Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Jis turi zmona

Jis turi zmona

Sesuo

S

1 įrašai

2010/05/17 19:21:08 19:21:08

O as puikiai ja suprantu, nes pati tokioje pat situacijoje... Tik as sugaisau ne 8 metus, o 6 menesiu, tik man jau ne 30, o siek tiek daugiau, tik as nelaukiau kol jis "apsispres", o pati isejau, palikau...
Klysta tos, kurios kaltina tik viena ar kita puse. Niekas cia nera nei kaltas, nei teisus, nei auka... Paistalai! Tiesiog mums visiems labai lengva pasidaro apkaltinus kita asmeni. Ir dar saldziau buna ji pasmerkus. Na, o jei ieskom kaltu, tai visi vienodai kalti. Geru zmonu vyrai kitu santykiu neiesko!
Nuosirdziai patariu gerai pagalvok, pajausk ko gyvenime nori: ar jaukios seimos, ar vaiku, o gal visgi gyvenimo su svetimu vedusiu vyru?... Buk atvira sau. Ir kai jau jausi-zinosi, ieskok jegu ir progos igyvendinti savo svajone. Nepasakok ir juolabiau su aplinkiniais nederink savo sprendimo. Tai tavo gyvenimas, kuri gali pati nugyventi ji kaip tu nori. O juk tu pati gerai zinai ko nori, ar netaip?
Gyvenk ir dziaukies SAVO gyvenimu!
P.S. Nelabai tikiu, kad triju vaiku tevas paliktu seima. Bet tai koks "saunuolis" - namuose trys vaikai, o jis ir tau demesio bei laiko randa (!) Ir dar...jeigu jis nepasirinko taves anksciau, tai kodel jis turetu tai padarytu dabar?!

Jūra

J

13 įrašai

2010/05/19 11:13:50 11:13:50

["Nenoriu issiduoti"]Jis turi zmona, bet jie daznai pykstasi. Mes susitikinejame slapta. Buna gera kartu. Jau susitaikiau, kad jis negali man skirti viso laiko. Jie turi tris vaikus. Bet mano laikrodis jau tiksi Nezinau, kokiu tinkamu argumentu rasti, kad ji palenkti. Zinau, sakysit, kad kad ne as turiu ji lenkti, o jis pats turi noreti. Bet jis sakosi, kad bijo suklysti. As ji suprantu. Juk nieko negaliu zadeti, nezinau kaip bus po metu. Ultimatumus skelbti bijau, nes pasirinkti mane jam reikia drasos, o pabuges jis gali tiesiog nieko nekeisti ir as liksiu be nieko...
[color=#4000BF:22sem9ex][b][[i:22sem9ex]Pati tai patyriau ir galiu pasakyti, kad mano draugystė tęsėsi net 10 metų, gal būtų trukusi ir ilgiau, jei pati nebūčiau nutraukusi draugystės maratono. Be galo gaila šitų metų, per kuriuos gal būt būčiau sutikusi gerą vyruką. O dabar - vaikai užaugo, esu viena ir vieniša. Nesakau, kad tai buvo lengva. Kai žmogų myli, tai be galo sunku. mano pasiūlymas - atsimerk ir nekartok mūsų klaidų.][/[/i:22sem9ex]b][/color:22sem9ex]

555

5

27 įrašai

2010/06/25 16:13:53 16:13:53

Jei vyras turi zmona,jokiu budu su juo neprasidek.Jokiu...Kavos net negerk.Tik laika gaisti.Juk tavo laikas tiksi.O jo seima sau gyvuoja,tu padedi jo santykius seimoje pagyvinti,atgaivinti.Taip galima labai ilgai gyventi.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/06/25 17:38:16 17:38:16

Jei norite rimtų santykių neprasidėkite. Tikimybė, kad paliks šeimą mažesnė net už 1%.Ypač, jeigu yra vaikai. Visai nesvarbu, kad sako, jog myli, kad jam su jumis gera. Juk tokiam žmogui tai, būtent, atgaiva nuo rutinos. Skirtis jie bijo, kurti naują gyvenimą bijo, bet laimingi būti nors kartais nori. Todėl taip ir gyvena. Sakot, tai amoralu ir žema prasidėti su vedusiu? Tegu bus taip.
Bet turėjau tokį romaną. Buvau įsimylėjusi, buvom abu. Ir seksas buvo fantastiškas Ir visai nesijaučiu padariusi ką nors ypatingai blogo. Mūsų romanas tęsėsi apie metus. Niekada sau neleidau įsisvajoti apie gyvenimą kartu. Mėgavausi buvimu kartu...Per tą laiką jis išmoko būti tolerantiškesnis, susitaikė su žmona...Tai mano dėka. Sakysit manim pasinaudojo? Galbūt. Bet tas laikas buvo fantastiškas. Jis dabar laimingesnis savo šeimoj, manau, kad jo žmona taip pat. Kartais susiskambinam, pasiteiraujam vienas kito kaip sekasi...Ir tai mano patyrimo dalis, kurią aš mielai prisimenu.

Aišku, atsiras tokių, kurie sakys, kad jei tokių bjaurybių neatsirastų, šeimos būtų laimingesnės. Tikrai taip manot? Gyventų nuolat ėsdami vienas kitą ir abu nelaimingi...Jeigu vyras nori rasti meilužę, visada ras...Jei kitaip nesigaus, sukurs pasaką, kad yra nevedęs, kad seniai gyvena atskirai ir t.t.

Diore

D

70 įrašai

2010/06/25 19:03:55 19:03:55

Jis nieko ir nekeis. Tu jam zaisliukas. Uzgaida. Pazais, kol nusibosi ir paliks.

Diore

D

70 įrašai

2010/06/25 19:06:07 19:06:07

Jau vien tai tai, kad jis vedes ir turi meiluze, byloja, kad nerimtas vyras.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/06/25 21:49:06 21:49:06

Diore: Jau vien tai tai, kad jis vedes ir turi meiluze, byloja, kad nerimtas vyras.

J O moteriskės neardykit šeimų nebus ir ašarų nekaltų

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/26 06:29:46 06:29:46

Man irgi taip pat: jis turi žmoną, o aš jo labai noriu ir nebegaliu gyvent be jo.

Urgitutė

U

221 įrašai

2010/06/26 07:04:52 07:04:52

Šalin jį kuo greičiau. jei jį pasirinksi ir jis tave pasirinks, ar nebus taip kaip su buvusia žmona? Aš tai patyriau ir žinau ką sakau. tik aš buvau apgauta, gražiai apgauta, kad jis laisvas, neturi žmonos.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/06/26 09:58:42 09:58:42

jis turi žmona - vadinasi jis laimingas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume