Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/15 09:20:55 09:20:55

As iskeiciau automobili i dvirati ir tuo esu patenkintas.

vvv

V

5 įrašai

2009/07/15 15:28:32 15:28:32

turiu vyresnio amziaus drauge, kurios vyras nevairuoja....neisuka lemputes.....net pinigu pakankamai neuzdirba. visas seimosw problemas sprendzia zmona. kam ji reikalingas apskritai toks? tikriausiai del kvapo....

Anonimas

A

29 įrašai

2010/01/18 16:30:27 16:30:27

papartynas: O kaip moterys negaminancios valgio ? Buna tokiu, kurios nei kiausinienes iskept nesugeba ir gana nemazai tokiu. Bet niekas kazkaip del ju per daug nesiskundzia. o cia kad nevairuoja tai is viso toooookia problema .....

Kai moteris ar vyras nevairoja tai dar ne bieda! beda ta buna kad moteris nemoka skanei pagamyti tai jau beda!!!

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 16:39:30 16:39:30

Nevairuojantis vyras tai yra... nevyras.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 16:45:43 16:45:43

ugnelė: Priežasčių gali būti visokių, ir vyras vistiek lieka vyru, bet man patinka TIK vairuojantys vyrai... Nieko nėra smagiau, kaip sėdėti šalia gerai vairuojančio vyro, kurio nenervina visokios stresinės situacijos kelyje, kurio švari mašina, kuris gerai orientuojasi kelyje... Na, tiesiog ištirpstu iš laimės...))
Man nereikia jokių dovanų, tegul tik mane veža! Bet kur!

Gerai tu cia pasakei Man irgi taip pat. Matau, kaip jie, skirtingai nei as, VYRISKAI, jegiskai vairuoja ir mane tai veza!...

niekas

N

62 įrašai

2010/01/18 17:04:43 17:04:43

Emporija:
ugnelė: Priežasčių gali būti visokių, ir vyras vistiek lieka vyru, bet man patinka TIK vairuojantys vyrai... Nieko nėra smagiau, kaip sėdėti šalia gerai vairuojančio vyro, kurio nenervina visokios stresinės situacijos kelyje, kurio švari mašina, kuris gerai orientuojasi kelyje... Na, tiesiog ištirpstu iš laimės...))

Gerai tu cia pasakei Man irgi taip pat. Matau, kaip jie, skirtingai nei as, VYRISKAI, jegiskai vairuoja ir mane tai veza!...

I miska miesto paziureti

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/18 17:37:31 17:37:31

Niekas:
Emporija:

I miska miesto paziureti

O dar labai ''veža'', kai jeigu tai mašinai kas atsitinka, vyras - viens du - pažiūri ir jam viskas aišku, ir jokių nervų... Išlipa, kažką pakrapšto ir viskas vėl čiki... Ir tada taip saugiai jautiesi, kad į pasaulio kraštą su tokiu vyru nuvažiuotum, ne tik į mišką... Nors ir į mišką visai nieko:)
Užsisvajojau aš čia...
O iš psichologinio taško žiūrint, ko gero labiausiai žavi tai, ko pats nesugebi...

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/18 20:06:39 20:06:39

Teisingai, Ugnele! Saunuole Su TOKIU vyru nors ir i miska Ir visur kur.. Bet kur su TIKRU VYRU TIKRA MOTERIS IR JAUCIASI, IR IS TIKRO YRA SAUGI!!!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 21:52:09 21:52:09

Vyro vairavimas - čia tik vienas iš vyriškumo požymių ir ne pats svarbiausias . Aišku, malonu ir patogu, kai vairuoja ir dar moka pataisyti. Bet jei nevairuoja, o šiaip viską moka daryti, taisyti, dirbti ką ne visi vyrai moka - tai juk irgi vyriška? Štai jei jau nieko beveik nemokėtų - tada blogai. Pažinojau vairuojantį vyruką - visai nevyriškas, skunddėsi, verkšleno dėl piršto įbrėžimo . Ir pažistu nevairuojantį (bet mokantį vairuoti) ir dar daug dalykų mokantį - labai vyriškas, patrauklus. Taip būna .

rimukas0

R

381 įrašai

2010/02/18 22:04:30 22:04:30

man tik labai keista kodel cia važiuojat ant vyrų jai nevairuoja juk dar 21 amžius,issivysciusi visuomene, vyru ir moteru teisės lygios ,esat emancipuotos tai ir sukykit ta baranka ,galėtut dar ir traktoriu vairuot .buciau nieko pries atsiminkit gal zmogui nepatinka vairuot gal jam patinka is parasiuto sokt ka jus ten zinot bet ziurau mėgstat taikyt stereotipus,as vairuoju daug metu bet del to didesnis vyras nesijauciu,kaip ir nesijausciau subobėjas jai dirbciau sakykim pardaveju juk dauguma pardaveju parduotuvėse moterys.nesamonė.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume