Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Kokius vyrus narašome?

Kokius vyrus narašome?

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/12 09:45:44 09:45:44

Svečias:
Viesnia: Viespatie, oman teko nurasyti net tris del visiskos impotencijos, o dar vienas is ju trenke prakaitu, kitam dvoke puliais is burnos, o trecias smirdejo slapimu, nes sirgo diabetu jau 10 metu, ir taupe vandeni trusikams skalbti.

nepykit vyrai, bet deja tokia tiesa apie jus....teko pačiai tuo įsitikinti, todėl nebeieškau jokių vyrų, pasirašyčiau tik su užsieniečiu

nu paskaityk kygas :"Priversta tylėti", "Tik su dukra" praeis noras.

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/12 10:36:05 10:36:05

kiesux: pasiskaitai moteru komentarus, tai juokas suima, toks jausmas, kad i pasimatyma einat kaip i turgu... na butu geras variantas, bet va dantis kreivas, batu nenusivale, masinos nesusitvarke, ar dar kokia kvaila priezastis, ir tada jau "nurasineja", o po to verkia forumuose, ka dryti kodel negaliu susirasti poros... Slykstu daros ir i pasimatyma eit, kai pagalvoji, kokie vertinimo kriterijai: pasiturintis, masinos stovis/kaina ir t.t. o kur zmogaus pazinimas, bendravimas?

O tai tu į pasiamtymą su bet kuo vaikštai... Neturi jokių kriterijų užsidėję kitai lyčiai????? Abejoju... Kriterijai yra ir turi būti. Nekeliu didelių kriterijų finansinei pusei, bet nenorėčiau vyro finansiškai išlaikyti...Aš tikrai nurašau vyrus, kurie šneka ir elgiasi kaip kaimo mužikai - ir ką tu man padarysi... nieko... Bet kitoms - jie gal kaip aukso grynuoliai... Tam kriterijai ir reikalingi ir pas kiekvieną jie skirtingi....

kiesux

K

1086 įrašai

2010/07/12 12:15:22 12:15:22

malvina0120:
O tai tu į pasiamtymą su bet kuo vaikštai... Neturi jokių kriterijų užsidėję kitai lyčiai????? Abejoju... Kriterijai yra ir turi būti. Nekeliu didelių kriterijų finansinei pusei, bet nenorėčiau vyro finansiškai išlaikyti...Aš tikrai nurašau vyrus, kurie šneka ir elgiasi kaip kaimo mužikai - ir ką tu man padarysi... nieko... Bet kitoms - jie gal kaip aukso grynuoliai... Tam kriterijai ir reikalingi ir pas kiekvieną jie skirtingi....

ne su bet kuo nevaikstau, bet ir atsirenku su kuo eiti, su kuo neiti dar iki pasimatymo. o kas liecia kaikuriuos kriterijus, tai pats buvau susidures, pries metus su virs ejau i pirma pasimatyma su mergina, ir atvaziavau su netvarkinga masina. Jei butu taip kaip daugelis cia pasisakiusiu, tai tuom pasimatymas butu ir pasibaiges, bet pasitaike protingesne panele. Ir issiaiskino kas ir kaip. Taip ta masina buvo netvarkinga tik todel, kad as pasirinkau susitikti su ja, o ne tvarkytis masina, tiesiog tuo metu buvo daug darbu ir nebuvo kada skirti tvarkai laiko, po to visalaik vazinejom su tvarkinga masina. Taigi, moralas toks butu, jog pirmas yspudis gali buti apgaulingas. Ir man buvo yra ir bus juokingi tokie zmones, kurie mano "sugebantys" taip greit ivertinti zmogu jis jam tinka ar ne

malvina0120

M

163 įrašai

2010/07/12 12:35:59 12:35:59

Na KIESUX sutinku su tavim ir dažniausiai duodu antą šansą tiems, kuriuose matau potencialą. Niekad nekreipiau dėmesio į mašinos tvarkingumą/netvarkingumą, nes pati savąją apleidus šiektiek. Bet jei man nepatinka vaikino bendravimo, elgesio manieros - jam antro šanso tikrai neduodu. Gaila gaišti laiko dėl to, kas to laiko nevertas

Mona

M

110 įrašai

2010/07/12 17:57:59 17:57:59

"Nurašiau" pavyduliautoją, nors buvom bepradėję kartu gyventi. Tada supratau, kodėl kažkada pati buvau "nurašyta" už tą patį. Atskrido bumerangas, ir aš jį sudeginau.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/12 21:31:46 21:31:46

Svečias: Badaujant, tikrai kvapas is skrandzio ne koks eina, niekuo nepanaikinamas. Bet as tada ir i pasimatymus neinu.

apie koki cia badavima kalbat davai greit suvalgot po bulkute kad is skrandzio nesmirdėtu

gyt

G

59 įrašai

2010/07/13 10:29:30 10:29:30

Reiklios, jus moterys, mielos

Ach

A

8 įrašai

2010/07/13 11:57:17 11:57:17

gyt: Reiklios, jus moterys, mielos

Pirmas klausimas: ar tai yra blogai?
Antras: O ar vyrai ne? nereiklūs?:)
Jus nematote kolegų anketų, kai kurie aiškiai įvardija: tik blondinė arba tik liekna, arba, vyresnės nei 38, neatletiškos net nerašykit nes AŠ noriu dar vaikų, o dar geriau ' nerašykite auginančios šunelius su kaspinėliais' ( šitas tai labiausiai "patiko" ) ir panašiai. Mes bent einam susitikti ir įsitikinti

Gal , jei temos pavadinimas būtų labai jau tolerantiškas ir skambėtų panašiai kaip pvz: ' kas jums itin svarbu" ar "kokiems dalykams pritrūksta tolerancijos" būtų mažiau sarkazmo ir akmenų į svetimą darža mėtymo ( PIKTAI)...bet buvo išsireikšta "gatvės" kalba... visi suprantame ką norėjo pasakyti, tik vieni piktinasi, o kiti va, diskutuoti stengiasi.

Asmeniškai aš netoleruoju nevalyvumo.Pati esu tvarkinga.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/13 12:07:56 12:07:56

Nurasom berazumius, navaleikas ir tokius istvirkelius, kaip Borgia.

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/07/13 13:42:21 13:42:21

O man patikdavo, kai vyrai tiksliai nurodydavo, ko nori: pvz. ''lieknos šviesiaplaukės su didele krūtine'' arba ''protingos moters tik susirašinėjimui''. Arba ''moters laisvalaikiui ir seksui''. Arba ''ilgalaikiams santykiams su perspektyva sukurti šeimą''. Nes, mano nuomone, tai ne reiklumas, o žinojimas, ko nori. Ir tai iškart įneša tam tikrą aiškumą.
Aš, tarkim, nurašyčiau vyrus, kurie išvis nežino, ko nori, nemąsto, neturi jumoro jausmo, materialistus, nes mane labiausiai žavi protas ir vyriška logika.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume