Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterys apie vyrus → Metroseksualai

Metroseksualai

Zigmas

Z

10 įrašai

2009/03/08 21:04:57 21:04:57

happyLady: na jei oda nera sausa nera butina..graziai jie gali atrodyt ir be kremu
o rupintis savo isvaizda reikia ir jiem..bet metreseksualai man jau perdaug..tokio vyro nenoreciau

Mano oda riebi ir jei nenaudopciau kremo tai neuzilgo visas spoguotas buciau. Patiktu? Vargiai.
Kremo paakiam man dar nereikia bet jeigu reiks tai ir naudosiu. Jus nemaisykite higienos priemones su makiazais ir visokiais lupdaziais. Vyras taip pat turi buti tvarkingas.

mie

M

161 įrašai

2009/03/08 22:20:31 22:20:31

Man patinka vyrai dazytom akim, dazytais plaukais, su auskarais ir karoliukais ant kaklo. Tik kad ant Lietuvos ju maza.

Mikas Pikas

M

3 įrašai

2009/03/08 22:32:23 22:32:23

happyLady: na jei oda nera sausa nera butina..graziai jie gali atrodyt ir be kremu
o rupintis savo isvaizda reikia ir jiem..bet metreseksualai man jau perdaug..tokio vyro nenoreciau

Moteris jau amziuje ir nesupranta kad kremas ne del grozio reikalingas. Musu aplinka nerealiai uztersta. Mano veido oda riebi, jeigu nenaudociau toniko ir kremo riebiai odai tai buciau visas demetas ir spoguotas.

Pasirodo ne visos moterys ismano apie kosmetika.
Siulau pasidometi apie odos tipus, apie tai kas yra ACNE ir jos sezoniskuma, apie alergija, nuodyjimasi nesvariu vandeniu ir svino poveiki zmogui, apie UV poveiki akims ir odai... ir dar visa kita velnia. Tai kas kenkia moteriai lygiai taip pat kenkia ir vyrams. Vienintelis skirtumas kad eiliniai vyrai nenaudoja pudros, lupdaziu ir akiu seseliu. Jeigu Jus manote kad normaliai atrodantys vyrai saves nepriziuri vadinasi tokiu nepazistate ir gyvenate su tais "ozio kvapo" maloniai vyriskai smirdinciais individais.

_ADRIJA_

_

12 įrašai

2009/03/08 09:03:07 09:03:07

na jei oda nera sausa nera butina..graziai jie gali atrodyt ir be kremu

kristuteee

K

6 įrašai

2009/03/08 14:41:57 14:41:57

Na kad ir vyruj būtina nesmirdėt ožiu, tai visiems aišku ir kai kurios kosmetikos reikia, bet kada tai jau tampa per dideliu savęs puoselėjimu, tai jau nesveika

Binary

B

784 įrašai

2009/03/08 15:38:22 15:38:22

Plautis rankas yra normalu, o plautis rankas kol ima trūkinėti oda, ar po 50 kartų į dieną kas dešimt minučių tai jau nėra normalu. Panašiai ir su savo išvaizdos rūpinimusi.
P.S. Su moters diena visas moteriškos lyties atstoves [img:1q9gllap]http://www.vytida.co.cc/images/Decoration_Flower1.jpg[/img:1q9gllap]

Zigmas

Z

10 įrašai

2009/03/08 21:02:02 21:02:02

Svečias: Neduok dieve.... Kai kartą užtikau vonioje savo dabar jau ex tepantį poakių kremą, kuris kainavo 200 lt daugiau nei mano, mane supykino. O kai supratau, kad dar ir nagus lakuoja...

Painventorizuokim:
Balinanti dantu pasta, kremas skutimuisi+reikmenys, pazasciu antiperspirantas, kvepalai, pylingas, tonikas, dieninis kremas, rugstis dantims balinti, ranku kremos, intymios higienos prausiklis, spuogu valiklis, veido kaukes, plauku gelis ir dar visko idomaus...

Ar as del to kazkos netoks?

Zigmas

Z

10 įrašai

2009/03/08 21:04:57 21:04:57

Mano oda riebi ir jei nenaudopciau kremo tai neuzilgo visas spoguotas buciau. Patiktu? Vargiai.
Kremo paakiam man dar nereikia bet jeigu reiks tai ir naudosiu. Jus nemaisykite higienos priemones su makiazais ir visokiais lupdaziais. Vyras taip pat turi buti tvarkingas.

mie

M

161 įrašai

2009/03/08 22:20:31 22:20:31

Man patinka vyrai dazytom akim, dazytais plaukais, su auskarais ir karoliukais ant kaklo. Tik kad ant Lietuvos ju maza.

Mikas Pikas

M

3 įrašai

2009/03/08 22:32:23 22:32:23

Moteris jau amziuje ir nesupranta kad kremas ne del grozio reikalingas. Musu aplinka nerealiai uztersta. Mano veido oda riebi, jeigu nenaudociau toniko ir kremo riebiai odai tai buciau visas demetas ir spoguotas.

Pasirodo ne visos moterys ismano apie kosmetika.
Siulau pasidometi apie odos tipus, apie tai kas yra ACNE ir jos sezoniskuma, apie alergija, nuodyjimasi nesvariu vandeniu ir svino poveiki zmogui, apie UV poveiki akims ir odai... ir dar visa kita velnia. Tai kas kenkia moteriai lygiai taip pat kenkia ir vyrams. Vienintelis skirtumas kad eiliniai vyrai nenaudoja pudros, lupdaziu ir akiu seseliu. Jeigu Jus manote kad normaliai atrodantys vyrai saves nepriziuri vadinasi tokiu nepazistate ir gyvenate su tais "ozio kvapo" maloniai vyriskai smirdinciais individais.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume