2010/12/18 22:48:02 22:48:02
Kai čia kas antrai kone pusė vyriškumo dingsta (matyt penis nukrenta ir barzda dėl to daugiau nebeželia ) jei vyras nevairuoja, tai paskui ir nereikia stebėtis "kur dingo normalūs vyrai???", juk rinkosi pagal tai, kad kokį surūdijusi BMW turi, o ne pagal asmenines savybes, tai gavosi, kad avinai, kiaulės ir teliko
Dar baisiau kai studenčiokės svaigsta apie princus su ratais, nors pačios gyvena ten kokia bendrike, ir duok dieve, iš kokios ten skudurų konsultantės minumumo pragyvena.
2010/12/19 09:36:39 09:36:39
Apie nevairuojančius vyrus, peršasi tokia išvada, jei automobilio vairavimas jam sudėtingas dalykas, tai ką kalbėti apie moters pamylėjimą Klausimas ar žino kas yra klitoris, G taškas, krūtys, bučiniai ir kaip su tuo elgtis, kas yra sklandus perėjimas, stabdymas, akseleravimas intymiuose santykiuose Nes jei teisės trukdo vartoti alkoholį, tai moteris dar labiau Istorijos perspektyvoje vyras ką nors vairavo nuo karo žirgo iki žagrės. Ar reikalingas kiekvienai santykiuose Schumacheris, Collinas McRae
Mano nuostata bent žirgą mokėtų vadelioti ir žagrę vairuoti, o ne vien stiklelį. Nevairuojantiems bent besimokantiems pagarba, Šaunuoliai Jūsų nevauravimas laikinas dalykas, esat teisingame kelyje
2010/12/19 11:00:54 11:00:54
Meskit mane iš forumo, bet aš manau, kad čia bendrų interesų sritis... Jei moteris vairuoja, tai ji be jokios abejonės norės išgirsti patarimą pavyzdžiui, šakių keitimo klausimais: iš kur tokios kosmoso kainos, kiek laiko truks, ar keiciat tuo pačiu tepalus bus nuolaida... Na ir ka tokiu atveju su nevairuojanciu kalbėt? kaip žinias autoservise "turgaus" nepadarysi...o pasiguost kažkam reikia.
2010/12/19 11:07:18 11:07:18
Dispozicija: Meskit mane iš forumo, bet aš manau, kad čia bendrų interesų sritis... Jei moteris vairuoja, tai ji be jokios abejonės norės išgirsti patarimą pavyzdžiui, šakių keitimo klausimais: iš kur tokios kosmoso kainos, kiek laiko truks, ar keiciat tuo pačiu tepalus bus nuolaida... Na ir ka tokiu atveju su nevairuojanciu kalbėt? kaip žinias autoservise "turgaus" nepadarysi...o pasiguost kažkam reikia.
O tamsta vyrui uz konsultacijas saskaita su PVM ar be ishrashote? Expertiniai patarimai - brangus malonumas shiais laikais, o susimoketi reiketu - negi kiaule liksite?
2010/12/19 11:14:48 11:14:48
Dispozicija: Meskit mane iš forumo, bet aš manau, kad čia bendrų interesų sritis... Jei moteris vairuoja, tai ji be jokios abejonės norės išgirsti patarimą pavyzdžiui, šakių keitimo klausimais: iš kur tokios kosmoso kainos, kiek laiko truks, ar keiciat tuo pačiu tepalus bus nuolaida... Na ir ka tokiu atveju su nevairuojanciu kalbėt? kaip žinias autoservise "turgaus" nepadarysi...o pasiguost kažkam reikia.
Suprantama, kaip toks tavo techninę apžiūrą atliks nei cilindrą gerai įstums, nei tepalus(lubrikantus) pagal paskirtį panaudos
2010/12/19 11:22:02 11:22:02
ha Satana:
Suprantama, kaip toks tavo techninę apžiūrą atliks nei cilindrą gerai įstums, nei tepalus(lubrikantus) pagal paskirtį panaudos
Visos bobos - kekshes?
2010/12/19 11:29:32 11:29:32
Svečias: ha Satana:
Visos bobos - kekshes?
Yra ir šventųjų davatkų, jums turėtų tikti į porą
2010/12/19 12:24:27 12:24:27
kada ieskomas sirdies draugas,partneris,artima siela,argi svarbu,vairuoja jis ar ne
2010/12/19 12:54:15 12:54:15
Gudobelė:
Yra ir šventųjų davatkų, jums turėtų tikti į porą
Ko tamsta ish DP norite - "ilgalaikiu santykiu" ar "sukurti sheima"? Chia taip pasidulkinima uz pinigus vadinate?
2010/12/19 15:20:46 15:20:46
Čia beskaitant susidarė įspūdis kad nevairuot blogai ,bet taip ir yra bent jau man vairuodamas sutaupau daug laiko? be t lygiai tokie pat privalumai būtų ir moteriai jai ji vairuotų!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume