Jus klystat, as tokius apeinu, kad nesutikciau.

ieva
2010/05/24 15:45:00 15:45:00
Jus klystat, as tokius apeinu, kad nesutikciau.
xxx
2010/05/25 09:54:54 09:54:54
tikrai keistoka tema vyras jei nevairuoja tai nevykelis,moteris jai nevairuoja tada nieko tokio o tai leiskite paklausti koks skirtumas ?, vairuoju 25 metus be nu niekaip nepastebejau kad nuo to gabesnis pasidariau ar didesnis nevykėlis tiesiog esu toks koks esu kas cia sugalvojo tokia nesamonia taip rūsiuot tai gal tada tokia moteris kuri nemoka valgyt skaniai daryt irgi nevykėlė tai ja isspirt reiktų pagal tokia jus logiką.
ieva
2010/05/25 15:01:59 15:01:59
Kadangi tu vairuojantis, tai ir buvai normalus, ir esi normalus. Keistis nereikejo.
Moterys daznai nevairuoja del sovietinio palikimo.Kuomet seima turejo tik viena automobili ir ji vairuot butinai turejo vyras. Zmonoms nieks nesiule teisiu laikyti, juk "semos galva" masina sau pasiimdavo. Budavo vyru, kurie gedydavosi keleivio vietoje sedeti, jei zmona uz vairo. Kad viena moteris automobili turetu, retas atvejis. Jie buvo tokie brangus,kad vienam zmogui sunku ipirkti.
Dabartinis jaunimas jau vairuoja po lygiai, dabar automobilis nebera prabangos dalykas.
Tiesa, del valgio gaminimo.Keistai atrodo moteris ,kuri VISAI to nemoka. Kad neskaniai, tai cia jau kaip kam gaunasi, juk ir vairuojam ne visi idealiai, ir avarijas darom.
ieva
2010/05/25 17:14:51 17:14:51
O kaip jums atrodo vyras, kuris VISAI nemoka gaminti?
xxx
2010/05/25 20:32:08 20:32:08
tai as ir sakau siais laikais jokio skirtumo kas vairuoja beje del valgio nemokėciau pasidaryt tai valgyt turėciau kavinėj kas yra man per brangu taigi visko galima ismokt tik noro reikia.pazystu moteru kurios pyksta kai pajuokauji kad vyrai geresni vairuotojai bet pazystu ir tokių kuriom net sumokėjus nepasodintai prie vairo nes paniskai bijo arba gali būti kad neidomu ir nepatinka kaip pavyzdziui man tikrai nepatinka megst kojines ,net ziurėt kaip mezga kiti nepatinka ypac vyrai
rudnosiukas
2010/05/26 06:58:27 06:58:27
Čia tai tikrai, vat tada tai vyrai buvo- nuspręsdavo, kad vairuoti turi vyras, mašiną pasiimdavo o žmonai nė nepasiūlydavo, o šalia bobos už vairo apskritai nesėsdavo... va čia tai vyrai, tai ne taip, kaip dabar- nevykėliai kažkokie...
ieva
2010/05/26 08:16:10 08:16:10
Man irgi vairuot nebepatinka, bet juk reikia,taip kaip ir valgyti pasidaryti, skalbti,namus tvarkyti. Skirkim pomegius, nuo elementaraus saves apsitarnavimo. Atsakau ir sveciu, kuris klause: "O kaip jums atrodo vyras, kuris VISAI nemoka gaminti?".Atrodo irgi ne kaip, nes tai elementarus saves apsitarnavimo veiksmas, taip, kaip ir triusikus issiskalbti.
ieva
2010/09/19 06:59:54 06:59:54
.....
31385id_tikra_tiesa
2010/10/17 18:02:33 18:02:33
Mano buvęs draugas taip pat nevairuojantis. Iš pradžių man tai neatrodė kliūtis, nes pati vairuoju. Vėliau pamačiau, kad tai sudaro tam tikrų keblumų - jis niekaip nenorėjo suprasti, kodėl aš beveik visur ir visada su mašina, juk negaliu tokiu atveju vartoti alkoholio, o jam tai buvo nesuprantamas dalykas...
Kai kartu kažkur važiuodavom, vėlgi vairuodavau aš - man nesunku, bet kartais imi ir pasijauti kaip asmeninis vairuotojas:)
Jokios intencijos išsilaikyti vairavimo teises jis nerodė, nes jam tai atrodė nereikalinga ir nepraktiška. Manau, kad priežastis ne ta, galbūt kažko bijojo, o gal tingėjo.
Apskritai neigiamai į neivairuojantį vyrą nežiūriu - ne visi sutverti vairuoti, galų gale, ne visi jaučia poreikį ar malonumą (pažįstu vyrą, kuris nekenčia vairuoti ir tai daro per prievartą, nes reikia - daug kam tai atrodo nesuvokiama). Bet visgi šiais laikais nevairuoti darosi didesnė prabanga negu vairuoti
medutis
2010/10/17 20:08:30 20:08:30
Jei vyras turi pakankamai pinigų važinėtis taksais ar turėt asmeninį vairuotoją, tai atleistina, kad jis nevairuojantis Aukštesnio posto atveju, jam tai pavyko itin pigiai finansine prasme - tiesiog užmegzt santykius su vairuojančia mergina