Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Labai uzsiemes

Labai uzsiemes

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/07/13 05:15:17 05:15:17

Svečias: Aš jam sakiau apie savo nerimą, jis sakosi, kad vyras, kuris nori ka-ko gyvenime pasiekti, turi dirbti daug. Buvau pas jį namie, moteriškų daiktų kaip ir neradau.... Net nežinau.... O po darbo jis sakosi, kad b8na per daug pavargęs ir nebenori nieko....

Kaip sakant nelygu ko? gyvenime pasiekti?! zinau viena, dirbant fizini darba minimumui uzdirbti galima. Dirbant intelektualini darba "siek tiek" daugiau. Nezinau kur Jus gyvenat, as gyvenu Lietuvoje
Del tu moterisku daiktu, gal reikejo pasidometi ir vyriskais daiktais. Dabar tai populiaru.

"Cia' buvo uzsiminta apie sajones. Kad ir kokio dydzio butu svajones, nei vienas vyras nenori kad jos taptu isrinktosios "drabuziu spintos turiniu". Priklausomai, kokio dydzio "spinta", tuo ilgiau galima "sedeti uoloje". Kad ir koks grozio etalonas, svarbiau laisve.
(cia tik mano tokia nuomone)

gyt

G

59 įrašai

2010/07/13 10:25:00 10:25:00

Merginos... Tikrai yra vyru, kurie tiesiog neturi daug laiko, ipranta planuoti laika ir gyventi be moters. Kad viskas pasikeistu turi praeiti metai... gal daugiau... Tiesiog, jei busi nuostabi ir laikas su tavimi bus nepakartojimas, jis pats tiesis jo gauti vis daugiau ir daugiau, nesikarkite pacios, sumodeliuokite situacija taip, kad jus butumete daugiau uzsiemusi ir jam reiketu jusu siekti.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/13 12:18:36 12:18:36

nesikarkite pacios, sumodeliuokite situacija taip, kad jus butumete daugiau uzsiemusi ir jam reiketu jusu siekti.[/quote]

Auksiniai žodžiai Net "pasicekavyjau" į anketą žvilktelt - kas tiap protingai mąsto

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 06:38:32 06:38:32

Tik kartais moterims nebuna kantrybes... jos nori iskarto rezultato... pabuna kuri laika nepasiekiama. Paskiau pvz. "jis paklause, ka veikiu?" o tai reiskia, kad jis mane myli, dabar jau galiu ji pakviesti i pasimatyma

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/14 06:43:03 06:43:03

kaži, o jeigu vyras moteriai sako pasiilgau, ką tai galėtų reikšt, lyg ir turėčiau suprast, bet neįkertu šio žodžio prasmės , savo versija turiu, bet tai subjektyvu, reikalinga bešališkas paaiškinimas

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/14 08:05:18 08:05:18

Man atrodo, kad jei sako ''pasiilgau'', tai ir yra, kad pasiilgo. Jei aš pasiilgčiau, tai taip ir sakyčiau, o ne apsimetinėčiau ar laukčiau, kad atspėtų iš akių. Manau, kad bet kuriuose santykiuose svarbiausia atvirumas ir nuoširdumas. Jeigu aš būčiau užsiėmusi ar pavargusi, irgi lygiai taip ir pasakyčiau. Ir jei vyras sakosi esąs užsiėmęstas, tai taip ir turėtų būti, nes bet koks įtarinėjimas ar ieškojimas sliekų ten, kur nėra tik verčia paskui žmogų meluoti ar sakyti būtent tai, ką jūs norite išgirsti, o ne teisybę.
Autorės atveju - vyras skiria moteriai laiko tiek, kiek jis gali ir nori jai skirti ir nieko čia per prievartą neišsimuši. Viskas turi eiti sava vaga ir laisvu noru.

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/14 08:42:27 08:42:27

Svečias: Aš jam sakiau apie savo nerimą, jis sakosi, kad vyras, kuris nori ka-ko gyvenime pasiekti, turi dirbti daug. Buvau pas jį namie, moteriškų daiktų kaip ir neradau.... Net nežinau.... O po darbo jis sakosi, kad b8na per daug pavargęs ir nebenori nieko....

Man labai idomu, kokia dali Jusu pacios dienos uzima darbas?

Mona

M

110 įrašai

2010/07/14 17:43:09 17:43:09

Kai nenoriu susitikti - būnu užsiėmusi, kai iš tikrųjų būnu apsikrovusi darbais - negaliu susitikti ir tuo džiaugiuosi. Tokia yra natūrali reakcija į spaudimą susitikti, kai žmogus nepatinka ir nenori jo skaudinti tiesiu atsisakymu. Leidi suprasti. Bet ne visada tokios pamokos reikalingos. Žmonėms iš tikrųjų visada reikia savo erdvės ir laiko, kuriuose jie jaučiasi šeimininkais ir net labai mylintys partneriai neturėtų brautis ten per prievartą. Tai jau būtų kėsinimasis į nuosavybę, o už ją kovojama ne visai maloniais būdais. Reikia leisti pasiilgti ir sau, ir jam. Jeigu to neįvyks, vadinasi, keliai tik susikirto, o ne susiliejo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 18:06:21 18:06:21

Mona: Kai nenoriu susitikti - būnu užsiėmusi, kai iš tikrųjų būnu apsikrovusi darbais - negaliu susitikti ir tuo džiaugiuosi. Tokia yra natūrali reakcija į spaudimą susitikti, kai žmogus nepatinka ir nenori jo skaudinti tiesiu atsisakymu. Leidi suprasti. Bet ne visada tokios pamokos reikalingos. Žmonėms iš tikrųjų visada reikia savo erdvės ir laiko, kuriuose jie jaučiasi šeimininkais ir net labai mylintys partneriai neturėtų brautis ten per prievartą. Tai jau būtų kėsinimasis į nuosavybę, o už ją kovojama ne visai maloniais būdais. Reikia leisti pasiilgti ir sau, ir jam. Jeigu to neįvyks, vadinasi, keliai tik susikirto, o ne susiliejo.

Būtent...

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/07/21 18:20:52 18:20:52

Svečias: Vyras labai uzimtas. Ka tai reiskia? Jis sakosi, kad jam patinku ir nori su manimi bendrauti, tiesiog labai dau8g dirba. Kai susitinkam, viskas buna nuostabu. Bet kartais nesusitinkam kokia savaite, nors susirasinejam kasdien. Kaip suprasti toki jo elgesi? Tikiu, kad siais laikais, o ypac darboholikams, darbas atima daug laiko. Bet negi gali buti taip, kad visai nelieka laiko moteriai? Nenoriu jo spausti, bet man maza tu retu susitikimu, jauciuosi vienisa.

moterys visos perdeda, nori daugiau dėmesio iš vyrų. tai natūralu. bet jei jis yra atviras, sažiningas, nemeluoja ir dar susirašinėjat, kad ir vieną kartą per savaitę susitinkat, tai čia jau super. kai toks vyras šalia, tai geriau nespausti, bus kaip bus, nors kokią užuominą, kad jaučiamas noras dažniau susimatyt, gali jam pasakyti. tai dar priklauso nuo to kiek laiko bendraujat. moterys , kurias vyras traukia kaip magnetas, nori kuo greičiau tą vyrą pasisavinti, kuo dažniau būti su juo. bet jei norima rimtesnių santykių, geriau nespausti, užsiimti kokia prasminga veikla. pasijuntama daug maloniau kai ne pačios reikalaujam iš jų dėmesio, bet patys reikalauja to iš mūsų. Daug malonesnis ir žadantis rytas kai jis pirmas parašo, paskambina. Suteikime jiems truputuką laisvės ir su tuo kartu sukurstykime jiems betikslų pavydą.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume