rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/01/25 07:09:19 07:09:19
Powke: Aukse: Gal gali man kas paaiskini, ko nori vyrai. Jeigu tu su juo bendrauji, draugauji, stengiesi buti kartu, tai bega. Kai pasakai, kad viskas baigta, is kart atsiranda ir aiskina, kad nori buti kartu, draugauti. Vel pradedi draugauti ir vel is naujo viskas.
Paprasciausiai- uzdraustas vaisius visada saldesnis. Jei vaikas negauna saldainio nors zino kad jis yra tai jis jo ieskos, o jei paprasciausiai jam paduodi tai jis jo nenori. Taip ir santykiuos- jei neprienamas tai jo visi troksta, o jei viska jam duodi tai pasidaro nebeydomu. Tiesiog gyvenimas yra kova ir siekimas geriausio. Su vyrais kaip su vaikais- Duok viska, bet kartais parodyk ka gali prarasti.
Vaikai, jūs vaikai. Jei patys vaikai, tai ir apie vyrus taip galvojat?
2010/01/25 08:05:00 08:05:00
rudnosiukas: Powke: Aukse: Gal gali man kas paaiskini, ko nori vyrai. Jeigu tu su juo bendrauji, draugauji, stengiesi buti kartu, tai bega. Kai pasakai, kad viskas baigta, is kart atsiranda ir aiskina, kad nori buti kartu, draugauti. Vel pradedi draugauti ir vel is naujo viskas.
Vaikai, jūs vaikai. Jei patys vaikai, tai ir apie vyrus taip galvojat?
Būna ir vyrų kaip vaikų - va įrodymas:[i:2otch0v7]
Aukse: Gal gali man kas paaiskini, ko nori vyrai. Jeigu tu su juo bendrauji, draugauji, stengiesi buti kartu, tai bega. Kai pasakai, kad viskas baigta, is kart atsiranda ir aiskina, kad nori buti kartu, draugauti. Vel pradedi draugauti ir vel is naujo viskas.
[/i:2otch0v7]
2010/01/25 11:44:30 11:44:30
19621116: Emporija: Taip, tikrai- kol kitas neatsiras, nieko nebus. Kankinsies. Visi cia mes nelaimingi meiles kankiniai, kaip matau Meile isgydo tik kita meile, deja... Tik kur ja tokia rasti Tikra pageidautina, nes nuo tu trumpam uzklydusiu jau ima varginti. Tik sujaukia ir prota, ir jausmus...
Galetum biskuti atsargeu nes prarasi savo tikejima tikrajai so meilei kuri gali sutikti kelija..Petras
Aciu Petrai uz ispejima. Busiu atsargesne.
2010/02/24 14:48:01 14:48:01
Mangofruit: Kas čia per nasąmonė??
19621116: serenity: sweikos.. praverstu patarimai sia tema
Zinoma netik moteris suprastu bet ir vyrai, jai atverstum naujia meilia tu apsipiltum medumi. Aisku suduzuse meilia gydo tik naujai atkurta su atsargumu...
cia ne nesamone bet taip ira is tiesu ir jokioscia nesamones kas protingai pagalvoja, NERA....Kai kurios moteriskes netiki tuokia nuomonia tai zinoma jos gyvcena visai neatsakanti uz savia gyvenima.
2010/10/03 15:37:11 15:37:11
Sveiki visi. Gal ir nevietoje kreipiuosi bet man labai reikia patarimo. Draugavau su vaikinu jau 11menesiu. Jis mane nori palikti uz pasakytane ta zodi. As ji labai myliu jis mane bet jis yra toks zmogus sunkaus charakterio, uzsispyres. Sake jei istaisysiu ta klaida atleis klausiau kaip bet liepe paciai sugalvoti ka man padaryti del jo? bukit geri patarkit kaip jam irodyti kad as ji myliu ir kad noriu ta klaida istaisyti? nenoriu jo prarasti nes praradusi ji prandu ir prasme siam gyvenime.Niekada nemaniau, kad taip sunku myleti ir tai yra pirmoji meile jos nenoriu prarasti.
2010/10/03 16:26:10 16:26:10
Nusiperki tona ledu, dvi sokolado!
spjauni i nepagarba, pasiziuri koks zmogus esi is tikruju. Nusijuoki is klaidos del sitos pazinties. Padedi savigarba i priekine lentyna ir viskas
2010/10/03 18:32:00 18:32:00
Mymute: Sveiki visi. Gal ir nevietoje kreipiuosi bet man labai reikia patarimo. Draugavau su vaikinu jau 11menesiu. Jis mane nori palikti uz pasakytane ta zodi. As ji labai myliu jis mane bet jis yra toks zmogus sunkaus charakterio, uzsispyres. Sake jei istaisysiu ta klaida atleis klausiau kaip bet liepe paciai sugalvoti ka man padaryti del jo? bukit geri patarkit kaip jam irodyti kad as ji myliu ir kad noriu ta klaida istaisyti? nenoriu jo prarasti nes praradusi ji prandu ir prasme siam gyvenime.Niekada nemaniau, kad taip sunku myleti ir tai yra pirmoji meile jos nenoriu prarasti.
Jei tu jam brangi - pakanka atsiprasyti ir pasiaiskinti del to zodzio- jis atleis.(Beje,zodis siaip sau neissprusta.)Jei jam jo ambicijos brangesnes uz tave - telieka su jomis.Juolab cia pirmoji tavo meile- ji beveik niekada nebuna ir paskutine...
2010/10/04 13:51:31 13:51:31
Ačiū Svetlana už tokius žodzius.
2010/10/12 09:21:04 09:21:04
Na kaip pamirsti, manau kiekvienai skirtingai.. stai as kiekviena diena vis prisimenu buvusi nors jis mane mete nes jis isdave... ir pasijuoke is jausmu...bet... gyventi toliau reikia.. tiesiog su laiku net jausmai mazeja tam zmogui kol galu gale ju net nebelieka.. visada saves reikia paklausti ar tai buvo meile? Artai begalinis prisirisimas... Bet jei iskaudino sunkiai pamirstama .. ir vienaip ar kitaip visa gyvenima tu ji prisiminsi ir beabejo jis tave... nereikia pulti naujus santikius.. viskas savaime gausis... tiesiog daug bendrauti su zmonemis reikia ir plius su buvusiais jokio jokio kontakto nepalaikyti...
2010/10/17 14:10:21 14:10:21
http://liudesioangelas666.blogas.lt/iss ... oju-3.html
Va istorija
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume