Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kokius vyrus narašome?

Kokius vyrus narašome?

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/14 07:00:31 07:00:31

Arba galvojimas, kad zinai, ko nori Sablonas, stereotipas

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/14 08:46:58 08:46:58

Na man kadangi svarbiausia zmogaus gebejimas bendrauti, tai nurasau tuos, kurie neturi savo nuomones. Zmogus be nuomones - 0. Taip pat svarbus humoro jausmas. O visa kita... yprociai, kuriuos galima pakeisti arba su kuriais galima apsiprasti.

Subrendęs meilei

S

92 įrašai

2010/08/09 11:27:03 11:27:03

Sveiki visi,
Gera tema. Nustebau pamatęs tiek įsižeidusių vyrų. Nevyriška kažkaip:) Bet aš kažkaip bučiau linkęs duoti antrą šancą, nes nurašyti dėl blogo kvapo iš burnos ar nešvarių panagių ir pan. švelniai tariant neitin protinga. Nes tai gali būti vienkartinis atvejis, nesusipratimas, o ne šlykštus įprotis, nevalingumas. O jau aišku išsiaiškinus, kad tai kasdienis, įprastas reikalas galima ir nurašyt:)
Būvę man visokių atvejų, kai į pasimatymą mergina ateina susivėlus, netgi su lengvu prakaitu kvapeliu. Pirmas įspūdis ne koks, nevala pamaniau. Bet pradėjus bendraut išsiaiškinau, kad mergaitei atsitiko nelaimė, sprogo namuose kažkoks vamzdis, ji vargšė viską tvarkė, kamšė, sulaukus meistro atlėkė pas mane. Ir tas jos noras bet kokiu atveju pasimatyti su manimi (nors ir su tam tikrais prieskoniais) padarė man įspūdį.
Taigi visada reikia išsiaiškinti priežastis. Dėl blogo kvapo irgi galėjo atsitikti kažkas panašaus, gal vaikinukas laukdamas, nekantraudamas užsirūkė, o tik parūkęs susivokė nebeturys kramtomos gumos. Buvę ir man taip, tokiu atveju pasidarau labai nešnekus:) Ir tai buvo pagrindinė priežastis kodėl mečiau rūkyt. Dėl nagų, gal jam važiuojant pas Tave sugedo auto, jis jį tvarkė, išsitepalavo, po to bandė rankas nusiplaut bet panagėse vis tiek liko š. Ir panašiai. Reziumė, negalima nesusipratimams, leisti pasibaigt dar neprasidėjusiems santykiams:)

bjaurioji

B

1 įrašai

2010/08/09 11:37:54 11:37:54

Cha, mano draugei neseniai irgi truko vamzdziai bute, ta diena kaip tik turejome eiti i teatra, ir kai susitikome, atrode puikiai ir gaiviai, lyg visa diena mirkusi vonioje. Taip kad nereikia cia kvailai teisinti nei smarves is burnos, nei juodu panagiu. Atleiskit uz negrazu palyginima, bet kai man menesines, as nevaikstau issitepusi kraujais, kad ir kaip tai naturalu ir gamtos sutvarkyta . Atminkim viena grazia taisykle - niekada nebuna antros progos padaryti pirmaji ispudi

Viešnia

V

281 įrašai

2010/08/10 11:30:30 11:30:30

Na pirmas ispudis gali buti labai geras, -pvz man vyriskis pasirode patrauklus,radom bendra kalba, atrodo daug kas sutapo- ir nuomones ir poziuris i gyvenima...bet kaip sakant susipazinus artimiau teko labai nusivilti, nes jam nieko nesigavo...po pirmo karto pamaniau, kad gal jaudulys, ar kas...po antro kad ir kaip stengiausi- ir vel nieko gero, jau jauciausi nekaip...na o po trecio karto pasakiau sau gana cia primesti gailestingaja motina Terese, ir nutariau kad teks nurasyti...

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/10 11:55:23 11:55:23

lietuvės bobos tikros nacistės!

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/08/10 12:08:12 12:08:12

Sveikas,kodel i zmonas tokia baisia boba pasirinkai?
A pochui,bent jau namus saugo.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/11 10:25:17 10:25:17

Svečias: lietuvės bobos tikros nacistės!

O tu kas, internaciukas? Eik pamokų rudeniui ruošt, o tai antrus metus vėl paliks.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/11 11:49:02 11:49:02

Svečias:
Svečias: lietuvės bobos tikros nacistės!

O tu kas, internaciukas? Eik pamokų rudeniui ruošt, o tai antrus metus vėl paliks.

[quote:3pd4wjal][/quote:3pd4wjal]Kadangi yra visokių moterų,tai ir kiekvienas nevykėlis gali tikėtis būti priglaustas.Bet iš esmės yra tik du vyrų vertės kriterijai- socialinė padėtis ir finansinis statusas.Jei neturi nei vieno nei kito,ne kažin ko jis ir tevertas.Žinoma,vyrai dėl tokio vertinimo eina iš proto,nes juk jiems būtų patogiau,kad juos mylėtų už tai,kad jie yra.Bet, mielieji ,prabangios moters be statuso nerasit.

Moteris_Ji

M

268 įrašai

2010/08/11 12:07:09 12:07:09

Žmogus yra vertingas, nes yra žmogus ir tai nepriklauso nuo pinigų kiekio, socialinio statuso ir bala žino dar nuo ko. Žinoma, tai, kad vyras neturi visiškai nieko materialaus susikūręs ir niekada neturėjo, o jam jau na... gal 40 m ir daugiau... , rodo tam tikrą požiūrį į gyvenimą: gal neatsakingumą?, nesugebėjimą savimi pasirūpinti?, neveiksnumą? Tai nėra nereikšminga, bet ir nėra esmė, kalbant apie vyrą kaip apie žmogų. Gali būti išgyvenami tam tikri periodai, patiriami finansiniai sunkumai, bet svarbu žmogaus požiūris bei pastangos dėl kitų ir saves. Jei vyras yra sveikas ir gauna palaikymą iš moters, tuomet natūraliai ateina noras stengtis, dirbti, uždirbti.
Prisipažinsiu, man būtų sunku ir nepriimtina bendrauti su partneriu, kuris nieko neturi ir nesistengia arba patogiai jaustusi gyvendamas moters sąskaita. Tiesiog tokie santykiai būtų nelygūs.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume