek su maudymosi kostiumėliu, tiek su griežtu uždaru klasikiniu, tiek su džinsais ar su patysusiu megztiniu(apykaklė didoka, nuslysta jis šiek tiek apnuogindamas petį), nesvarbu kad elgiasi kaip griežta valdinga žiežula bet ji vis tiek seksuali. Tą seksualumą spinduliuoja netgi atskiros dalys – užsidėkit vienuolės rūbus seksualumą spinduliuos tavo spindinčios akys, putlios/rausvos lūpos , skruostai ir t.t. Na žinoma galit užsidengt visai kaip musulmonės su Burka, kad netik veido bet ir akių nelabai matosi, bet ar gatvėje į jus mažiau atkreips dėmesio labai abejotinas dalykas, paradoksalu bet smalsūs tie lietuvaičiai tad dar daugiau dėmesio sulauksit. Gal geriau džiaukitės rodomu dėmesiu, neieškokit tame negatyvo anksčiau ar vėliau sutiksit žmogų/žmonių, kuriam nepatiksit ir jis visiškai nekreips dėmesio į jus, tada gal ir galima kelti problemą – Patinku daugumai, o jam/jai ne.Kodėl?