2010/09/09 13:19:00 13:19:00
Noriu Jusu poziurio... Su zmogumi laiskais, skypu ir sms bendraujame jau puse metu. Skambinomes vienas kitam. Jis yra kitoje salyje ir sustikti kolkas nera galimybiu. Bet jis iki siol man atsiunte tik 2 savo nuotraukas. Mano turi jau begale, o savo teigia, kad neturi, ir nera kam jo nufotografuoti. Labai prisirisusi prie sio zmogaus, bet nesuprantu, kodel jis neturi nuotrauku. Ar taip gali buti?
Kitas draugelis
K
45 įrašai
2010/09/09 13:30:29 13:30:29
Mano požiūris štai toks . pirmiausia niekad nežinai iš kur jis jei tu ji zinai tik iš interneto,beto nuotrauka jis tau gali duot bet kokia ir tu nesuprasi ar ji jo jei nematei gyvai.matau pradedi svaigt ko daryt nederėtų tai tik iliuzija ir viskas ,negalima prisirist kol nepamatai realiai,nejaugi jautiesi tokia vienisa kad isikliopinai virtualiai ,pradek trupučiuką galvot
2010/09/09 13:33:37 13:33:37
Kitas draugelis: Mano požiūris štai toks . pirmiausia niekad nežinai iš kur jis jei tu ji zinai tik iš interneto,beto nuotrauka jis tau gali duot bet kokia ir tu nesuprasi ar ji jo jei nematei gyvai.matau pradedi svaigt ko daryt nederėtų tai tik iliuzija ir viskas ,negalima prisirist kol nepamatai realiai,nejaugi jautiesi tokia vienisa kad isikliopinai virtualiai ,pradek trupučiuką galvot
IR greiciausiai todėl ir daugiau neduoda nes davė ne savo, nes daugiau neturi
2010/09/09 13:40:12 13:40:12
Zinau jo varda pavarde, asmens koda (taip jau gavosi, kad jis man pinigeliu pervede uz viena paslauga, ne intymia, negalvokit, isverciau jam kelis dokumentus). Ir skype ta nuotrauka, kuria man dave. bet prisirisau nezmoniskai, nes musu bendravimas labai siltas buvo.
Kitas draugelis
K
45 įrašai
2010/09/09 13:52:12 13:52:12
buvau ir as prisidejas ir ivairių nuotraukų ir nikų dabar isvis nieko nededu nes tai nieko nereiskia,be to negali gi zmogus but tokiu ubagu kad muilinės uz tris simtus litų nenusipirktų o turėtų kompiuterį,nu tai ko per skaipą nepasirodo irgi kameros už dvidesimt litų neiperka ,daugiau negu juokinga.
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/09/09 14:09:36 14:09:36
Manau, kad gali būti ir nereiktų dėl to jaudintis. Vieni labai mėgsta fotografuotis, turi tokias tradicijas, kad visada visur, kur tik pasisuka, tai ir pleškina.
Kiti tam neteikia perdaug didelės reikšmės. Tokių žmonių daug pažįstu.
Aš sakyčiau, esmė gal ne nuotraukose ar jų kiekyje, tik gal tose iliuzijose į nėkart nematytą žmogų. Gal geriau bendrauti tiek, kiek jis tau įdomus kaip pašnekovas ar artimas savo mąstymu, bet labai prisirišti... Nors žinau, kartais labai lengva tą ribą peržengti.
Kitas draugelis
K
45 įrašai
2010/09/09 14:27:14 14:27:14
Nu iš tikro nelabaisuvokiamas dalykas isikliopyt internetu ,juk realybėj visai kitaip gi būna pabendraut sutinku aišku galima bet tai tik tiek !
2010/09/09 15:01:32 15:01:32
Kitas draugelis: Nu iš tikro nelabaisuvokiamas dalykas isikliopyt internetu ,juk realybėj visai kitaip gi būna pabendraut sutinku aišku galima bet tai tik tiek !
tikrai sunku suvokti iš šono, bet kartais taip va ima ir nutinka ir įsikliopini. Nu į ką. Nu ir nieko. Praeis. Įsitrauki, nes labai norisi bendravimo. Pagyveni iliuzijomis... gaila laiko jei labai daug energijos tam skiri. Gal va realiai kokį vyrą pavyktų sutikti per tą laiką kol gyveni tuščiomis iliuzijomis? O gal būna ir retų išimčių? - hm... neteko girdėti tokių sėkmingų istorijų...
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/09/10 06:16:32 06:16:32
Irgi mat bėda, susiraskit tokį, kuris nuotrakų daug turi, jei jos jau tokios svarbios. O jei tos nuotraukos nėra jau tokios gyvybiškai svarbios, tai ir santykiai jūsų tada beverčiai, jei nuotraukas juose taip sureikšminat. O ir apskritai derėtų pasaulėžiūrą plėst, nes ne visi žmonės tokie, kaip jūs...
2010/09/10 08:14:29 08:14:29
Pazystu viena zmogu, kuris irgi gal tik pora nuotrauku tegali atsiusti. Ne todel, kad ju visai neturi. Kazkiek, kelias turi. Esme tame,kad jis visom svaigsta, kad yra lietuvis emigrantas, besivartantis pajury kazkur Margaritos saloj, Venesueloj ir pan. O is tikruju tai shiknaskylej sedi.
Ar tavo svajoniu objektas ne panasus?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume