2009/04/19 00:39:40 00:39:40
Negaliu atsigauti po patirto soko.Mano draugas prasitare,kad viesajame tualete jis visada sedasi(atlikdamas dideli reikala),nes juk dabartiniai tualetai tokie svarus.O,siaube,mane dar vaikysteje tevai ismoke gink,Dieve,nesesti,o tik pritupti ir siaip jau kuo maziau kur nors liestis viesajame tualete del galimu ligu.O cia,se tau...Jauciuosi bjauriai,lyg purvina,nes as gi miegu su tuo zmogumi...Slykstu ir nezinau ka daryt su tuo bjaurejimusi,o jis dar ir saiposi is manes...Patarkite!!!
2009/04/19 00:58:54 00:58:54
Miela Veneranda,
...Galiu nuraminti, kad protingi vyrai pasitiesia tualetinio popieriaus skiautes ant viesuju sedyniu, jeigu reikia ir yra butinybe atlikti 'antrojo numerio' reikala viesajame tualete. Neesu tikras del tavo vaikino, bet galiu patarti tau pasikalbeti su juo del bent kasmetinio, jau nesakau apie kas puse metu, apsilankyti pas gydytoja-urologa. Daznai vyrai turi taip vadinamas non-specified urethra uzdegimus t.y. letiskai besivystantcios gana nerimtos is paziuros, Klamidija, letinis prostatitas ir t.t. Jeigu jis naudojasi viesuoju tualetu nesisaugodamas arba judu retai naudojates apsaugas, ir dar jeigu vaikinas retai prausiasi, mazai naudoja higienos priemoniu (kas gana very likely), kaip paprastai vyrai neranda daug laiko tam. Zodziu, padaryk savo vaikino higienos monitoringa ir matysi kas ir kaip. Linkiu sekmes.
2009/04/19 08:07:21 08:07:21
sunku pakeisti iprocius, tai kas ismokstama nuo mazens (cia tik pastebejimas is salies)
monitoringas padetu abipusiai nusiraminti, irodytu kas yra teisus
2009/04/19 20:42:38 20:42:38
Manasis ir sakydavo, kad neatsisėdant nepatogu ir pan. Bet pasitelkus fantaziją apie visas esamas ir nesamas ligas.. man lyg ir pavyko jį įtikinti, kaip tai pavojinga.., ir nehigieniška.
Galit pabandyt atsisakyt su juo miegoti.., gal tai jį paveiks.
O šiaip keista, kiek mūsų vyrai neatsakingai žiūri į savo sveikatą.
2009/04/20 08:12:56 08:12:56
Nuosirdziai dekoju atsakiusiems,siek tiek prasviesejo akyse,dziaugiuosi,kad mane teisingai supratote.Bandysiu pasinaudoti patarimais.Labai lauksiu nauju atsakymu(gyvenu toli uzsienyje).Su pagarba.
2009/04/20 08:17:00 08:17:00
Jei tavo vaikinas sedasi ant puodo uzsieni, tai nera taip baisu. Ten visur yra tuoletu priziuretojai, kurie nuolat su skuduru ir dezinfekcija smirineja uz tai pinigiukus rinkdami.
2009/04/20 12:41:11 12:41:11
Manau,kad jis taip daro ir gryzes i Lietuva,juk iprocius pakeisti nera taip paprasta...O del tos svaros uzsienio tualetuose,tai toli grazu...Na,gal tik dideliuose prekybos centruose,bet ir tai,nera ten tiek valytoju,kad po kiekvieno sutvarkytu...Aciu uz komentara.
2009/04/20 17:37:29 17:37:29
O gal galit pavardint, kokių būtent ligų jūs bijote dėl atsisėdimo ant unitazo? Gi su unitazu kontaktuoja tik oda, su gleivinėmis ten paprastai kontakto nėra. Man pvz.daug purvinesni ir pavojingesni atrodo pinigai, troleibusų turėklai, liftų mygtukai. Daug svarbiau dažnai plauti rankas.
P.S. neteigiu, kad sėst visur yra gerai ir nesakau, kad aš sėdinėju
rupus_miltai
R
104 įrašai
2009/04/20 19:40:57 19:40:57
O jus, gerbiamoji, nemanot kad pas draugus ar pazistamus sesti ant klozeto taip pat pavojinga? juk tikrai draugai, drauges, pazistami ir kolegos nesigirs mol zinai, uzsikreciau ten kokiu nors sifiliu Arba darbe, kur kiekvienam darbuotojui nera atskiro tualeto. As to nesureiksminu, jei svaru tai ir seduosi, ir jokiu nesamoniu nesu pasigaves. Teisingai sako, nesvaru ir pinigai, ir duru rankenos, tureklai ir panasiai, taciau spiritu nepasivalysi kiekvieno daikto pries prisiliesdamas.
As tik viena atvirkscia pavyzdi turiu, stai vienas pazistamas zmogus turejo bendradarbe kuri taip pat paniskai bijodavo kontaktuoti su klozetu savo uzpakaline dalimi, tai darbe eidama sisi ji uzsilipdavo kojom ant klozeto, ko pasekoje po jos nuejus budavo visur smagiai pritaskyta sisiuko.
2009/04/21 16:31:13 16:31:13
Lenkai gamina popierinius užtiesalus klozetui, galėtų pareklamuoti Lietuvoje. Nors iš kitos puses su lietuvių įpročiais ne visur ir ne visada jie gali būti pritaikomi.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume