Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Frigidiskas vyras

Frigidiskas vyras

Anonima

A

1 įrašai

2009/09/16 14:04:35 14:04:35

Ar imanomas toks dalykas kaip frigidiskas vyras? Turiu galvoje - jis tikrai ne impotentas, bet kazkoks saltas sekso metu. Ir nemanau, kad tai susije su tuo, kad as jam nepatinku. Jis tiesiog kazkoks abejingas seksui.

Aira

A

5 įrašai

2009/09/16 14:51:10 14:51:10

geras:) pastaruoju metu mane kankina ta pati dilema. bendrauju su vyru, kuris tarsi frigidiskas. sekso jam reikia minimaliai, t.y. 1kart per savaite max. ir taip yra ne todel, kad as jo netraukiu, mes kalbames ir suprantu is jo, kad tas vienas kartas per savaite butent mano seksualumo deka:) tik va klausimas - kai visi forumai plysauja apie perdeta vyru seksualuma, ju nora myletis kelis kart per diena, toks vyras, kuriam sekso reikia minimaliai, atrodo keistai. gerai, jei abieju norai sutampa, deja, man sekso norisi zymiai dazniau. aisku, nieko is sono neieskau, gerbiu ir myliu ta zmogu, taciau vis sukirba mintis - o kaip bus ateityje??? mes dar tik metai kartu ir sekso tiek nedaug, tai kas bus po 10 metu???

Vakarė...

V

149 įrašai

2009/09/16 15:30:19 15:30:19

Mielos moterys, frigidisku vyru nebuna, tiesiog Jus netraukiat

marijuana

M

618 įrašai

2009/09/16 15:39:06 15:39:06

aira: geras:) pastaruoju metu mane kankina ta pati dilema. bendrauju su vyru, kuris tarsi frigidiskas. sekso jam reikia minimaliai, t.y. 1kart per savaite max. ir taip yra ne todel, kad as jo netraukiu, mes kalbames ir suprantu is jo, kad tas vienas kartas per savaite butent mano seksualumo deka:) tik va klausimas - kai visi forumai plysauja apie perdeta vyru seksualuma, ju nora myletis kelis kart per diena, toks vyras, kuriam sekso reikia minimaliai, atrodo keistai. gerai, jei abieju norai sutampa, deja, man sekso norisi zymiai dazniau. aisku, nieko is sono neieskau, gerbiu ir myliu ta zmogu, taciau vis sukirba mintis - o kaip bus ateityje??? mes dar tik metai kartu ir sekso tiek nedaug, tai kas bus po 10 metu???

hm, matematika labai paprasta: po 10 metų bus kartą į metus.

marijuana

M

618 įrašai

2009/09/16 15:47:58 15:47:58

Vakarė...: Mielos moterys, frigidisku vyru nebuna, tiesiog Jus netraukiat

būna visko ir tokių, kuriems seksas išvis nerūpi - aseksualių

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/16 16:10:15 16:10:15

aira: geras:) pastaruoju metu mane kankina ta pati dilema. bendrauju su vyru, kuris tarsi frigidiskas. sekso jam reikia minimaliai, t.y. 1kart per savaite max. ir taip yra ne todel, kad as jo netraukiu, mes kalbames ir suprantu is jo, kad tas vienas kartas per savaite butent mano seksualumo deka:) tik va klausimas - kai visi forumai plysauja apie perdeta vyru seksualuma, ju nora myletis kelis kart per diena, toks vyras, kuriam sekso reikia minimaliai, atrodo keistai. gerai, jei abieju norai sutampa, deja, man sekso norisi zymiai dazniau. aisku, nieko is sono neieskau, gerbiu ir myliu ta zmogu, taciau vis sukirba mintis - o kaip bus ateityje??? mes dar tik metai kartu ir sekso tiek nedaug, tai kas bus po 10 metu???

Kiekvienam savas ritmas. Žinau nemažai porų, kurios retai užsiiminėja seksu, nors moterys pageidautų dažniau. Mano gera draugė gauna to malonumo per didžiąsias šventes . Galite paskaičiuoti. Pažįstu porų, kuriose vyras yra labai aktyvus ir žmona dėl šventos ramybės užmerkia akis į jo žygius kairėje. Jūsų situacijoje sekso gali nebūti jau po 3-5 metų. Be lieka susistatyti prioritetus.

Trolis

T

213 įrašai

2009/09/16 18:23:37 18:23:37

Jei klausimas 'ar imanoma'- atsakymas- 'taip'. Tiek vyru, tiek moteru nereikia visu sukist i statistini vidurki.

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/17 04:29:46 04:29:46

Svetė: Kiekvienam savas ritmas. Žinau nemažai porų, kurios retai užsiiminėja seksu, nors moterys pageidautų dažniau. Mano gera draugė gauna to malonumo per didžiąsias šventes . Galite paskaičiuoti. Pažįstu porų, kuriose vyras yra labai aktyvus ir žmona dėl šventos ramybės užmerkia akis į jo žygius kairėje. Jūsų situacijoje sekso gali nebūti jau po 3-5 metų. Be lieka susistatyti prioritetus.

O jei viskas atvirkščiai ir net labai labai atvirkščiai? Jei tik vienas kartas būna per 3-4 mėn. Ir jokiu būdu neužsimerktų, jei į kairę pasukčiau Belieka tik iki išnaktų TV spoksoti

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/17 06:46:04 06:46:04

Čia tik lietuviai tokie būna, su užsieniečiais po to net kojos virpa.

Ranger

R

77 įrašai

2009/09/17 07:00:02 07:00:02

Jo su uzsienietem irgi norisi po 5 kart per nakti, o su lietuvaitemis tai tik is pareigos

Keitas klausimas, atsakymas paprastas- jei vyro moteris netraukia, tai nereikia jo frigidisku vadinti. Yra visokiu a la grazuoliu kurios ir impotentu gali apsaukti, nors pacios guli kaip lentos- na mielosios mes ne staliai, mums reikia gyvu ir aistringu moteru. Kitas dalykas, supraskite, kad vyras dar aplaksto kruva savo meiluziu ir gal nebeuztenka sveikatos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume