Niekada nesiguodziau ir neverkslenau... bet dabar labai noreciau isgirsti moterisku nuomoniu, kur ir kieno buvo suklysta ?
Moters (drauges), kuri net nesidrovedama flirtuoja su visais jai i aki kritusiai vyrukais. Ir nesvarbu ar tai taksistas ar kokios paslaugos tiekejas ar net mano studiju laiku draugas, kuris kazkadaise uzsuko i svecius. Galiu pasakyt tik tiek, kad flirtavimas itin subtilus - maksimalus nuotaikos pakylejimas, gundantys gestai bendraujant, spindincios akys, sypsena (tokia, kurios jau nematau 2 metai) ir t.t. Kai ziuriu is salies, atrodo, kad visko ko siai moteriai truko tai sito vienintelio ir nepakartojamo susitikimo - jo kuris stovi priesais ja - o as istirpstu...sienoje... Tai pastebiu ne tik as, bet ir tas, kuriam skirtas perdetas demesys. Ir be abejo pokalbis vystosi iki paslaptingu sypsenu ir susimirksejimu...
Pyktis ir neapykanta su dar likusia meile tai moteriai maisosi visoje mano karstoje minciu karalysteje.....
Visi mano pastebejimai ir klausimai, kodel ? kodel taip elgiamasi su manimi (su tuo kuris buvo geidziamiausias ir mylimiausias, tas kuris mylejo, myli, bet tokios myleti nebegales..) nueina per niek. Atsakymas - mano paranojiskas pavydas mane pribaigs..
KAIP paaiskinti moteriai, moteriai kuria karstai myliu, kad pavydziu tik labai nedaug - tiek kiek sveika ? KAIP pasakyt, kad buti salia ir TAI matyti yra daugiau skaudu ir geda nei pavydu..
............ po paskutinio nesusikalbejimo ir barnio... miegu vienas....
Tik i viena klausimuka noreciau aiskaus atsakymuko..- ar gali myledamas flirtuot...