Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Labai uzsiemes

Labai uzsiemes

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/09 11:02:51 11:02:51

Jei tikrai norėtų - rastų jums laiko. Nenoriu būti blogio pranašu, bet iš patirties galiu pasakyti, kad galbūt Jūsų vyriškis kažką slepia - galbūt kitą draugę, o gal ir žmoną su 3 vaikais... Manau, geriausai visas abejones išsakyti draugui, kad netektų taip laukime praleisti menesių, metų...

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/10 12:05:57 12:05:57

Aš jam sakiau apie savo nerimą, jis sakosi, kad vyras, kuris nori ka-ko gyvenime pasiekti, turi dirbti daug. Buvau pas jį namie, moteriškų daiktų kaip ir neradau.... Net nežinau.... O po darbo jis sakosi, kad b8na per daug pavargęs ir nebenori nieko....

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/12 12:56:22 12:56:22

Svečias: Aš jam sakiau apie savo nerimą, jis sakosi, kad vyras, kuris nori ka-ko gyvenime pasiekti, turi dirbti daug. Buvau pas jį namie, moteriškų daiktų kaip ir neradau.... Net nežinau.... O po darbo jis sakosi, kad b8na per daug pavargęs ir nebenori nieko....

Paskutinė frazė labai nekaip skamba.. Manau, jei Jūs jam rupėtumėttiek, kiek jis jums, net pavargęs rastų Jums laiko.
Vyras, kuris nori gyvenime kanors pasiekti - turi rasti laiko moteriai (sau, laisvalaikiui,...sąrašas ilgas) - kitiap perdegs ir nieko nepasieks

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/07/12 13:21:23 13:21:23

Svečias: Aš jam sakiau apie savo nerimą, jis sakosi, kad vyras, kuris nori ka-ko gyvenime pasiekti, turi dirbti daug. Buvau pas jį namie, moteriškų daiktų kaip ir neradau.... Net nežinau.... O po darbo jis sakosi, kad b8na per daug pavargęs ir nebenori nieko....

Šeip jau ir moteris, kuri nori ko nors pasiekti turi turėti šiek tiek daugiau valios..
Atleiskite, o po kiek jums metų?
o ko norite jūs pati pasiekti?

Šeip, jei žmogus pavargęs, jis tikrai pavargęs. O jie dar po darbo reikia linksminti moterį, kad ji nesijaustų vieniša, nuskriausta ir t.t. O gal dar ji ir ėmė nebe tokia simpatiška kaip pažinties pradžioje atrodyti, ypač kai daro kažkokį spaudimą...

salamonijus

S

97 įrašai

2010/07/12 20:40:14 20:40:14

na jei zmogus daug dirbat tai ir neranda tau laiko suprask gi ji. jei i darba atplauki 8 ispropoji 9 vakaro taio kokie dar pasimatymai?

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/12 20:46:06 20:46:06

jo is tikro,bet kitas dalykas visų pin igų neuzdirbsi o sveikata sukalsi kaip reikiant tai jau tikrai, tai jeigu dirbt ir dirbt tai kada gyvent paemei ir pasikabinai

salamonijus

S

97 įrašai

2010/07/12 20:48:00 20:48:00

x,x,x: jo is tikro,bet kitas dalykas visų pin igų neuzdirbsi o sveikata sukalsi kaip reikiant tai jau tikrai, tai jeigu dirbt ir dirbt tai kada gyvent paemei ir pasikabinai

zinom kolega mes ta posaki visu pinigu neuzdirbsi ir visu moteru nepamylesi, ale juk verta pabandyti

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/12 21:26:55 21:26:55

pasileidusi:

Šeip jau ir moteris, kuri nori ko nors pasiekti turi turėti šiek tiek daugiau valios..

Šeip, jei žmogus pavargęs, jis tikrai pavargęs. O jie dar po darbo reikia linksminti moterį, kad ji nesijaustų vieniša, nuskriausta ir t.t. O gal dar ji ir ėmė nebe tokia simpatiška kaip pažinties pradžioje atrodyti, ypač kai daro kažkokį spaudimą...

Labai vykęs komentaras.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/13 02:08:49 02:08:49

Būtent-kuo daugiau reikalausi dėmesio-tuo nuobodesnė tapsi. O gal jau ir tapai nuobodi, todėl dėmesio ir nėra. Bandyk taisyti situaciją:
Į gautas žinutes neatsakyk tuoj pat-palauk valandą ar dvi. O tada atsakyk (arba ne-jei kas nepatiks); keletą kartų atsisakyk susitikti, bet neaiškink priežasties-būk paslaptinga.; susitik pvz. trumpam-kokiam pasivaikščiojimui parke/ar kur pačiai patinka, praleisk gerai laisvalaikį, bet nevažiuok pas jį namo mylėtis.; neieškok jo pati - nerašyk, neskambink - tegul dirba (net jeigu nedirba) - visa tai turi daryti ne su pykčiu, dėl to kad negauni dėmesio, o žaisdama. Iš tikrųjų rezultatą/pokyčius pamatysi greitai. Arba jį suintriguosi, arba suprasi, kad esi nereikalinga. Jei nereikalinga-kam jis tau toks? Atrasi vyrą, kuriam būsi reikalinga ir kuris skirs laiko. Pati didžiausia klaida yra mylėtis greit po pažinties. Jei vyrui patiksi-jis lauks ilgai. Išbandyta.

Svečias: As dirbu, turiu draugu, turiu tevus, sese. Turiu ka veikti, bet jauciuosi vienisa kita prasme. Man truksta jo demesio. Bet juk negaliu jo priversti to demesio man daugiau rodyti...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/07/13 02:16:15 02:16:15

Kodėl vieniša, nuskriausta? Visai normalu yra susitikti bent kartą per savaitę ir man suprantamas temos autorės nerimas. Žmogus yra pavargęs ir nebenori moters,ko gero, kai jam virš šešiašdešimt-jaunas vyras tikrai atrastų laiko. Labai gali būti, kad susitikinėja su keliomis iškart-dabar Lt moterų žymiai daugiau, nei vyrų-yra iš ko rinktis. Ir, deja, vyrai nesielgia garbingai.

pasileidusi:

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume