Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → kodel jis neturi nuotrauku?

kodel jis neturi nuotrauku?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/10 08:17:37 08:17:37

rudnosiukas: Irgi mat bėda, susiraskit tokį, kuris nuotrakų daug turi, jei jos jau tokios svarbios. O jei tos nuotraukos nėra jau tokios gyvybiškai svarbios, tai ir santykiai jūsų tada beverčiai, jei nuotraukas juose taip sureikšminat. O ir apskritai derėtų pasaulėžiūrą plėst, nes ne visi žmonės tokie, kaip jūs...

Rudnosiuk, siuo atveju ne nuotraukos svarbu, o apsidraudimas nuo apgaules.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/10 09:12:48 09:12:48

Aš pasakysiu iš savo patirties čia: nė vieno neprašiau nuotraukų, kas norėjo, tas siuntė, kas nenorėjo, tas nesiuntė. Ir niekad nemačiau tame jokios problemos. Juk su tuo žmogum bendro gyvenimo dar nekuri. Iš kur čia pas jus tiek įtarumo? Žmonės juk skirtingi - vieni tas nuotraukas labai sureikšmina, begalinius albumus savo atvaizdų susikuria, o kitiems visai kiti prioritetai.
Autorei: patinka - bendrauk su juo internetu, kol tas bendravimas tau malonus. Ir koks skirtumas bendraujant virtualiai kaip ten tas žmogus natūroje atrodo.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/10 09:15:52 09:15:52

Svečias: o apsidraudimas nuo apgaules.

Kalbasi dvi blondinės:
-Žinai,per Naujus metus reikia padovanoti dovaną į temą. Kai buvo ožio
metai, aš padovanojau vyrui dovaną, kuri buvo labai į temą
..-Tai ką tu jam padovanojai?
-Ragus.

Atsakant i tema, nors tai ne mano reikalas, turiu keleta nuotrauku. Viena vairuotojo teisese, kita pase. Dar kazkur plauciu nuotrauka voliojasi.
Jei rimtai nemegstu buti fotografuojamas per balius su burnos turiniu ar prie kiekvieno "stulpo" ant kurio suo sysiu daro. Turiu galvoje, tuos kadrus kuriuose as vienas.
Va fotografuoti man patikdavo.
Zinau, kad pagauti gera kadra ne taip paprasta. Skaitau sios temos burtus ir zaviuosi...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/10 09:17:34 09:17:34

Ai, dar dėl apgaulės.
Kam gali kilti mintis dėl apgaulės? Gal tam, kuris pats panašiai elgiasi? Ar aš neteisi?
O autorė jei jau taip nepasitiki, tai kaip tada toks prisirišimas atsirado įtartinam žmogui?

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/10 12:01:14 12:01:14

lapesnape: Noriu Jusu poziurio... Su zmogumi laiskais, skypu ir sms bendraujame jau puse metu. Skambinomes vienas kitam. Jis yra kitoje salyje ir sustikti kolkas nera galimybiu. Bet jis iki siol man atsiunte tik 2 savo nuotraukas. Mano turi jau begale, o savo teigia, kad neturi, ir nera kam jo nufotografuoti. Labai prisirisusi prie sio zmogaus, bet nesuprantu, kodel jis neturi nuotrauku. Ar taip gali buti?

O aš nesuprantu, kaip galima prisirišti prie žmogaus, kurio nesi net akyse mačiusi.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/10 12:04:24 12:04:24

Buv.Ugnelė: Aš pasakysiu iš savo patirties čia: nė vieno neprašiau nuotraukų, kas norėjo, tas siuntė, kas nenorėjo, tas nesiuntė. Ir niekad nemačiau tame jokios problemos. Juk su tuo žmogum bendro gyvenimo dar nekuri. Iš kur čia pas jus tiek įtarumo? Žmonės juk skirtingi - vieni tas nuotraukas labai sureikšmina, begalinius albumus savo atvaizdų susikuria, o kitiems visai kiti prioritetai.
Autorei: patinka - bendrauk su juo internetu, kol tas bendravimas tau malonus. Ir koks skirtumas bendraujant virtualiai kaip ten tas žmogus natūroje atrodo.

Kad man susidarė įspūdis, jog moteriškė sunkiai atskiria virtualų gyvenimą nuo realaus. Jei žmogus sugeba prisirišti prie nepažįstamojo, nesistebėčiau, jei mintyse kuria įvairiausius ateities planus. Tokiu atveju tos nuotraukos iš tiesų pasidaro labai svarbios.

Kitas draugelis

K

45 įrašai

2010/09/10 13:19:28 13:19:28

man nesuprantama kad norima apsidraust ,nuo ko kokia žaqlą gali patirt internetu bendraudamas,nebent pinigų jam paskolysi,o gal; jis bendraudamas internetu privalo būt ištikimas tau ir neit i kairę

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/10 16:02:03 16:02:03

tsakysiu uz autore.
kai prie zmogaus ,kad ir virtualaus prisirisi, tai norisi zinoti, kad jis ir yra jis, o ne kokia Maryte, neturinti, ka veikti ir ne Alfonsas is kalejimo, ieskantis, pas ka eit kai paleis. Norisi zinoti,kad butent tam zmogui delioji savo (slaptas?) mintis.

Kitas draugelis

K

45 įrašai

2010/09/10 18:41:22 18:41:22

Tai tegu bent skaipą isijungia ir pamato vienas kita ,o geriau susitinka nes nuotrauka apie žmogaus būda nieko ir nesako beto ji turi dvi.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/10 19:42:24 19:42:24

kad sake jis uzsienyje ir kameros neturi.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume