Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Meilės trikampis

Meilės trikampis

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 21:32:32 21:32:32

Ant-svarstyklių: Ar kada buvote įsipynę į meilės trikampį? Ar verta rizikuoti susidėti su vedusiu vyru? Ar ši pasaka turi laimingą pabaigą?

kur cia tas pasaka??? Anekdotas, o ne pasaka o tu tas Petriukas- durniukas is pasakos

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/29 22:09:01 22:09:01

Svečias: Tik jau nereikia savęs tokiomis pasakomis apgaudinėti. Nelaimingai vedę ir norintys keisti situaciją - išsiskiria.

jO IR VISI VYRAI TOKI TAMPA KIAULĖMIS

vvina

V

48 įrašai

2010/12/29 23:45:12 23:45:12

na naujajai Brazauskienei pasiseke:) ir Turniskes, ir viesbutis

o is savo senos istorijos galiu pasakyt -jai jau 24m..skyremes, taikemes su vyru-ne per diena viskas ivyksta..Abu neapssipresdami..Bendradarbe jo pasake, kad turi viena laborante, sako, paskyk jai, gal ji nezino,kad jsi vaika turi..(pasirodo, ji pati buvo ji isimylejus ir pavydejo..)pasakiau tai jaunai merginai, ar ji zino,kad jsi vaika turi..sako, kas man jo vaikai, svarbu pas mane vaiku nera.jie po to greit isiskyre. .ir po metu suzinau -padave ji tevystei nustatyt,pasirode, vos ne is karto po to ji pastojo.. tik tada tos genetikos nebuvo, neirode..sako, nespjauk i vandeni..labiausiai ji supyko, kad man tuo pat metu antras vaikas gime, o ji ko gero gimde, nes tikejosi priristi..o po to mes dar 5 m gyvenom, kol galiausiai isiskyrem.
gal ir buna,kad isimyli ir iseina, bet tai toks mazas procentas, kad vargu ar iziuretum o visa kita...

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/30 09:01:44 09:01:44

O siaube, kokia istorija.... Graudi ir pamokanti!

laima100

L

60 įrašai

2011/01/13 08:42:28 08:42:28

nemalonus tie meiles trikampiai-man jau buvo keli signalai kad mano Vytukas turi meiluze,kai uzklausiau jo ,jis nusijuoke i akis ir labai isizeide-kuo tu mane laikai,kad as prasideciau su ta baidykle???jau su kuria kita-bet ne su Orinta-ta dvimetrine kartim,kur as ja desiu???(tai va jo atsisaudymas buvo i mano klausima)galune-orinta jam pasake-jeigu tu mane paliksi as nusinuodysiu ir tavo zmona vis vien viska suzinos,kartais ir santazas suveikia(taip jie dabar kartu)bet orinta(moteris be kompleksu)nesenai paskambino man ir pasiule gyvent tryse(kadangi Vytas mazai duoda jai pinigu)ir sako-ka mes dvi bobos neislaikysim 1 vyro? na as moteryte(senu paziuru)tai atsisakiau-pasakiau,kad nereikia man jo-tegu gal kokia Irena pasiima i savo orgijas...dabar galvoju,vyro neturiu(na dokumentaliai dar turiu,nes Bukauskas nesutinka su skirybom-praso palaukt-o Raciene(BUTENT RACIENE)praso,kad as paduociau skirybom VA TAI TOKS meiles trikampis

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/13 09:02:55 09:02:55

Normalu, visi solidūs Lietuvos vyrai taip gyvena. Turtingųjų nelegali daugpatystė vieša paslaptis. Po vieną žmoną teturi tik proletariatas, nors ir tie kartais įsigudrina meilužę įsitaisyti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/13 13:46:32 13:46:32

Daugpatyst4 ir meilu=yst4 juk tas pats

laima100

L

60 įrašai

2011/02/24 11:03:46 11:03:46

Svečias:
laima100: :lol: va jei nebutu tokiu sliundryciu,kurios zergiasi pries vedusius-tai ir manes cia nebutu (jos jaunyste nugalejo)nuvyliojo nuo manes mano seneli,ligota vyreli,isvaziavo turtuolis senelis prikrautu Dzipu is namu...po 4men avarija,abu ligoninej,dzipas savartyne nebera turtingo senelio,darbo irgi nebera,tik skolos liko senelio saskaitoj.O as likau,isgyvenau ta skausma ir dekinga Orinta as tau nes turiu laiko sau,pasimatymam,ieskojimui draugo,masazui,baseinui ir t.t.As nieko apie save net nezinojau,o dabar zinau...as laiminga,sekminga,mylinti gyvenima moteris...

O tai negalejai iskart normalu vyra susirast, reikejo tau to senuko? Matyt, jo turtu ir jo dzipo reikejo, o ne jo paties. Todel ir oskeite tave i jaunesne ir grazesne

taigi tas senelis.ta Dzipuka isigigo santokoj su manim.ne jo tas dzipukas-bendras ygytas turtas.O seneliu vadinu todel-kad jau dvi anukytes turi...tas senelis(jaunuolis-einantis per kvaileles tokias kaip as...kurios turi gyvenamus plotus,darba.Nes vargselis pats(52metu budamas)net savo kampelio neturi-tai pas mamyte ant peciaus-tai pas eiline moteryte(bet kuri turi savo buta)

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/24 17:53:48 17:53:48

laima100:
Svečias:
laima100: :lol: va jei nebutu tokiu sliundryciu,kurios zergiasi pries vedusius-tai ir manes cia nebutu (jos jaunyste nugalejo)nuvyliojo nuo manes mano seneli,ligota vyreli,isvaziavo turtuolis senelis prikrautu Dzipu is namu...po 4men avarija,abu ligoninej,dzipas savartyne nebera turtingo senelio,darbo irgi nebera,tik skolos liko senelio saskaitoj.O as likau,isgyvenau ta skausma ir dekinga Orinta as tau nes turiu laiko sau,pasimatymam,ieskojimui draugo,masazui,baseinui ir t.t.As nieko apie save net nezinojau,o dabar zinau...as laiminga,sekminga,mylinti gyvenima moteris...

O tai negalejai iskart normalu vyra susirast, reikejo tau to senuko? Matyt, jo turtu ir jo dzipo reikejo, o ne jo paties. Todel ir oskeite tave i jaunesne ir grazesne

taigi tas senelis.ta Dzipuka isigigo santokoj su manim.ne jo tas dzipukas-bendras ygytas turtas.O seneliu vadinu todel-kad jau dvi anukytes turi...tas senelis(jaunuolis-einantis per kvaileles tokias kaip as...kurios turi gyvenamus plotus,darba.Nes vargselis pats(52metu budamas)net savo kampelio neturi-tai pas mamyte ant peciaus-tai pas eiline moteryte(bet kuri turi savo buta)

nu bet tu ir durna... gerai, kad tokiu durniu dar yra, tai bent vyrai turi ka nujodinti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/24 18:47:55 18:47:55

laima100: nemalonus tie meiles trikampiai-man jau buvo keli signalai kad mano Vytukas turi meiluze,kai uzklausiau jo ,jis nusijuoke i akis ir labai isizeide-kuo tu mane laikai,kad as prasideciau su ta baidykle???jau su kuria kita-bet ne su Orinta-ta dvimetrine kartim,kur as ja desiu???(tai va jo atsisaudymas buvo i mano klausima)galune-orinta jam pasake-jeigu tu mane paliksi as nusinuodysiu ir tavo zmona vis vien viska suzinos,kartais ir santazas suveikia(taip jie dabar kartu)bet orinta(moteris be kompleksu)nesenai paskambino man ir pasiule gyvent tryse(kadangi Vytas mazai duoda jai pinigu)ir sako-ka mes dvi bobos neislaikysim 1 vyro? na as moteryte(senu paziuru)tai atsisakiau-pasakiau,kad nereikia man jo-tegu gal kokia Irena pasiima i savo orgijas...dabar galvoju,vyro neturiu(na dokumentaliai dar turiu,nes Bukauskas nesutinka su skirybom-praso palaukt-o Raciene(BUTENT RACIENE)praso,kad as paduociau skirybom VA TAI TOKS meiles trikampis

Ponia Bukauskiene,negitokiomis rasliavomis tikites labai didelio pasisekimo tarp vyru? Ir ar grazu pagyvenusei moterei dar nesisiskyrus su savo vyru ieskotis kitu svetaineje?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume