Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → flirtas - pavydas - seimos krize... prasau pagalbos..

flirtas - pavydas - seimos krize... prasau pagalbos..

Paskendes....

P

1 įrašai

2010/12/29 22:54:30 22:54:30

Niekada nesiguodziau ir neverkslenau... bet dabar labai noreciau isgirsti moterisku nuomoniu, kur ir kieno buvo suklysta ?
Moters (drauges), kuri net nesidrovedama flirtuoja su visais jai i aki kritusiai vyrukais. Ir nesvarbu ar tai taksistas ar kokios paslaugos tiekejas ar net mano studiju laiku draugas, kuris kazkadaise uzsuko i svecius. Galiu pasakyt tik tiek, kad flirtavimas itin subtilus - maksimalus nuotaikos pakylejimas, gundantys gestai bendraujant, spindincios akys, sypsena (tokia, kurios jau nematau 2 metai) ir t.t. Kai ziuriu is salies, atrodo, kad visko ko siai moteriai truko tai sito vienintelio ir nepakartojamo susitikimo - jo kuris stovi priesais ja - o as istirpstu...sienoje... Tai pastebiu ne tik as, bet ir tas, kuriam skirtas perdetas demesys. Ir be abejo pokalbis vystosi iki paslaptingu sypsenu ir susimirksejimu...
Pyktis ir neapykanta su dar likusia meile tai moteriai maisosi visoje mano karstoje minciu karalysteje.....
Visi mano pastebejimai ir klausimai, kodel ? kodel taip elgiamasi su manimi (su tuo kuris buvo geidziamiausias ir mylimiausias, tas kuris mylejo, myli, bet tokios myleti nebegales..) nueina per niek. Atsakymas - mano paranojiskas pavydas mane pribaigs..
KAIP paaiskinti moteriai, moteriai kuria karstai myliu, kad pavydziu tik labai nedaug - tiek kiek sveika ? KAIP pasakyt, kad buti salia ir TAI matyti yra daugiau skaudu ir geda nei pavydu..

............ po paskutinio nesusikalbejimo ir barnio... miegu vienas....
Tik i viena klausimuka noreciau aiskaus atsakymuko..- ar gali myledamas flirtuot...

vvina

V

48 įrašai

2010/12/29 23:26:30 23:26:30

o ar viskas yra taip kaip manai?
gal viska sureiksmini, sustiprini? nemanau,kad moteris turetu su kazkuo flirtuoti, bet negi turetu apsivynioti cadra? jei zmogum pasitiki,jei ji myli ir manai,kad esi mylimas- neturetum taip pavydeti. o
tiesiog gal ir moteris turetu suprasti, koks esi pavydus ir kazkiek prie to taikytis, bet jei pavydo perdaug ir taip bus nuolat-is jusu santykiu nieko neiseis..tik neperlenk lazdos, jei nori gyventi, pabandyk paaiskinti,kaip tave skaudina, bet jei ji isitikinusi,kad nieko blogo nedaro-paliks tave kaip perdaug pavydu..bent as taip daryciau..

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 07:26:53 07:26:53

Galiu pasakyti is savo varpines. Kol su svetimais neflirtavau ir nesimaiviau pries juos savo vyrui matant, buvau nulio vietoje, durnele ir tiek. Kai pradejau flirtuotui su kitais, tuomet vyrelis pastebejo, kad zmona- moteri turi. Deja, jau buvoper velu....

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/30 07:39:14 07:39:14

Paskendes....: Niekada nesiguodziau ir neverkslenau... bet dabar labai noreciau isgirsti moterisku nuomoniu, kur ir kieno buvo suklysta ?
Moters (drauges), kuri net nesidrovedama flirtuoja su visais jai i aki kritusiai vyrukais. Ir nesvarbu ar tai taksistas ar kokios paslaugos tiekejas ar net mano studiju laiku draugas, kuris kazkadaise uzsuko i svecius. Galiu pasakyt tik tiek, kad flirtavimas itin subtilus - maksimalus nuotaikos pakylejimas, gundantys gestai bendraujant, spindincios akys, sypsena (tokia, kurios jau nematau 2 metai) ir t.t. Kai ziuriu is salies, atrodo, kad visko ko siai moteriai truko tai sito vienintelio ir nepakartojamo susitikimo - jo kuris stovi priesais ja - o as istirpstu...sienoje... Tai pastebiu ne tik as, bet ir tas, kuriam skirtas perdetas demesys. Ir be abejo pokalbis vystosi iki paslaptingu sypsenu ir susimirksejimu...
Pyktis ir neapykanta su dar likusia meile tai moteriai maisosi visoje mano karstoje minciu karalysteje.....
Visi mano pastebejimai ir klausimai, kodel ? kodel taip elgiamasi su manimi (su tuo kuris buvo geidziamiausias ir mylimiausias, tas kuris mylejo, myli, bet tokios myleti nebegales..) nueina per niek. Atsakymas - mano paranojiskas pavydas mane pribaigs..
KAIP paaiskinti moteriai, moteriai kuria karstai myliu, kad pavydziu tik labai nedaug - tiek kiek sveika ? KAIP pasakyt, kad buti salia ir TAI matyti yra daugiau skaudu ir geda nei pavydu..

............ po paskutinio nesusikalbejimo ir barnio... miegu vienas....
Tik i viena klausimuka noreciau aiskaus atsakymuko..- ar gali myledamas flirtuot...

Taip, mylėdamas gali flirtuoti, bet flirtas irgi turi ribas.

Svečias

S

689 įrašai

2010/12/30 08:07:12 08:07:12

Pagrindinis klausimas - kaip zinoti kur ta flirto riba. Ar ne tada kai svetimas vyrukas tavo zmonai irgi pradeda rodyti demesi ? Manau jei moteris zino, kad skaudina savo vyra, taip elgiasi specialiai ir tiek. O savo flirtu ieskosi sau tinkancio arba pramogu. Gal as klystu ???

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/30 17:16:54 17:16:54

Pabandyk pats kartais paflirtuoti su kitomis. Kartais suveikia. Ar bent bus kokia reakcija, kuri gal duos kokių minčių.
Kartais žmonės, kurie žiūri tik į tave ir dar kelia pavydo scenas, tampa nebeįdomūs.

Moteris su patirtimi

M

11 įrašai

2010/12/30 20:50:03 20:50:03

Aš iš savo varpinės parašysiu... 1. Gal ir nuo moters būdo, auklėjimo daug kas priklauso, tačiau aš asmeniškai niekada taip prie savo vyro nesielgiau ir nesielgčiau... Ir tada kai jį labai mylėjau, ir tada kai išblėso meilė ir liko tik prisirišimas... 2. Tačiau žinau moterų, kurios skundžiasi, kad vyras neleidžia net per tvorą su kaimynu pasišnekėt - iš karto užsiraukia ir pavydo scenas kelia. Kaip ji ten su tuo kaimynu kalbasi - pati nemačiau, bet moteris kenčia nuo pagrįsto/nepagrįsto pavydo, faktas, ir tai nėra gerai. 3. Aš vyro vietoje matydama tokį savo moters elgesį kaip tavo moters - pavydėčiau, ir netgi labai. 4. Turbūt skirčiausi. Bet lengva pasakyt - sunku padaryt. Pati negaliu išsiskirti net ir nemylėdama... Tokia tataigi ir patarėja...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 21:11:12 21:11:12

Moteris su patirtimi: Aš iš savo varpinės parašysiu... 1. Gal ir nuo moters būdo, auklėjimo daug kas priklauso, tačiau aš asmeniškai niekada taip prie savo vyro nesielgiau ir nesielgčiau... Ir tada kai jį labai mylėjau, ir tada kai išblėso meilė ir liko tik prisirišimas... 2. Tačiau žinau moterų, kurios skundžiasi, kad vyras neleidžia net per tvorą su kaimynu pasišnekėt - iš karto užsiraukia ir pavydo scenas kelia. Kaip ji ten su tuo kaimynu kalbasi - pati nemačiau, bet moteris kenčia nuo pagrįsto/nepagrįsto pavydo, faktas, ir tai nėra gerai. 3. Aš vyro vietoje matydama tokį savo moters elgesį kaip tavo moters - pavydėčiau, ir netgi labai. 4. Turbūt skirčiausi. Bet lengva pasakyt - sunku padaryt. Pati negaliu išsiskirti net ir nemylėdama... Tokia tataigi ir patarėja...

O jėzau Tai kodėl negali išsiskirti, jei nemyli? Kaip gyvnti taip apsimetinėjant?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/30 21:20:06 21:20:06

1. Yra daug moterų, kurioms dėmesio reikia kaip oro. Ir jei tu nesakai komplimentų, nesi dėmesingas, ji pradeda flirtuoti su kitu.

2. Ji tu ne žmona, kuriai tu galėtum ką uždrausti. Ar kad ji be tavęs daugiau nieko nematytų. Daug vyrų labai nori turėti tokias patogias sugyventines, kurias atseit myli, o iš tikro tik patogu jiems, nes namai prižiūrėti, valgyt išvirta, seksas nemokamas. O vesti nežada. Tai moteris ir suprato, ir elgiasi su tavim irgi taip, kaip jai patogu - nori paflirtuoja su kitu, nori - ne, juk ji tau ne žmona. Taip kad, vaikine, nesisavink to, kas tau nepriklauso.

3. O gal čia tavo paties nesveikas paranojiškas pavydas????? Moteris laisvas žmogus, kam nori, tam ir šypsosi, juk ji nemiega su tais vyrais.

Moteris su patirtimi

M

11 įrašai

2010/12/30 21:23:40 21:23:40

Svečias:
Moteris su patirtimi: Aš iš savo varpinės parašysiu... 1. Gal ir nuo moters būdo, auklėjimo daug kas priklauso, tačiau aš asmeniškai niekada taip prie savo vyro nesielgiau ir nesielgčiau... Ir tada kai jį labai mylėjau, ir tada kai išblėso meilė ir liko tik prisirišimas... 2. Tačiau žinau moterų, kurios skundžiasi, kad vyras neleidžia net per tvorą su kaimynu pasišnekėt - iš karto užsiraukia ir pavydo scenas kelia. Kaip ji ten su tuo kaimynu kalbasi - pati nemačiau, bet moteris kenčia nuo pagrįsto/nepagrįsto pavydo, faktas, ir tai nėra gerai. 3. Aš vyro vietoje matydama tokį savo moters elgesį kaip tavo moters - pavydėčiau, ir netgi labai. 4. Turbūt skirčiausi. Bet lengva pasakyt - sunku padaryt. Pati negaliu išsiskirti net ir nemylėdama... Tokia tataigi ir patarėja...

O jėzau Tai kodėl negali išsiskirti, jei nemyli? Kaip gyvnti taip apsimetinėjant?

Tai aš neapsimetinėju, tiesiog gyvenu kartu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume