o kodel tu papartynai teisiu neturi?
o jei rimtai, tai aisku, kad tai, kad vyras nevairuoja, nereiskia jokio ten nesavarankiskumo pozymio, nes kaip jau mineta tikrai gali buti ivairuy priezasciu. Ir is esmes tai kiekvieno reikalas.
Nors man asmeniskai keista, jei vaikinas gali (yra sveikas ir t.t.) tureti teises, bet tiesiog nenori.. Man kazkaip atrodo elementaru: suejio 18 ir s kitais klasiokais isilaikai teises. vsio. Gal tau dabar ir masinos tetis neduos, ir savo negreit nusipirksi, nes studentams truliku pigiau vazinestis bet.. jei prireiks jau turesi ir man tai siais laikais kazkaip keista atrodo ir kai merginos teisiu neturi.. Nu irgi taip sakant ju reikalas, bet keista..
Kitavertus kiausinienes kepti nemoku! ir nejauciu poreikio ismokti jei susirasiu vaikina, kuris labai megsta kiausiniene, tada ir bus kalba, o kol kas man uztenka blynu, makaronu, pyragu.. Bet matai - tarp kiausinienes ir vairavimo teisiu yra sioks toks skirtumas: tekstelsi i keptuve pora kiausiniu, druskos pipiru ir kas nors iseis.. jei noresi mandriau susirasi internete recepta pasidarysi koki omleta su zolelemis ar dar kuom. Jei is pirmo karto prisvils, tai islpausi keptuve ir uz 10 min bus kita kiausiniene. Sertifikatas kiausinienes kepimui neisduodamas.. o teises.. mhmm.. reiks va parvairuot ka (is tikruju reiks), net jei yra jau teke vairuoti, pagavus keliu policijai nepasakysi, kad gal davai cia nesiskaito.. as grisiu atgal ir pradesiu is naujo