Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Alfonsai!!!

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/11 18:50:30 18:50:30

SOLVEIGA4: Ačiū,kad atsiliepėte,galvojau,kad aš viena nusivylusi vyrais.Kodėl rašai, neverk nepaskolinai.Pirmas Alfonsas kabėjo kelis metus,apsūpęs begalynę meile.O,antras? Melavo,apgaudinėjo su kitomis,gerai,kad dar nedaviau pinigų,būčiau mačiusi,kaip savo ausis.Kas gali išmatuoti tą skausmą,kai tu išduodama,išnaudojama.kas kompensuos sugadintus nervus,sveikatą.O,jie ir toliau klesti.Gal moterys pradedam skelbti jų vardelius?Manau,kad atrasčiau ir su mano alfonsiukais,kurios reikalų turėjo.

Tą ir turėjau omenyje - neverk, juk nepaskolinai. Čia kaip ir mastymas - stiklinė pusiau tuščia ar pusiau pilna?
Išvarei jį iš savo nų ir gyvenimo ir gali pamršti, pradėti naujus, kitokius santykius. Nereikia su juo dar ilgus metus bendrauti, išmušinėti pinigus, pagaliau bylinėtis.
Bet gal. tau tiesiog nebūtų malonu paleisti ir pamiršti jį? Kam dar draskytis ir kažkokią garbės lentą daryti?
Tokias lentas žmonės ima skaityti po to, kai jau nukentėjo nuo Alfonsų, o ne prieš tai

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/08/12 08:46:03 08:46:03

Durna visur musa. Jeigu dar nesupratai, tai mes gyvenam tam kad vartoti. Ar bent jau toks gyvenimo budas jau tapo norma. Jei naudojies kitu zmogum, tai kodel jis negali to daryti su tavim. Vienas alfonsas gali buti klaida. Du, arba tau to reikia ir cia tik bandai save pateisinti, arba esi kvaila.

ieva

I

96405 įrašai

2010/08/13 11:36:28 11:36:28

[quote=[quote:8kcdncfw][/quote:8kcdncfw]"SOLVEIGA4"]Ačiū,kad atsiliepėte,galvojau,kad aš viena nusivylusi vyrais.Kodėl rašai, neverk nepaskolinai.Pirmas Alfonsas kabėjo kelis metus,apsūpęs begalynę meile.O,antras? Melavo,apgaudinėjo su kitomis,gerai,kad dar nedaviau pinigų,būčiau mačiusi,kaip savo ausis.Kas gali išmatuoti tą skausmą,kai tu išduodama,išnaudojama.kas kompensuos sugadintus nervus,sveikatą.O,jie ir toliau klesti.Gal moterys pradedam skelbti jų vardelius?Manau,kad atrasčiau ir su mano alfonsiukais,kurios reikalų turėjo.[/quote]
Niekaip nesuprantu moterų,kurios tąsosi su vyrukais,sugebančiais tik gadinti nervus,tuštinti piniginę ir t.t.Patikėkit,jei būčiau vyras,aš irgi elgčiausi tik taip,sutikęs VIŠTĄ,kuri,norėdama turėti ir išlaikyti vyrą,šitaip leidžia save žeminti,niekinti ir smukdyti.Argi normalu skųstis,jeigu buvo normalu bendrauti su tokiu 'kavalieriumi"? [quote:8kcdncfw][/quote:8kcdncfw]

anūkė

A

1 įrašai

2010/08/13 11:38:53 11:38:53

[quote=[quote:19q5ovmt][/quote:19q5ovmt]"SOLVEIGA4"]Ačiū,kad atsiliepėte,galvojau,kad aš viena nusivylusi vyrais.Kodėl rašai, neverk nepaskolinai.Pirmas Alfonsas kabėjo kelis metus,apsūpęs begalynę meile.O,antras? Melavo,apgaudinėjo su kitomis,gerai,kad dar nedaviau pinigų,būčiau mačiusi,kaip savo ausis.Kas gali išmatuoti tą skausmą,kai tu išduodama,išnaudojama.kas kompensuos sugadintus nervus,sveikatą.O,jie ir toliau klesti.Gal moterys pradedam skelbti jų vardelius?Manau,kad atrasčiau ir su mano alfonsiukais,kurios reikalų turėjo.[/quote]
Niekaip nesuprantu moterų,kurios tąsosi su vyrukais,sugebančiais tik gadinti nervus,tuštinti piniginę ir t.t.Patikėkit,jei būčiau vyras,aš irgi elgčiausi tik taip,sutikęs VIŠTĄ,kuri,norėdama turėti ir išlaikyti vyrą,šitaip leidžia save žeminti,niekinti ir smukdyti.Argi normalu skųstis,jeigu buvo normalu bendrauti su tokiu 'kavalieriumi"? [quote:19q5ovmt][/quote:19q5ovmt]

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/13 11:58:17 11:58:17

anūkė: [quote=[quote:75mdgv8u]

"SOLVEIGA4"]
Niekaip nesuprantu moterų,kurios tąsosi su vyrukais,sugebančiais tik gadinti nervus,tuštinti piniginę ir t.t.Patikėkit,jei būčiau vyras,aš irgi elgčiausi tik taip,sutikęs VIŠTĄ,kuri,norėdama turėti ir išlaikyti vyrą,šitaip leidžia save žeminti,niekinti ir smukdyti.Argi normalu skųstis,jeigu buvo normalu bendrauti su tokiu 'kavalieriumi"? [quote:75mdgv8u][/quote:75mdgv8u][/quote:75mdgv8u]
Na va, veidelis aiškus -ir aš taip elgčiausi, jei būčiau vyras.

Akivaizdus vartotojiškas ir egoistiškas požiūris. Plėtojant tokį požiūrį, eikim toliau - jei seneliukas netyčia pasidėjo savo terbelę su pinigėliais truputį toliau nuos savęs -pavokim, jei matom, kad prastai matantis klientas, nemato broko, įkiškim niekam tikusią prekę, jei kažkas dėl amžiaus nebelabai nuovokus, apsukim galvelę ir užvaldykim jo turtą. Nes šiaip, iš esmės, jie visi nebelabai normalūs, kaip ir tos moteriškės, patikėjusios alfonsiuko nuoširdumu .
Tik vienas palinkėjimas -nepakliūkit kada į tų "nelabai normalių" gretas.

A

113 įrašai

2010/08/13 12:35:36 12:35:36

As tai labai noreciau pabendrauti su KAIKADA.Jau labai sutampa musu mintys.Jei gali parasyk el.pasta,parasysiu tau.

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/13 12:37:10 12:37:10

Bet ar ne pati ir esi tos vartotojiškos visuomenės dalis? Tik skirtumas, kad pati save leidai vartoti ir esi tuo nepatenkinta… Tavo pačios palyginimu: matei, kad prekė brokuota, bet vistiek ėmei, nes tikėjai ne savo akimis, o pardavėju. Matei, kad prie senuko buriuojasi ilgapirškčiai, bet vistiek dėjai terbą demmonstratyviai ir atokiai..
O kodėl tau to Alfonso tik reikėjo, kad vistiek viską darei neklausydama proto – čia jau tu pati turi atsakyti.
Reikia pačiai apsiginti nuo tokių, reikia atsispirti. Nereikia leisti, kad tau darytų tai, kas tau nepatinka.

Čia kažkas aiškino apie senas burbančias bobas – nereikai bijoti pasirodyti burbančia boba ir pasakyti laiku NE. Nes tu ne burbanti, o protinga ir žinanti ko nori ir ko nenori, kas tau patinka ir kas ne

Pasileidusi

P

395 įrašai

2010/08/13 12:39:10 12:39:10

Beje, visiškai skirtingi dalykai yra padėti žmogui, kai jam reikia pagalbos ir padėti, nes tinkiesi iš dėkingumo.
Juk ne motina Teresė esi, kad kiekvieną pamaitintum, apglobtum ir priglaustum. O gal ir esi, gal kažkurioje vietoje ir pakanka tik to moralinio pasitenkinimo, kad kažkam padėjai, nors jokio dėkingumo už tai nesulaukei.. Tačiau Alfonso atveju davei, nes tikėjai kažko mainais. Vis davei davei davei ir nesustojai laiku.

nenormali

N

1 įrašai

2010/08/13 12:50:28 12:50:28

O as noreciau pasidalinti savo gyvenimu.Gyvenu 12 metu su neigaliu vyru.Jis po stuburo traumos sedi vezimelyje.Galvojau,kad galiu jam padeti,pasirodo ne.Dabar is nevilties pradejau degreduoti pati.Geriu po savaite,noriu mirti,nes mano draugas,tik naudojasi manimi,jauciuosi niekam nereikalinga

Kaikada

K

298 įrašai

2010/08/13 12:54:29 12:54:29

Pasileidusi: Bet ar ne pati ir esi tos vartotojiškos visuomenės dalis? Tik skirtumas, kad pati save leidai vartoti ir esi tuo nepatenkinta… Tavo pačios palyginimu: matei, kad prekė brokuota, bet vistiek ėmei, nes tikėjai ne savo akimis, o pardavėju. Matei, kad prie senuko buriuojasi ilgapirškčiai, bet vistiek dėjai terbą demmonstratyviai ir atokiai..
O kodėl tau to Alfonso tik reikėjo, kad vistiek viską darei neklausydama proto – čia jau tu pati turi atsakyti.
Reikia pačiai apsiginti nuo tokių, reikia atsispirti. Nereikia leisti, kad tau darytų tai, kas tau nepatinka.

Čia kažkas aiškino apie senas burbančias bobas – nereikai bijoti pasirodyti burbančia boba ir pasakyti laiku NE. Nes tu ne burbanti, o protinga ir žinanti ko nori ir ko nenori, kas tau patinka ir kas ne

Sunku atsakyti, kai žmogus rašo neskaitydamas............
Ne aš turėjau alfonsiuką, o temos autorė....
Ne aš nusipirkau brokuotą prekę, kalbėjau apie žmogų, kuris nebelabai primato...Ir rašiau, kad senukas apsižioplinęs pats pasidėjo terbelę atokiau...
kažkaip kai kuriems forumo dalyviams neišeina atsieti žmogaus pasisakymo nuo jo paties...Atrodo, turėtume turėti abstraktaus mąstymo bent jau pradmenis...........

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume