Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Meilės trikampis

Meilės trikampis

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/28 16:47:16 16:47:16

Svečias:
Lady_scorpio:
Ant-svarstyklių: Ar kada buvote įsipynę į meilės trikampį? Ar verta rizikuoti susidėti su vedusiu vyru? Ar ši pasaka turi laimingą pabaigą?

Ar galima tai pavadinti pasaka? Laimės rūmo ant svetimų ašarų nepastatysi. Gyvenime viskas sugrįžta. Bumerangu.

Ir dar kaip galima pastatyti. Taip ir daro visi protingi žmonės, tik durniai šito nesupranta ir vaikšto į Bažnyčią.

o tai ko tu nedarai, o cia sedi?
ale kaip paskaitau kokiu durnu bobu cia yra, nu blemba... Koks ten vedes diedas pasipist uzsimane, pakarksejo graziai, tai mergai tuoj proto visi mazgai atsisuko ir jau raso - ar turi laiminga pabaiga, blet.
kokia cia pasaka? cia pasidulkinimas ir tiek. Siandien tu, po savaites bus kita. Jei gera kekse busi, tai gal ir menesi pratrauksi. O tada von, bus i tavo vieta jaunesne. Vedes yra vedes, zmonos nieks nemes, o jei nori pasidulkinti, tai taip ir sakyk.

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/28 16:58:09 16:58:09

Svečias:
Lady_scorpio:
Ant-svarstyklių: Ar kada buvote įsipynę į meilės trikampį? Ar verta rizikuoti susidėti su vedusiu vyru? Ar ši pasaka turi laimingą pabaigą?

Ar galima tai pavadinti pasaka? Laimės rūmo ant svetimų ašarų nepastatysi. Gyvenime viskas sugrįžta. Bumerangu.

Ir dar kaip galima pastatyti. Taip ir daro visi protingi žmonės, tik durniai šito nesupranta ir vaikšto į Bažnyčią.

Taip daro ne protingi, o tokiais save laikantys. Tai ne tas pats. Ar Jūs tikrai manote, kad visi keliai veda arba į bažyčią, arba į viešnamį?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 08:57:51 08:57:51

Taip. Aš laimingas. Tas romanas pakeitė žmoną į gerą pusę. Dabar TEN plaukai sutvarkyti, sekse kaip pries 10 metų... Viskas OK, ypač, kažkas davė jai info, kad apart jos dar viena yra, vakar jie išsiskyrė. O aš atseit nieko nežinau. Reikia turėti ištvermę....

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 10:38:54 10:38:54

Praktika gi dar, naujų gerų dalykų gali išmokti oj, mirštu iš juoko

ir-ka

I

8 įrašai

2010/12/29 13:12:50 13:12:50

vedes nera miries....
tad visko gali but....
svarbiausia vadovautis jausmais...

o kokia gali but pabaiga???
tai priklauso nezinia nuo ko...
buna visaip

laima100

L

60 įrašai

2010/12/29 17:59:14 17:59:14

va jei nebutu tokiu sliundryciu,kurios zergiasi pries vedusius-tai ir manes cia nebutu (jos jaunyste nugalejo)nuvyliojo nuo manes mano seneli,ligota vyreli,isvaziavo turtuolis senelis prikrautu Dzipu is namu...po 4men avarija,abu ligoninej,dzipas savartyne nebera turtingo senelio,darbo irgi nebera,tik skolos liko senelio saskaitoj.O as likau,isgyvenau ta skausma ir dekinga Orinta as tau nes turiu laiko sau,pasimatymam,ieskojimui draugo,masazui,baseinui ir t.t.As nieko apie save net nezinojau,o dabar zinau...as laiminga,sekminga,mylinti gyvenima moteris...

laima100

L

60 įrašai

2010/12/29 18:16:18 18:16:18

kokia pabaiga?man gera,ir savijauta gera,nes ne as iskeiciau,ne as apgaudinejau.O vyrelio-matyt nekokia ta pabaiga,jei verkslena,kad tai didziausia jo gyvenime padaryta klaida,kad vienintele gyvenimo meile tai tik as Bet beda-kelio atgal nebera,as jau nebeta,pasitikinti visur ir visada(buvau)atleist atleidau(kad neskaudetu daugiau sirdies)bet pamirst negaliu ir neturiu tam teises-jeigu pamirsiu,galiu vel pakartot ta pacia klaida tik laimes jiems linkiu,sveikatos jaunamartei-kad ji ilgai butu darbinga,nes Vytuka reik islaikyt-o jo reikalavimai ir pageidavimai oi dideli ir skanus

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 18:36:59 18:36:59

laima100: :lol: va jei nebutu tokiu sliundryciu,kurios zergiasi pries vedusius-tai ir manes cia nebutu (jos jaunyste nugalejo)nuvyliojo nuo manes mano seneli,ligota vyreli,isvaziavo turtuolis senelis prikrautu Dzipu is namu...po 4men avarija,abu ligoninej,dzipas savartyne nebera turtingo senelio,darbo irgi nebera,tik skolos liko senelio saskaitoj.O as likau,isgyvenau ta skausma ir dekinga Orinta as tau nes turiu laiko sau,pasimatymam,ieskojimui draugo,masazui,baseinui ir t.t.As nieko apie save net nezinojau,o dabar zinau...as laiminga,sekminga,mylinti gyvenima moteris...

O tai negalejai iskart normalu vyra susirast, reikejo tau to senuko? Matyt, jo turtu ir jo dzipo reikejo, o ne jo paties. Todel ir oskeite tave i jaunesne ir grazesne

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 18:39:29 18:39:29

Svečias: Taip. Aš laimingas. Tas romanas pakeitė žmoną į gerą pusę. Dabar TEN plaukai sutvarkyti, sekse kaip pries 10 metų... Viskas OK, ypač, kažkas davė jai info, kad apart jos dar viena yra, vakar jie išsiskyrė. O aš atseit nieko nežinau. Reikia turėti ištvermę....

nu jo... jai plaukeliai ten sutvarkyti, tau rageliai itaisyti o jau laimingas raguotas vyras, cha cha, mirk is juoko. Jei tau nesistoja, tai nors ragais gali pasidziaugti

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/12/29 21:24:53 21:24:53

laima100: :lol: va jei nebutu tokiu sliundryciu,kurios zergiasi pries vedusius-tai ir manes cia nebutu (jos jaunyste nugalejo)nuvyliojo nuo manes mano seneli,ligota vyreli,isvaziavo turtuolis senelis prikrautu Dzipu is namu...po 4men avarija,abu ligoninej,dzipas savartyne nebera turtingo senelio,darbo irgi nebera,tik skolos liko senelio saskaitoj.O as likau,isgyvenau ta skausma ir dekinga Orinta as tau nes turiu laiko sau,pasimatymam,ieskojimui draugo,masazui,baseinui ir t.t.As nieko apie save net nezinojau,o dabar zinau...as laiminga,sekminga,mylinti gyvenima moteris...

Jūs nelaiminga. Piktdžiuga tai išduoda.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume