aira: geras:) pastaruoju metu mane kankina ta pati dilema. bendrauju su vyru, kuris tarsi frigidiskas. sekso jam reikia minimaliai, t.y. 1kart per savaite max. ir taip yra ne todel, kad as jo netraukiu, mes kalbames ir suprantu is jo, kad tas vienas kartas per savaite butent mano seksualumo deka:) tik va klausimas - kai visi forumai plysauja apie perdeta vyru seksualuma, ju nora myletis kelis kart per diena, toks vyras, kuriam sekso reikia minimaliai, atrodo keistai. gerai, jei abieju norai sutampa, deja, man sekso norisi zymiai dazniau. aisku, nieko is sono neieskau, gerbiu ir myliu ta zmogu, taciau vis sukirba mintis - o kaip bus ateityje??? mes dar tik metai kartu ir sekso tiek nedaug, tai kas bus po 10 metu???
Visiškai nuoširdžiai pavydžiu jums, merginos, ir kur jūs sutikote tokius? Mano svajonė -sutikti vyrą, kuriam seksas šiek tiek mažiau rūpėtų - bet matyt, likimas juokiasi iš manęs - tokio nemačiau, visi kaip drignių apsivalgę kalba apie tą patį... . Pasidalinkit patirtimi, kur tokį sutikti, gal ir jums likimas taps palankus. Tikiu, kad tokių vyrų yra, ir jie visiškai normalūs, tik mūsų perdėm seksualizuotoje visuomenėje ne vienas vengia apie tai prasitarti.