Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

Smiltis

S

3 įrašai

2009/05/24 11:24:03 11:24:03

Pastebėjau, kad tie negražūs ir neprotingi būna ne mažiau išrankūs nei gražūs ir protingi.

Offtopic...

O jei į temą, subjektyviai, nenoras vairuoti man gal ir nesukeltų abejonių dėl vyriškumo, bet gali būti, kad ilgainiui taptų barnių ir ginčų priežastimi.

norra

N

188 įrašai

2009/05/24 12:57:00 12:57:00

bora: Vyras nevairuoja del sveikatos sutrikimu, neturi busto, uzdirba nedaug, dirba prasta darba, nesugeba nieko buityje, nera grazus, neprotingas, bet pakenciamo charakterio ir be zalingu iprociu, gan tvarkingas, mazdaug 30m. Ar verta tokiam cia registruotis?

Vien tai,kad realiai save matai jau didelis pliusas,nes ko gero turi sioki toki jumoro jausma,o tai jau privalumas:)

pupa

P

4 įrašai

2009/05/24 15:14:37 15:14:37

Jaunas nevairuojantis (nemokantis vairuoti) žmogus, nesvarbu vaikinas ar mergina, šiais laikais - retenybė, kaip ir tas, kuris iš principo neįsigyja mobilaus telefono. Nestandartas - žavu, tačiau keistuoliai dažnai turi ir kitų charakterio kabliukų. Nei vyriška, nei nevyriška. Bet ilgesnėje kelionėje - nepatogu jei vairuoji tik viena. Ne problema, bet kartais norisi ir pačiai pasnausti.

Chanelle

C

135 įrašai

2009/06/15 08:31:12 08:31:12

Man tai ne tai, kad tai nevyriska, kiek isivaizduoju, nera patogu. Zinoma, buna visokiu atveju, pvz. po tragisku avariju bijo zmones vairuoti ir t.t. ir pan. Tai suprantama, bet siaip jeigu tik is principo nevairuoja, tai nelabai suprantu

Auksinis Kardas

A

50 įrašai

2009/06/15 08:47:01 08:47:01

Chanelle: Man tai ne tai, kad tai nevyriska, kiek isivaizduoju, nera patogu. Zinoma, buna visokiu atveju, pvz. po tragisku avariju bijo zmones vairuoti ir t.t. ir pan. Tai suprantama, bet siaip jeigu tik is principo nevairuoja, tai nelabai suprantu

Tu is tu durneliu, kurie pasimoko tik patys be galvos like po avarijos? Daug zmoniu pazistu, kurie nors ir vairuoja, bet nesigaudo kaip reikia vairuot. Viena pazistama nezino kada ka ir kaip praleist, vis klausineja vyro ir tik su juo vaziuoja. Vargu ar kai kurie zmones is vis moketu vieni vaziuot, be niekeno pagalbos. Juk vairavimas nera toks paprastas dalykas kaip teliko ziurejimas. Manau daug geriau, kai zmogus pripazista, kad jis nemoka vairuot ir nuo to atsiriboja, negu kai varo belekaip ir belekur. Buna zmoniu, kurie letai masto, nespeja susigaudyt, o vaziuojant tikrai nemazai buna situaciju, kuomet reikia greitos reakcijos ir saltu nervu, nes taip sakant ne vienas gatve vaziuoji, tvarka ne tik nuo taves priklauso. Ne vienas zmogus zuvo ir nemazai dar laukia savo eiles.
Norit, kad vyrai butu vyriski? Yra kitu budu parodyt savo vyriskuma.

nevairuojanti

N

1 įrašai

2009/06/15 18:32:37 18:32:37

Tai prisijuokiau beskaitydama! Liux komentaru radau. As pati esu nevairuojanti. Taip jau kvailai yra, kad teises turiu jau daug meteliu, bet vairuoti bijau ir viskas! Ne ne jokiu baisiu nutikimu kelyje nebuvo, tiesiog kazkokio kabliuko matyt pritruko Kadangi dauguma dabar vairuojantys, tai man paciai kartais buna nesmagu: va kokia netikusi, nevairuoja matai... O kas zino, gal tie keliai del manes per daug ir neverkia Nes kai matau tooookiu vairuotoju, tai pagalvoju, kad gal jau geriau jie dviraciu kokiu, ar gal geriau pesciomis netgi .... Smagu, kad dauguma nesmerkiat ir nekreipiate per daug i tai demesio.

???

?

227 įrašai

2009/06/15 18:36:33 18:36:33

nevairuojanti: Tai prisijuokiau beskaitydama! Liux komentaru radau. As pati esu nevairuojanti. Taip jau kvailai yra, kad teises turiu jau daug meteliu, bet vairuoti bijau ir viskas! Ne ne jokiu baisiu nutikimu kelyje nebuvo, tiesiog kazkokio kabliuko matyt pritruko Kadangi dauguma dabar vairuojantys, tai man paciai kartais buna nesmagu: va kokia netikusi, nevairuoja matai... O kas zino, gal tie keliai del manes per daug ir neverkia Nes kai matau tooookiu vairuotoju, tai pagalvoju, kad gal jau geriau jie dviraciu kokiu, ar gal geriau pesciomis netgi .... Smagu, kad dauguma nesmerkiat ir nekreipiate per daug i tai demesio.

O dabar pasakyk, kad esi vyras. Tai visi tikrai pasakys, kad esi netikusi.

Leo

L

543 įrašai

2009/06/15 18:40:33 18:40:33

Nebent del sveikatos sutrikimu arba religiniu isitikinimu. Priesingu atveju pasiteisinimas galetu buti tik asmeninis vairuotojas.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/06/16 05:23:50 05:23:50

O jetau kokios Jus merginos banalios sitoje temoje...Automobilis yra toks pat daiktas kaip dviratis, spinta ir televizorius. Ir nematau jokio rysio su vyriskumu. Jei vyras nejaucia poreikio tureti ir vairuoti nuosava auto, tai koks Jusu reikalas.
Ir isvis nesuprantu, kodel beveik visos moterys nori, kad jas vyrai veziotu su automobiliais, pageidautina prabangiais. O pacios nesukrapsto 10 Lt taxi... Tundra...
Kita vertus nors didmesciuose yra visai normalu netureti auto. O musu kaime Lietuva, reiklingas automobilis, gi reikia iki maximos nuvaziuoti..

DG

D

1 įrašai

2009/07/03 16:04:15 16:04:15

[quote:3ec5lo60]Nebent del sveikatos sutrikimu arba religiniu isitikinimu. Priesingu atveju pasiteisinimas galetu buti tik asmeninis vairuotojas.[/quote:3ec5lo60]

Nepykit, bet tokie ir panašūs komentarai bent jau man labai siauru požiūriu dvelkia. Kaip galima vertinti vyriškumą pagal tai, ar vyras turi kažkokį [b:3ec5lo60]daiktą[/b:3ec5lo60], ar ne? Net neatsižvelgiant į tai, ar tas daiktas yra reikalingas?

Vieno pažįstamo pavyzdys. 23 m. vaikinas, turi teises, bet kol kas neturi automobilio. Nevyriška? Nepateisinama? Gerai... Papildymas - tas vaikinas turi prestižinį lietuvišką bakalaurą, užsienio magistrą, moka keturias užsienio kalbas ir turi puikų darbą vienoje ES institucijoje. Iki šiol automobilio nepirko, nes nematė poreikio, be to, vežiotis jį į užsienį studijų metu būtų kvaila. Tai kuris iš dviejų vis dėlto būtų vyriškesnis - šis vaikinas ar jo bendraamžis, gyvenantis pas tėvus ir iškaulijęs iš jų pusės tūkstančio Golf'ui nusipirkti? Automobilį įsigyti gali kiekvienas, reikia jam to ar ne. Pagrįsti tą įsigijimą racionaliu poreikiu - jau kas kita.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume