Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Alfonsai!!!

37065908757

3

5 įrašai

2013/09/12 13:08:03 13:08:03

jeigu jis viena vieta neleistu liezuviu, .... jis man butu reikalinags, gyvenantis tevu saskaita)))))))))))o taip I Palanga gali per pus pigaiu nuvazioti))))))))))

37065908757

3

5 įrašai

2013/09/12 13:10:54 13:10:54

Norejo pasipisti, durnius, is pradziu ismoktu elgtis su moterim, o ne pasakoti apie savo kekses, kaip sake, drauges anksciau ar veliau tampa meiluzemis, tfu, jobirius............

ieva

I

96405 įrašai

2013/09/12 14:54:51 14:54:51

kokia depresuotą boba matyt tikėjosi, kad ją išdulkinęs, jis pasiliks su ja ir jos vaikais juk niekam tokios nereikalingos

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/07 22:32:22 22:32:22

[quote="Svečias"]kokia depresuotą boba matyt tikėjosi, kad ją išdulkinęs, jis pasiliks su ja ir jos vaikais juk niekam tokios nereikalingos[/quote
Galima pagalvoti, kad su tokiu butu laiminga,abejoju, seip dulkintis tai galejo, po to isvyti kaip skudura, arba kitai atiduoti, as tai taip ir padaryciau

vaikinas125

V

2 įrašai

2013/10/07 23:01:16 23:01:16

Pats esu skaistus, tad čia tikėjausi susirasti ir skaisčią merginą, bet kur tau... Čia pasirodo patrintų panų savartynas...

ieva

I

96405 įrašai

2013/10/08 06:57:43 06:57:43

vaikinas125: Pats esu skaistus, tad čia tikėjausi susirasti ir skaisčią merginą, bet kur tau... Čia pasirodo patrintų panų savartynas...

Kad patrintos, dar nieko, bet kad absoliuti dauguma su vaikais. O tos, kurios iš pradžių sako neturinčios vaikų, vėliau prasitaria, kad turi ir dar ne vieną, neva tai tik maža smulkmenėlė ir santykiams reikšmės neturi

deepsorow

D

11 įrašai

2013/10/08 21:18:28 21:18:28

[img:2546qf4j]http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQq3oQK_700b.jpg[/img:2546qf4j]
vienintelis šuva, kuris išmoko pamoką ir ant tos pačios šakos nebesikaria

tad bėkit, kol galit, nes užsikrausit netik vaikus, bet dar ir uošviene, kuria irgi teks išlaikyt, nes uošvis normalus žmogus ir seniausiai ją pametė. Paketas - 3 viename kaip sakoma.

Mylinti širdis

M

1 įrašai

2013/10/09 13:16:23 13:16:23

vaikinas125: Pats esu skaistus, tad čia tikėjausi susirasti ir skaisčią merginą, bet kur tau... Čia pasirodo patrintų panų savartynas...

Mielas, vaikine, šaunu, kad esi doras ir skaistus , bet matyt, dar esi jaunas ir nelabai supranti gyvenimo tiesas... Patikėk, labai jau reta mergina nori būti ta, kaip Tu įvardini, patrinta... Beveik kiekviena mergina svajoja, kad jos vaikinas bus pirma ir vienintelis jos gyvenime, deja, gyvenime daugumoje nutinka kitaip... Aš irgi kažkada taip svajojau. Su bendraklasiu pradraugavome virš 3 metų, maniau, kad tai pakankamas laikas pažinti žmogų, deja... Kai jis gavo išmanęs tai ko norėjo, mane paliko... Tikrai buvo labai skaudu, juk taip pasielgė žmogus, kurį visa širdimi mylėjau. Taip sudužo mano tos pirmos ir vienintelės meilės idilė... Bet laikas nestovi vietoje. Studijų metais sutikau vaikiną, kuris užkariavo mano širdį atidumu, pagarba, meile, pagalba. Galvojau, kad jau sutikau man skirtąjį. Po dviejų metų draugystės metus pragyvenome kartu. Kai užsimindavau apie santuoką, vis sakydavo, kad kai baigsime studijas, susirasime darbus, tada ir galėsime kelti vestuves. Deja, vestuvių taip ir nebuvo... Kai baigėme mokslus jis mane paliko. Pasirodo aš jam buvau tik skalbėja, virėja, namų tvarkytoja ir lovos šildytoja... Turėjo praeiti nemažai laiko, kol vėl galėjau džiaugtis gyvenimu, bet žaizdos širdyje liko... Po kelių metų likimas mane suvedė su vienu iš bendradarbių. Tokio gero, dėmesingo žmogaus dar nebuvau sutikusi gyvenime. Jau buvau tvirtai nusprendusi susieti savo gyvenimą su šiuo žmogumi, deja... Pasirodo jis kitame mieste turėjo kitą merginą - turtingų versliningų dukrą ir aš jam buvau tik "atsarginis variantas"... Tikrai nebuvau pasileidėlė, nepuoliau į lovą po pirmų pasimatymų, atrodo tikrai tikėjau ir pasitikėjau žmogumi, kuris buvo šalia, bet... Ar galima merginą bausti už tai, kad kažkada kažką mylėjo visą širdimi ir kunu, bet jos meilė ir jausmai buvo sutrypti? Manau, kad jau pakankamai atkentėjau už savo gyvenimo klaidas... Kas buvo, tas buvo, jau nieko nebepakeisi, bet vėl tikrai noriu mylėti iš visos širdies ir būti mylima, turėti šalia žmogų, su kuriuo būtų gera. Net jei kažkam esu jau "patrinta"...

Svetlana

S

980 įrašai

2013/10/09 14:53:13 14:53:13

Mylinti širdis, liūdna buvo skaityti tavo istoriją. Vienok pagalvok, kodėl tau taip nepasisekė net tris kartus. gal tu per daug mylinti ir atsidavusi, taip, kad pamiršti save,savo poreikius ir savigarbą. Turi parodyti ir "ragelius', jei matai kad kažkas su vaikinu ne taip. Neskubėk įsimylėti. Pamatyk žmoguje tai, kas yra iš tikrųjų, o ne tai, ką norėtum matyti. Nuoširdžiai linkiu sėkmės. Ir tvirtybės.

37065908757

3

5 įrašai

2013/10/20 21:09:50 21:09:50

Andron-zanoshennij do dyr gandon

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume