Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Jis turi zmona

Jis turi zmona

Nenoriu issiduoti

N

1 įrašai

2010/05/14 10:41:46 10:41:46

Jis turi zmona, bet jie daznai pykstasi. Mes susitikinejame slapta. Buna gera kartu. Jau susitaikiau, kad jis negali man skirti viso laiko. Jie turi tris vaikus. Bet mano laikrodis jau tiksi Nezinau, kokiu tinkamu argumentu rasti, kad ji palenkti. Zinau, sakysit, kad kad ne as turiu ji lenkti, o jis pats turi noreti. Bet jis sakosi, kad bijo suklysti. As ji suprantu. Juk nieko negaliu zadeti, nezinau kaip bus po metu. Ultimatumus skelbti bijau, nes pasirinkti mane jam reikia drasos, o pabuges jis gali tiesiog nieko nekeisti ir as liksiu be nieko...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/14 11:24:54 11:24:54

Mieloji, nebuk naivi...

Gina

G

2 įrašai

2010/05/14 12:30:50 12:30:50

O jis ir "bijos" suklysti visą ateinantį penkmetį. O kam jam ką nors keisti - jam gera su tavim, o žmoną ir vaikus jis jau turi. Vadinasi gyvena ir mėgaujasi. Pati gerai pagalvok. Žinau, kai pajunti kito žmogaus artumą sunku patikėti, kad jis nori ne to pačio ko ir tu, bet naivumas dar niekam nepadėjo gyvenime

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/14 12:35:59 12:35:59

Dėl manęs jis metė žmoną. O po dviejų metų, dėl kitos meilužės metė mane. Mano istorija lakoniška, bet tikiuosi, kad atsakiau į Jūsų temą...

jau ne mergina

J

1 įrašai

2010/05/14 15:57:40 15:57:40

Nenoriu issiduoti: Jis turi zmona, bet jie daznai pykstasi. Mes susitikinejame slapta. Buna gera kartu. Jau susitaikiau, kad jis negali man skirti viso laiko. Jie turi tris vaikus. Bet mano laikrodis jau tiksi Nezinau, kokiu tinkamu argumentu rasti, kad ji palenkti. Zinau, sakysit, kad kad ne as turiu ji lenkti, o jis pats turi noreti. Bet jis sakosi, kad bijo suklysti. As ji suprantu. Juk nieko negaliu zadeti, nezinau kaip bus po metu. Ultimatumus skelbti bijau, nes pasirinkti mane jam reikia drasos, o pabuges jis gali tiesiog nieko nekeisti ir as liksiu be nieko...

as 8 metus susitikinejau su vedusiu vyru, tik ir girdejau kokia grazi esu, kaip su manim gera, kokia seksuali ir protinga. Bet kai atejo laikas pasiaiskinti, tada isgirdau zodzius: as tau nieko nezadejau ir kokiu serielu prisiziurejai. Kaip slapiu skuduru per veida gavau... dabar sedziu ir galvoju, kaip gaila tu 8 jaunystes metu,... visada vienisos kaledos, Naujieji, velykos, valentyno diena ir kitos sventes... jokiu garantiju... ir 30 metu ant nosies. Savo laime pati ir pradanginau

Buvusi ugnelė

B

150 įrašai

2010/05/14 16:28:17 16:28:17

Dieve, kokų naivių ir kvailų moterų besama..... Niekas čia nesiskirs, net ir nežada skirtis, o kad pykstasi, tai čia tau jis taip paaiškino. Ir pagaliau - jei ir apsipyko, tai susitaikys. Realiai tu esi vedusio vyro patogi meilužė. Ir viskas. Ir kaltė čia tavo didžiausia. Vyrą visada visi pateisins - argi jis kaltas, jei kažkokia boba ant sprando kariasi, žinodama, kad jis 3 vaikus turi. O tu ir liksi kekše...
Ir žiūrėk, kad kada nors gyvenime tavo šeimos kas taip neišardytų - visada viskas grįžta bumerangu.
Palik tą vyrą, gerbk save, ir teaugina jis ramiai savo vaikus. O tu ieškokis laisvo ir kurk savo šeimą.
Sėkmės.

Toma

T

6 įrašai

2010/05/14 16:43:08 16:43:08

Buvusi Ugnelė: Dieve, kokų naivių ir kvailų moterų besama..... Niekas čia nesiskirs, net ir nežada skirtis, o kad pykstasi, tai čia tau jis taip paaiškino. Ir pagaliau - jei ir apsipyko, tai susitaikys. Realiai tu esi vedusio vyro patogi meilužė. Ir viskas. Ir kaltė čia tavo didžiausia. Vyrą visada visi pateisins - argi jis kaltas, jei kažkokia boba ant sprando kariasi, žinodama, kad jis 3 vaikus turi. O tu ir liksi kekše...
Ir žiūrėk, kad kada nors gyvenime tavo šeimos kas taip neišardytų - visada viskas grįžta bumerangu.
Palik tą vyrą, gerbk save, ir teaugina jis ramiai savo vaikus. O tu ieškokis laisvo ir kurk savo šeimą.
Sėkmės.

tai menkai mastanciu zmoniu nuomone, jog kalta tik viena puse. = taip pat kaltas ir vyras, kad patogiai gyvena sau ir abi skaudina

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/05/14 18:04:31 18:04:31

mano draugas sako, kad tas vyras turbūt yra D.Klūnis, nes kitaip nėr ko dūsaut taip labai...

Nenoriu issiduoti: Jis turi zmona, bet jie daznai pykstasi. Mes susitikinejame slapta. Buna gera kartu. Jau susitaikiau, kad jis negali man skirti viso laiko. Jie turi tris vaikus. Bet mano laikrodis jau tiksi Nezinau, kokiu tinkamu argumentu rasti, kad ji palenkti. Zinau, sakysit, kad kad ne as turiu ji lenkti, o jis pats turi noreti. Bet jis sakosi, kad bijo suklysti. As ji suprantu. Juk nieko negaliu zadeti, nezinau kaip bus po metu. Ultimatumus skelbti bijau, nes pasirinkti mane jam reikia drasos, o pabuges jis gali tiesiog nieko nekeisti ir as liksiu be nieko...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/15 15:19:30 15:19:30

esu vienisa, bet kai atsiranda tokiu vienisiu, kurios gviesiasi vedusio vyro ir dar su 3 vaikais! truksta zodziu!
turekit nors kiek sazines. pasieskok bent jau issiskyrusio.
ir kaip sitaip galima - sugriaut gyvenimus. o po to stabimes, kad vienisu moteru kitos moterys bijo kaip velnias kryziaus.

Davatkos mane nušaus

D

1 įrašai

2010/05/15 18:48:06 18:48:06

Manau pirmiausia būk sąžininga pati sau -ko tu iš tikro nori. šeip sau su vedusiais vyrais nesusidedama..
Sakai laikrodis tiksi? jei jis iš tikro tiksėtų ir norėtum vaiko - imtum ir pastotum, nuo šito, nuo kito, nuo trečio, bet tada turėtum vaiką.

tuomet gal tau reikia šito vyro? na taip, būna, pasitaiko, kad imi ir įsimyli netinkamą žmogų, vedusį vyrą. bet tuomet ir situaciją priimi tokią, kokia ji yra. tačiau ar tu nori taip gyventi iki gyvenimo pabaigos? ne, nori keisti viską.

kita vertus - atsakomybės tu visiškai nenori - nenori atsakyti už tai, kad vyras paliks šeimą, nenori prisiimti atsakomybės už tai, kad jis bus su tavimi, nenori atsakomybės už tai, kad būsi su juo po kelių metų. Nes turėsi pati prisiimti įsipareigojimus. Gal ne taip jau ir blogau jie viską paliksi taip kaip yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume