Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Nevairuojantis vyras

Nevairuojantis vyras

alicijute

A

149 įrašai

2009/05/20 16:10:32 16:10:32

man teko susidurti su totaliais šykštuoliais. iš pasimatymo važiavome truliku. neneigdavo kad auto nepirkdavo nes brangiai išlaikyti - remontas, draudimas ir pan. ir nors atlyginimas dar prieš 5 metus siekė virš 3000lt pasakė geriau visuomeninis - tik 50 lt į mėnesį. kam nepatinka tegul perka, na o kaip pirkau savo auto vis norėjo prisiplaukti, bet deja...

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/20 18:05:57 18:05:57

o man kuri moteris nemoka daryt cepelinu labai nemotirska

papartynas

P

483 įrašai

2009/05/20 18:13:22 18:13:22

alicijute: man teko susidurti su totaliais šykštuoliais. iš pasimatymo važiavome truliku. neneigdavo kad auto nepirkdavo nes brangiai išlaikyti - remontas, draudimas ir pan. ir nors atlyginimas dar prieš 5 metus siekė virš 3000lt pasakė geriau visuomeninis - tik 50 lt į mėnesį. kam nepatinka tegul perka, na o kaip pirkau savo auto vis norėjo prisiplaukti, bet deja...

Buvo kalba apie tai, jog nevairuoja ne del taupumo, o del to, kad nenori ir nepatinka. Man nepatinka darzu ravet, as ju ir neraviu ir tai niekaip nesusije su mano taupumu ten kokioms sekloms ar trasoms ir pan. Ir kuo tai nevyriska ? Kai vyras vietoj buto turetu prabangia masinyte ir joje gyventu, jai (masinai, ne tau) nieko negailetu, man atrodo daugiau nusiskundimu butu jo islaidumu ir perdeta meile tai masinai, negu taupiam zmogui.

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/20 18:20:39 18:20:39

liada: manasis taip pat nevairavo,nes jam tai nepatiko ir noro jokio neturejo-kas gi cia baisaus?

as ir nevairuoju ir ka?!

Raaa

R

574 įrašai

2009/05/21 06:02:59 06:02:59

6O431519:
liada: manasis taip pat nevairavo,nes jam tai nepatiko ir noro jokio neturejo-kas gi cia baisaus?

as ir nevairuoju ir ka?!

Tikriausiai tau šakės - būsi išbrauktas iš svajonių jaunikių sąrašo

O vyrai gali nevairuoti dėl milijono skirtingų priežasčių.

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/05/21 06:16:07 06:16:07

Atleiskite, nevairuojantys vyrai, as pritariu Ugnelei. Gerai vairuojantis vyras - plius 25 procentai prie jo vyriskumo ir seksualumo.

rali

R

20 įrašai

2009/05/21 09:26:17 09:26:17

niu jei turi savo "plota"..tai kam jam ta maisina ....ir dar ja vairuoti.....

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/21 19:42:52 19:42:52

Mane pvz vezioja zmona, bet ne del to kad nemoku ar nenoriu. Ji darbe turi nuosava tarnybini automobili, kuri gali naudoti po darbo ir per atostogas.
Kai tik susipazinome, turejome abu automobilius, bet dabar jos automobilis praktiskai naujas, patikimas, kuras daznai taip pat gaunasi nemokamas, todel visur vaziuodavom su jos automobiliu. Ilgainiui mano automobilis paseno, o pirkti vien del to kad nuvaziuoti i darba automobili, nebuvo prasmes.. Todel dabar taip gaunasi kad ji visada uz vairo, o as sedziu salia. I darba ji taip pat nuveza, o kai neiseina, as vaziuoju autobusu...
Tai gal as ne vyras?? Ar man pirkti automobili uz kokius 15000lt vien del to kad nuvaziuoti 5km i darba? CIa klausimas toms, kurios galvoja kad vyras be masinos - ne vyras.

Leo

L

543 įrašai

2009/05/22 05:12:23 05:12:23

Svečias: Mane pvz vezioja zmona, bet ne del to kad nemoku ar nenoriu. Ji darbe turi nuosava tarnybini automobili, kuri gali naudoti po darbo ir per atostogas.
Kai tik susipazinome, turejome abu automobilius, bet dabar jos automobilis praktiskai naujas, patikimas, kuras daznai taip pat gaunasi nemokamas, todel visur vaziuodavom su jos automobiliu. Ilgainiui mano automobilis paseno, o pirkti vien del to kad nuvaziuoti i darba automobili, nebuvo prasmes.. Todel dabar taip gaunasi kad ji visada uz vairo, o as sedziu salia. I darba ji taip pat nuveza, o kai neiseina, as vaziuoju autobusu...
Tai gal as ne vyras?? Ar man pirkti automobili uz kokius 15000lt vien del to kad nuvaziuoti 5km i darba? CIa klausimas toms, kurios galvoja kad vyras be masinos - ne vyras.

Uz 15 klt nepirk, nieko gero negausi, planuok bent jau 30 klt:)

Smiltis

S

3 įrašai

2009/05/22 09:05:10 09:05:10

Heh, priminėt man vieną iš siaubingiausių aklų pasimaytmų. Jam baigiantis vaikinukas užklausė, ar turiu mašiną. Sužinojęs, kad neturiu, atsakė, kad labai gaila, nes kaip šaunu būtų išvažiuoti kur į gamtą, jis galėtų išgerti alaus, atsipalaiduoti...

Kita vertus, pažįstu vyrą, kuris tiesiog nemėgsta vairuoti, bet esant reikalui vairuoja. Ir tas reikalas dažniausiai būna, kai jo vairuojanti draugė ko nors išgeria. Va štai, abu nevairuojantys, bet visiškos priešingybės. Taigi prieš sprendžiant apie vyriškumą tikrai reiktų pirma išsiaiškinti nevairavimo priežastis ir motyvus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume