Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → asmenine higiena viesajame tualete

asmenine higiena viesajame tualete

kora

K

2495 įrašai

2009/04/21 18:34:10 18:34:10

VENERANDA: Negaliu atsigauti po patirto soko.Mano draugas prasitare,kad viesajame tualete jis visada sedasi(atlikdamas dideli reikala),nes juk dabartiniai tualetai tokie svarus.O,siaube,mane dar vaikysteje tevai ismoke gink,Dieve,nesesti,o tik pritupti ir siaip jau kuo maziau kur nors liestis viesajame tualete del galimu ligu.O cia,se tau...Jauciuosi bjauriai,lyg purvina,nes as gi miegu su tuo zmogumi...Slykstu ir nezinau ka daryt su tuo bjaurejimusi,o jis dar ir saiposi is manes...Patarkite!!!

Veneranda, siuo klausimu pasidomekit japonu naujaisiais klozetu isradimais. Patarciau, panasiai kaip, namo atejus, nusiplauti pirmoj eilej rankas, tai jus, savo ruoztu, brangiausiajam pasiulykit pirmoj eilej atsisesti ant japonu klozeto moderniausio, po to pati tai padarykit, ir problema bus isspresta. Busit svarus ir ramiai miegosit.

Veneranda

V

4 įrašai

2009/04/22 07:05:49 07:05:49

Atsakau Tamstai- rupus_miltai.Rasydama apie asmenine higiena viesajame tualete as neisskiriu ir draugu,artimuju bei pazistamu tualetu (ju namuose),man atrode,tai savaime suprantama...Na,o kas liecia Jusu bendradarbio pasakojima apie jo kolege,tai anoks cia stebuklas.Taip daro labai daug moteru,tik,aisku,sutvarko ir nuvalo po saves.Toji ponia tiesiog negerbia kitu...Mazas mergaites mamos irgi taip tupdo,negi sodinsi vaika viesajame tualete?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/22 16:54:30 16:54:30

pas zmone skuriuos gerai pazystu ant tualeto sedosi...na o darbe jei reikia apsidelioju servetelem , nes niekas ten nesiseda , todel nepataiko faktas ir apsysioja ta tualeta , tai nesuprantu kaip jus galit sestis juk jie pastoviai buna numyzti

Saules nubuciuota

S

58 įrašai

2009/07/28 08:51:38 08:51:38

Vienu metu netgi galvojau, kad turiu baime viesiems tualetams, ir jeigu galedavau neiti, neidavau. Bet jeigu nutikdavo taip, kad nelieka kitos iseities, tai net alpulys uzeidavo. Veliau gi, kai pradejo kurtis saunesnes kavines, po truputi pradejo nykti sovietmecio dvasia, buna, kad tualetai mane netgi suzavi - svara ir interjeru. Visgi prisiversti sestis viesajam tualete negaliu iki siol.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/28 08:53:21 08:53:21

Mielosios, jusu sitos kompo pelytes ir klaviatura dar nesvaresnes negu tas tualetas, taip kad nera ko isterikuot

P.S. O kaip jus pinigus paimat i rankas? Neisberia?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/28 10:41:07 10:41:07

Man perversmą padarė kadaise perskaitytas straipsnis, kuriame paaiškinta, kad kai moteris sisioja tik pritūpusi (neatsisėsdama ant klozeto) nepilnai viską išsisioja. Darant taip pastoviai sysio likutis gali sukelti įvairias šlapimo pūslės problemas, kurios daug realesnės ir kartais netgi sunkesnės, nei tikimybė pasigauti infekcijas..

Visuomet yra tikimybė kažkuo užsikrėsti viešuose vietose. Bet daug blogiau, jei ta baimė kelia tau pačiam didelių nepatogumų. Zarazos pilna aplink mus visuomet, bet tam gamta mums ir sukūrė imuninę sistemą.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/28 10:59:58 10:59:58

siusiukas ir pats turi antimikrobinių savybių...
apsiusiojo = išdezinfekavo

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume