pani direktorsa
P
4 įrašai
2011/09/01 09:42:14 09:42:14
Svečias: pani direktorsa: O man čia visiškai ta pati istorija, kaip čia kita tema - ką reiškia komplimentas.
Kai dėl kažko kompleksuoji, tai ir matai tik tai, ką nori matyti.
Ir jau kodėl čia svetimi jei žiūri - tai gerai, o pažįstami - tai blogai? Tu sau į tą klausimą atsakyk. O po to seks kiti klausimai.
Pani, o tiksliau- vyriski, kadangi esate vyras, tai jums ir nesuprast, ir nera cia ko savo nesupratimo kisti.
Mielas svety, aš esu moteris. O toks atsakymas, kad jei tu besąlygiškai nesutinki su mano nuomone, tai esi vyriškis - irgi labai daug ką pasakantis
2011/09/01 09:48:10 09:48:10
kur cia mano nuomone skaitei?
jei tu sakai, kad esi moteris, tai visvien ne moteris, o neisvaizdi boba. noretum, kad i tave vyrai ziuretu, bet niekas neziuri.
pani direktorsa
P
4 įrašai
2011/09/01 09:56:00 09:56:00
Svečias: kur cia mano nuomone skaitei?
jei tu sakai, kad esi moteris, tai visvien ne moteris, o neisvaizdi boba. noretum, kad i tave vyrai ziuretu, bet niekas neziuri.
Fantastiški analitiniai sugebėjimai. Su tokiomis savybėmis jums begalo tiktų Seimo nariu būti.
2011/09/01 11:07:41 11:07:41
pani direktorsa: Svečias: kur cia mano nuomone skaitei?
Fantastiški analitiniai sugebėjimai. Su tokiomis savybėmis jums begalo tiktų Seimo nariu būti.
O tai gal jis ir yra seimo narys?
2011/09/01 15:31:31 15:31:31
Autorius: Kol kas nieko naudingo nepasaket. Problema tame, kad daugiausia ziuri tie, kam negalima, kad ir mokiniai (nevaldantys hormonu). Svetimi man vienodai tegu ziuri...
O ar tau neatrodo,kad sergi didybes manija.Į mane žiūri nuo pat mažens ir aš tuo patenkinta ir tai yra normalu.Ir gatvėje oi kaip mašinos soja ir pastovūs komplimentai.Mes visi vieni į kitus žiūrime,o tu labai jau susireikšminai.Bereikalinga tema.
2011/09/01 17:18:58 17:18:58
Matyt temos autorė tiesiog norėjo pasigirti kokia ji graži yra ir pan...
2011/09/01 18:22:20 18:22:20
Svečias: Autorius: Kol kas nieko naudingo nepasaket. Problema tame, kad daugiausia ziuri tie, kam negalima, kad ir mokiniai (nevaldantys hormonu). Svetimi man vienodai tegu ziuri...
O ar tau neatrodo,kad sergi didybes manija.Į mane žiūri nuo pat mažens ir aš tuo patenkinta ir tai yra normalu.Ir gatvėje oi kaip mašinos soja ir pastovūs komplimentai.Mes visi vieni į kitus žiūrime,o tu labai jau susireikšminai.Bereikalinga tema.
Tai tu gal biski iskrypus, pedofile gal, jei jauti malonumas kai i tave ziuri apsiseileje paaugliai.
2011/09/02 10:27:44 10:27:44
Moterys, matau, supranta, kaip nemalonu gaslus atviri zvilgsniai, ypac paaugliu.
Vyram gal cia atrodo normalu, bet nenurengineja zvilgsniu, as manau, tik normalesni.
2011/09/02 12:05:58 12:05:58
Supranta ir moterys, supranta ir vyrai – tik jie tą patiria žymiai rečiau arba visai neatkreipia dėmesio, bet kaip taisyklė atvirai tai daro „jauniklės“ ir balzakiško amžiaus moterys, kurioms nuobodu gyventi ir ieško nuotykių(žinoma tokių tikrai nėra daug).
Čia jau jūsų nusiteikimo ir požiūrio dalykas, žiūri – bet jokių veiksmų juk nesiima ir juos už tai smerkti būtų tas pats kas teisti žmogų užtai, kad jis mintyse kažką nuskriaudė(o juk visiem būna tokių minčių pykčio minutėmis). Vyras visgi yra instinktų valdomas padaras, tik vieni juos maskuoja geriau, kiti blogiau, apie jaunimą net nereiktų kalbėti hormonų audros, jie retai patys kada supranta kas su jais darosi, viskas čia pateisinama. Žinoma intensyvių nužiūrinėjimų metu gal ir gali kilti pojūtis lyg būtum prievartaujamas akimis, bet juk problema kyla jums, ne žiopliui, ne aplinkiniams, o būtent jums. Kita vertus jeigu vyras žiūri į jūsų pusę ir žiūri intensyviai ir ilgai, dar nereiškia kad jis žiūri į jus ir apie jus fantazuoja ar išvis galvoja, vyras gali 10 – 20 min. žiūrėt į vieną tašką ir galvot apie nieką.
Aš sakyčiau problemą reiktų formuluoti ne kodėl aplinkiniai taip elgiasi, o kodėl man tai yra taip nepriimtina, kodėl aš turiu tokią fobiją?
2011/09/02 20:29:02 20:29:02
Norite pasakyti, kad moterys to nedaro? t.y. kad moteris, žiūrėdama į vyrą, jo nenurenginėja mintyse ir nieko nefantazuoja? ir tikrai yra vyrų, kurie tai suvokia ir ...reaguoja ir nesiskundžia
Absoliučiai pritariu paskutiniam Deepsorrow sakiniui.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume