Taip. Vyrams lengviau susirasti pakaitalą. Jiems ir gyventi lengviau. Pamąstykit pačios. Išsiskiria pora ir kas? Vyras tą patį vakarą jau kitos moters gleby, šėlsta naktiniame klube, o vargšė paliktoji sielojasi, ašaras lieja, save kaltina, bando pateisinti niekšelio išėjimą... Suprantu, kad labai skaudu. Pati šiuo metu išgyvenu išsiskyrimą. Žinau kaip "saldu"... Ko griebiuosi? Tiesiog stengiuos save įtikint, kad tai tik laikotarpis, kurį man reikia išgyventi, kad aš esu ne viena tokia. Guodžiu save, kad tai, ką jaučiu, yra normalu, kad šiandien yra geriau nei buvo vakar, o rytoj bus geriau nei šiandien. Kaip įmanydama stengiuos varyti lauk prisiminimus, nes prisiminimai, teikiantys džiaugsmą praeity, dabar tiesiog žudo. Geras patarimas buvo užsiimti kažkokia veikla. Taip, veikla padeda pabėgti ir užsimiršti. Į naujus pasimatymus pradėti vaikščioti nepatarčiau. Na, čia mano nuomonė. Tiesiog nereikia nerti stačia galva į naujus santykius, nes tai nepadės. Moteris turi, net privalo, iš pradžių išgyventi išsiskyrimą ir tik kai bus pasiruošusi naujioms pažintims, pažindintis. Priešingu atveju jūs rizikuojate kažką labai stipriai įskaudint. Net to ir nenorėdamos.