2009/05/01 20:25:41 20:25:41
O as nemanau, kad jei vyras lakuojasi nagus, tai jau butinai "prisiziurintis". Gal tiesiog maskuoja apkramtytus nagus po bespalviu laku JUk svarbiausia - gerai atrodyti isoriskai Visada buvo ir yra moteru, kurios lakuojasi ryskiai tam, kad pasleptu nesutvarkytus nagus, deda kosmetika ant nenuvalyto vakarykscio makijazo, "uzmusineja" kuno prakaita kvepalais ir dezodorantais ir t.t Gal dabar tu moteru suneliai uzaugo ir elgiasi taip pat. Vat jei vyras eina i salona susitvarkyti nagu - tada taip, jis prisiziurintis, nematau cia nieko blogo. O jei naudoja kosmetika nevalyvumui paslepti - tai begti toliau nuo tokio reikia
2009/05/02 07:49:31 07:49:31
nata002: gal nagu lakuot ir nereikia, bet malonu, kai vyras prisiziuri save..issiskuta tam tikras vietas...
Va va va va,labai idomu kokios vietos turetu buti issiskusta, idomu kaip damai noretusi, patiktu,jei vyro plaukuotumas siekia visur: ant galvos, usai, barzda, ant ranku, zinoma, dar kitur =),o ypac ant koju,kurios kartais atrodo kaip bezionzmogio. =DDD
Saules nubuciuota
S
58 įrašai
2009/07/24 10:48:17 10:48:17
Man, pavyzdziu, daug higieniskiau atrodo, kai vyrai nusiskuta pazastis. Nors dauguma tikrai nenoriai tai daro. Bet juk ir kvapas maziau laikosi, ir atrodo geriau. O metroseksualai, manau, tiesiog mada. Praeis kazkiek laiko, ir ju neliks, arba liks vienetai. O kol kas reikia visiems su tuo pasizaisti.
2010/01/20 17:51:09 17:51:09
Svečias: Neduok dieve.... Kai kartą užtikau vonioje savo dabar jau ex tepantį poakių kremą, kuris kainavo 200 lt daugiau nei mano, mane supykino. O kai supratau, kad dar ir nagus lakuoja...
Taip ira tokiu zmoniu bet retai nes taip tikrai nenoreceu, man butu slikstu...
2011/11/01 23:32:59 23:32:59
„Here come the mirror men“. 1994 lapkričio 15 d. „The Independent“ pristatė iki tol negirdėtą didmiesčio padarą ir pavadino jį metroseksualu.
Metrokarta užaugo megamiestuose tuo puikiu laikotarpiu, kai „šopintis” ir „fakintis” tapo įmanoma lengvai ir saldžiai. Stoiškas, senamadiškas, reproduktyvus, prispaustas, varganas heteroseksualas buvo sutriuškintas kapitalistiniu smūgiu į paširdžius. Kuklus ir susilaikantis vyras „natūralas“, nors ir labai aiškiai žinojo, kas jis yra, turėjo esminį defektą – per mažai pirko. Ir buvo greitai pakeistas kai kuo patrauklesniu – tuo, kas nebuvo tikras dėl savo tapatybės, bet neabejotinai norėjo būti matomas. Nes pasirodyti – tai vienintelis būdas palaikyti metroseksualo egzistenciją."
Metro ikona yra Davidas Beckhamas, metrožmogumi-primatu buvo jau Dorijanas Grėjus. Kiti iškilesni metroseksualai: Bradas Pittas, George‘as Clooney ir net Donaldas Rumsfeldas." Ir Lietuvoje yra save laikanciu metroseksualais.
[b:2wsfjcc7]Turiu pranesti dziugia zinia. Siandien GQ perskaiciau, kad metroseksualai isejo is mados. Retroseksualai vel valdo.[/b:2wsfjcc7]
ps: turiu pastebeti, kad siuolaikinis retroseksualas skuta pazastis automatiskai. Nereikia tapatinti retroseksualu su galvijais. Tai tikri vyrai.
2013/03/21 12:48:20 12:48:20
Svečias: Neduok dieve.... Kai kartą užtikau vonioje savo dabar jau ex tepantį poakių kremą, kuris kainavo 200 lt daugiau nei mano, mane supykino. O kai supratau, kad dar ir nagus lakuoja...
O dieve, ne duok tu dieve, toki baxura turet, turejau ir as toki pamaiva , nu neturejo jis tos kosmetios , bet jau toks mergaitiskas buvo.kad net galvodavau kartais ir klausdavau jo tu gal pyderas esi? nors lytiniai santykiai tarp musu viskas ok, ji traukia panos.tai zoodziu pykdavome sdel to labai.auskarus ausi nesiodavo ir pan. sakydavau jam vyyra puosia neauskarai.nu zodziu nepatinka man metroseksualai.jie ziauriai uznesa i gejus. ziauriai ziauriai. Vyrai turi but tikrais vyrais!!!
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume